Wizard! Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2005 Κάνοντας μια βόλτα από το GameSpot.com μου ζήτησε να πάρω μέρος σε μιά δημοσκόπηση. Αφού έχουν ήδη το email μου και λαμβάνω το newsletter τους, δε με χάλαγε, οπότε και απάντησα. Φυσικά αυτές οι δημοσκοπήσεις γίνονται γιατί ο ενδιαφερόμενος, έχει συνήθως κάποιες ιδέες και θέλει να δει αν ο κόσμος ενδιαφέρεται, πριν προβεί σε υψηλές επενδύσεις. Μου έκανα διάφορα πραγματάκια εντύπωση, όπως το αν θα με ενδιέφερε να πληρώσω τεχνικούς για να μου στήσουν, όχι το pc, αλλά δωμάτιο για να παίζω Αυτό όμως που μου κίνησε περισσότερο το ενδιαφέρον, ήταν αυτό που παρουσιάζεται στην εικόνα... Αν πάνε εκεί τα πράγματα, που και η Micro$oft κάτι τέτοιο έχει ήδη ανακοινώσει, δεν ξέρω αν θα είναι καλύτερα ή χειρότερα. Τι λέτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Δεκέμβριος 8, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2005 Λολ... Θα πληρώνεις την σφαίρα στο mohaa από δω και στο εξής και στο nfs θα πληρώνεις την βενζίνη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 8, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2005 Μην το γελάτε καθόλου... Σε άλλη σελίδα ρώταγε αν θα μας άρεσε να βλέπουμε διαφημίσεις στο παιγνίδι, ή αν μας ενοχλεί να υπάρχουν στο σκηνικό, διάφορες μάρκες.Όπως γίνεται στις ταινίες, που σου δείχνει το ρολόι, το τσιγάρο, το κινητό, κλπ, έτσι θέλουν να κάνουν και τα παιγνίδια...Η πλύση εγκεφάλου πάει σύνεφο... Πέταξα την τηλεόραση, θα πετάξω και το pc σε λίγο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Δεκέμβριος 8, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2005 Tι λενε ρε θα μας τρελανουν τελειως?Αν γινει αυτο μας βλεπω ολους σιγα σιγα να εγκαταληπουμε το gaming στο pc και να βρισκουμαι αλλα hobby...Βλεπω να γινονται ομαδικες για τιποτα καλαμια ψαρεματος ή για μπαλες του bowling:p .Εγω παντως απο τα να σκαω τα λεφτα μου σε αυτους κατα αυτο τον τροπο,δεν υπαρχει περιπτωση!Προτιμω να παρω το αμαξακι μου και να ανεβω στις Σερρες και να τα σκασω στην πιστα:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 8, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από giorgos_cupra [Σήμερα, στις 18:18] Tι λενε ρε θα μας τρελανουν τελειως?Αν γινει αυτο μας βλεπω ολους σιγα σιγα να εγκαταληπουμε το gaming στο pc και να βρισκουμαι αλλα hobby Γιατί το λες αυτό? Το 85% των ανθρώπων, μετά τη δουλειά πάνε σπίτι και αποχαυνώνονται μπροστά στον "Ηλεκτρονικό Μειωτή Εισοδήματος" (a.k.a. TV)... Κάνουν την πλύση εγκεφάλου τους, με συνέπεια, καθημερινά 6 με 12 το βράδυ... Όλοι διαμαρτύρωντε που για να δουν 2 ώρες έργο, θέλουν 4 μαζί με τις διαφημίσεις και τις ειδήσεις, αλλά όλοι κολλημένοι μπροστά είναι Αρχική απάντηση από giorgos_cupra [Σήμερα, στις 18:18] Προτιμω να παρω το αμαξακι μου και να ανεβω στις Σερρες και να τα σκασω στην πιστα:devil: Διαφωνώ μόνο στο "αμαξάκι" Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Δεκέμβριος 8, 2005 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 18:25] Διαφωνώ μόνο στο "αμαξάκι" :T: Wizard θα μπορουσες να πεις οχι σε αυτο εδω?Εγω μονο που το βλεπω λιωνω :inlove: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Δεκέμβριος 8, 2005 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Wizard! Μην το γελάτε καθόλου... Σε άλλη σελίδα ρώταγε αν θα μας άρεσε να βλέπουμε διαφημίσεις στο παιγνίδι, ή αν μας ενοχλεί να υπάρχουν στο σκηνικό, διάφορες μάρκες.Όπως γίνεται στις ταινίες, που σου δείχνει το ρολόι, το τσιγάρο, το κινητό, κλπ, έτσι θέλουν να κάνουν και τα παιγνίδια...Η πλύση εγκεφάλου πάει σύνεφο... Πέταξα την τηλεόραση, θα πετάξω και το pc σε λίγο... Σε κάποια παιχνίδια υπάρχει κάποια υποτυπώδης αρχή της διαφήμισεις ειδικά σε εκείνα με αυτοκίνητα που είναι σαν διαφημίσεις/χορηγίες κλπΊσως όμως οι διαφημίσεις in-game μειώσουνε το κόστος για να σταματήσουμε τα "αντίγραφα ασφαλείας" επιτέλους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Δεκέμβριος 8, 2005 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2005 Δεν ξέρω για τι πίστες λέτε εσείς αλλά αν πάει προς εκεί το πράγμα...εγώ λέω να τα δίνω σε άλλες πίστες.....με μπάρα στην μέση...