Jump to content

Ενδιαφέρουσα δημοσκόπηση

Wizard!

Recommended Posts

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply

μιλαω με τους αγιους να υποθεσω!!... :innocent:

θελετε να μου πειτε οτι κανενας απο σας δ χρησιμοποιει τη dsl του για να κατεβαζει t o r r e n t s,να χρησιμοποιει p2p , να κατεβαζει mp3,ταινιες,προγραμματα....

με λιγα λογια εχετε τη dsl για να κατεβαζεται trials,να παιζεται τα αυθεντικα σας παιχνιδια κ για surfing.κριμα που κανενας δ με πειθει ομως. :p

παιδια ξυπνηστε!!!!στην Ελλαδα ειμαστε...εχουμε τους χαμηλοτερους μισθους στην Ευρωπη κ τη μεγαλυτερη ακριβεια.σε λιγο δν θα χουμε να φαμε θα τρεχουμε να αγοραζουμε κ αυθεντικα???δ σφαξανε!

οσο ο κοσμος πειναει θα προσπαθει να κανει τη δουλεια του οσο πιο φτηνοτερα μπορει.

κ ας ειναι κλεψια...τι να κανουμε!ουδεις αναμαρτητος...

Αρχική απάντηση από amgamer

θελετε να μου πειτε οτι κανενας απο σας δ χρησιμοποιει τη dsl του για να κατεβαζει t o r r e n t s,να χρησιμοποιει p2p , να κατεβαζει mp3,ταινιες,προγραμματα....

με λιγα λογια εχετε τη dsl για να κατεβαζεται trials,να παιζεται τα αυθεντικα σας παιχνιδια κ για surfing.κριμα που κανενας δ με πειθει ομως. :p

παιδια ξυπνηστε!!!!στην Ελλαδα ειμαστε...εχουμε τους χαμηλοτερους μισθους στην Ευρωπη κ τη μεγαλυτερη ακριβεια.σε λιγο δν θα χουμε να φαμε θα τρεχουμε να αγοραζουμε κ αυθεντικα???δ σφαξανε!

οσο ο κοσμος πειναει θα προσπαθει να κανει τη δουλεια του οσο πιο φτηνοτερα μπορει.

γι' αυτό linux, και δεν έχεις ανάγκη την κάθε εταιρία και τον κάθε cracker ;)

ps σαν τη λουκά έχω γίνει, ουουουου windows, ουουουου windows.

Αρχική απάντηση από ea6gka

για παιχνιδια λεμε βρε σωτηρη

καλά πότε πρόλαβες και απάντησες!!!!!

α δεν παίζω, έχετε ξεφύγει.

δεν είναι μόνο τα παιχνίδια, οκ αυτά, το office, το norton, το ένα, το άλλο, μαζεύονται οι παρανομίες :hehe:

εννοω..οτι ειμαστε σχεδον ολοι παρανομοι!

(παιδια δ τα λεω αυτα για να δημιουργηθουν παρεξηγησεις...να εξηγουμαστε!

σηζητηση κανουμε!δν εχουμε να χωρισουμε κτ.)

Αρχική απάντηση από amgamer

Όποιος πεινάει καταρχήν μάλλον θα πάει να κλέψει καμία φραντζόλα ψωμί (άντε και κανά profi :p) και όχι το WOW.

Διότι βέβαια με αυτή την λογική και εγώ μπορεί να ήθελα (που δεν θέλω παράδειγμα λέμε) μία Ferrari, τι σημαίνει αυτό ότι επειδή δεν έχω λεφτά να την αγοράσω δικαιολογούμαι να πάω να την κλέψω;

Έλος δλδ..

Το τι κάνει ο καθένας είναι δικό του θέμα αλλά τουλάχιστον να έχουμε συναίσθηση των όσων λέμε και κάνουμε και να μην προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε τις παράνομες πράξεις μας είναι το λιγότερο αφελές (αν όχι υποκριτικό).

Ταύτα!

Over & Out

(το πάντα φιλικά το είπα; :p)

Το μοντέλο pay as you go προσωπικά θα με ενδιέφερε, μια που και τα περισσότερα παιχνίδια τα βαριέμαι σχετικά γρήγορα πλέον και χάνουν το ενδιαφέρον τους στη μισή ώρα. Πληρώνοντας ανα level θα είχαν και ένα μοχλό πίεσης οι κατασκευαστές για καλύτερα παιχνίδια. Φυσικά θα πρέπει να ρίξουν νερό στο κρασί τους, ειδικά σε θέματα copy protection όπως το απαράδεκτο securom 7 που με αυθεντικό δισκάκι FEAR στα χέρια μου και δε μπορούσα να παίξω λόγω του κλειδώματος.

Γενικότερα η κατάσταση πάει κατά διαόλου... Με τη μουσική, τα προγράμματα, τα παιχνίδια. Κλειδώνουν τα πάντα από παντού και σε λίγο καιρό αν θέλεις να έχεις κάτι θα το πληρώνεις αδρότατα, και θα ξέρουν τα πάντα για σένα.

Εγώ όπως το ξαναείπα, σαμποτάρισα το Splinter Cell γιατί είχα προβλήματα με το SF3. Το αγόρασα, μου έσπασε να νεύρα, το πούλησα και δεν ξαναπαίρνω οποιοδήποτε με αυτό το κλείδωμα. Το FEAR δε μου προκάλεσε κάτι αντίστοιχο, αλλά το πούλησα επίσης, γιατί το βαρέθηκα γρήγορα.

Δεν ξέρω κατά πόσο το pay-as-you-go θα μπορέσει να δουλέψει σωστά, αλλά γιατί έχω την υποψία ότι τελικά θα κοστίζει περισσότερο από το να το είχες αγοράσει...? ’σε που δεν πωλείται μόλις το τελειώσεις σεν αντίθεση με ένα πρωτότυπο. Τα δίνω συνήθως στο 50-70% της αρχικής τιμή, άρα μου κοστίζουν 30%. Πιστεύεις ότι το pay-as-you-go θα φτάνει να κοστίζει τόσο?

Αν ήταν έξυπνα υλοποιημένο πιστευω θα μπορούσε να δουλέψει αλλά με κόστος παραπλήσιο και ίσως χαμηλότερο του πλήρους παιχνιδιού.

Π.χ. αρχική αγορά 10 το οποίο θα έφτανε μέχρι το 1/5 του παιχνιδιού και μετά από 10 για κάθε υπόλοιπο 1/5. Δηλαδή με τις τιμές που ισχύουν τώρα μια από τα ίδια. Μαζί με το παιχνίδι θα μπορούσε να δημιουργηθεί ένα account ώστε να πληρώνεις το υπόλοιπο του παιχνιδιού και να κατεβάζεις updates με κάθε συνέχεια ώστε να ξεκλειδώνει και το υπόλοιπο. Όταν τελειώσεις ή αν βαρεθείς πουλάς το account μαζί με το παιχνίδι και τέλος.

Αρχική απάντηση από sotiris

γι' αυτό linux, και δεν έχεις ανάγκη την κάθε εταιρία και τον κάθε cracker ;)

Μερικές φορές βρε Σωτήρη νομίζω οτι είσαι λίγο "Linux-biased", διόρθωσέ με αμα κάνω λάθος...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.