κάθετα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fortenick Δεκέμβριος 8, 2005 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2005 Αν οι διαφημίσεις είναι ενσωματωμένες στο gameplay(πινακίδες κτλ)ενταξει.Αν ειναι του στύλ περιμενω να φορτώσει το παιχνίδι και με φλομώνει στίς διαφημίσεις ε τοτε έλεος :mad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Δεκέμβριος 9, 2005 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από Snips Δεν ξέρω για τι πίστες λέτε εσείς αλλά αν πάει προς εκεί το πράγμα...εγώ λέω να τα δίνω σε άλλες πίστες.....με μπάρα στην μέση...κάθετα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 9, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2005 Snips@ Κατσ' κατ' απ' τη μπάρ'! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Δεκέμβριος 9, 2005 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2005 Να κανω μια ερωτηση, ολοι εσεις που διαμαρτυρεστε, αγοραζετε ολα τα games σας??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Δεκέμβριος 9, 2005 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2005 εφοσων μπορεις να κανεις τη δουλεια σου φτηνοτερα γτ να μν τη κανεις???εγω δν εχω δει απο πουθενα να πεφτουν λεφτα!ή να μου τα χαριζει καποιος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 9, 2005 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable Να κανω μια ερωτηση, ολοι εσεις που διαμαρτυρεστε, αγοραζετε ολα τα games σας??? αν με περνει τα αγοραζω. Πιο πολυ για το ΜΡ ομως . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 9, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2005 @amgamer: Αν εννοείς ότι "κάνεις" τη δουλειά σου με "αντίγραφα ασφαλείας", τότε δεν έχεις και το δικαίωμα να διαμαρτύρεσαι, όπως σωστά παρατηρεί ο unstoppable.Ναι, εγώ αγοράζω όλα τα παιχνίδια που και το μεγαλύτερο ποσοστό από τα προγράμματα. Τουλάχιστον αυτά που χρησιμοποιώ. Επίσης τα παιχνίδια μπορεί να τα δω από "αντίγραφο ασφαλείας", αλλά αν μου αρέσει θα το αγοράσω, έστω και μεταχειρισμένο, γιατί σαν προγραμματιστής, που αρέσει να πληρώνεται η δουλειά μου.Δε με πειράζει να γράψω μια εφαρμογή και κάποιος να την έχει σε ένα cd και να τη χαζεύει, με πειράζει όμως να την χρησιμοποιεί, να την αξιοποιεί και να την έχει κλεμμένη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Δεκέμβριος 9, 2005 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2005 κ γω αν θ'αγοραζα,θα το κανα μονο για το mp.@WIZARD! οπως ειδες δ διαμαρτυρηθηκα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 9, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από amgamer @WIZARD! οπως ειδες δ διαμαρτυρηθηκα... Δεν το λέω για σένα, μην το παίρνεις προσωπικά Γενικά το είπαμε. Όταν σου προσφέρεται μια υπηρεσία, ένα προϊόν, κάτι, ελεύθερα, δε δικαιούσαι να διαμαρτύρεσαι. Πχ, και για το TheLab. Δεν κάνει αυτό, δεν κάνει το άλλο, είναι αργό, δε δουλεύει το search, κλπ. Καλά, μπορεί να ισχύουν. Είναι όμως δωρεάν, κι αν δε του αρέσει, το κουβαδάκι του και σ'άλλη παραλία Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Δεκέμβριος 9, 2005 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από amgamer εφοσων μπορεις να κανεις τη δουλεια σου φτηνοτερα γτ να μν τη κανεις???εγω δν εχω δει απο πουθενα να πεφτουν λεφτα!ή να μου τα χαριζει καποιος! Μάλιστα....Τα συγχαρητήριά μου για την ώριμη άποψη.Η ίδια ακριβώς λογική ενός κλέφτη: ''Γιατί να δουλέψω αφού μπορώ να κάνω την δουλειά μου φθηνότερα ληστεύοντας πχ μία τράπεζα;''Και μην μου πει κάποιος ότι δεν είναι το ίδιο. Το ίδιο ακριβώς είναι! Αλλάζει μόνο το ποσό της ληστείας.Κάποια στιγμή πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι η χρήση πειρατικού λογισμικού αποτελεί απλώς χρήση προϊόντος εγκλήματος.Η δε δημιουργία του, απλώς κλοπή.Αυτό, είτε μας αρέσει / βολεύει κλπ, είχε όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 9, 2005 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2005 Δεν δουλεύει το search ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 9, 2005 Author #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από RootX Δεν δουλεύει το search ? Ούτε ένα υποθετικό παράδειγμα δεν μπορεί να γράψει κάποιος εδώ μέσα τσκ, τσκ, τσκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.