ison Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2005 Λογω καψιματος με Age of empires 3 εχω μπει σε μια ξενη clan....Το προβλημα μου ειναι οτι ενω στην δουλεια πχ μπορω να μπω στο site της στο σπιτι μου πεταει address not found error...To site δεν εχει προβλημα ...τσεκαρε το ---> www.fearclan.net Εχω δοκιμασει τα παντα κλεισιμο firewall soft+hard antivirus κλπΚαμια ιδεα ...κατι πρεπει να παιζει με το dns διοτι μεχρι πριν απο λιγο καιρο εμπαινα κανονικα και απο το σπιτι...Ευχαριστω για οποια βοηθεια Επισης δεν μου εμφανιζεται η εικονα της υπογραφης (απο το ιδιο site)Ρε παιδια την βλεπετε εσεις?(παροχεας HOL) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 8, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2005 ναι τη βλέπουμε. κάνε restart το modem/router. αν όχι, δοκίμασε κάναν άλλο dns. αν ούτε, start ->cmd ipconfig /all και πόσταρέ τα μας (καθώς και το μοντέλο του router, ip's και ό,τι άλλο μπορεί να μας φανεί χρήσιμο ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tassoss Δεκέμβριος 8, 2005 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2005 εγω παλι δεν βλεπω υπογραφη ουτε και στο σιτε μπορω να μπω"Δεν βρέθηκε ο εξυπηρετητήςwww.fearclan.net δεν εντοπίστηκε. Ελέγξτε το όνομα του αρχείου και προσπαθήστε ξανά." Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Δεκέμβριος 8, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2005 @sotiri παρε pic...εχω στατικ Ip στο pc με reset δεν εγινε τπτ (ετσι κι αλλιωε το κλεινω το router οταν φευγω απο σπιτι) @tassoos με τι σύνδεση είσαι? Τα βρωμο dns της ΗΟL που ειναι? (το site τους δεν μπορω να τα βρω ξερω οτι υπαρχουν αλλα 2) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tassoss Δεκέμβριος 8, 2005 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2005 οτενετ 384 μοιρασμενη σε τοπικο δικτυο στη δουλεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Δεκέμβριος 8, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2005 Τι κουλο ειναι αυτο ρε γμτ ...τοσο καιρο πρωτη φορα το συνανταω...το πιο περιεργο ειναι οτι καποτε δουλευε...(σσ και στον explorer τα ιδια μου κάνει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Δεκέμβριος 8, 2005 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2005 Εμένα μου ανοίγει την αρχική μια χαρά και μετά συνεχώς 404 ίσως κάτι παίζει με το σαιτ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Δεκέμβριος 8, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2005 Μονο το forum δουλευει προς το παρον στο site...και μενα στα αλλα 404 μου βγαζει στην δουλεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 8, 2005 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2005 Εγω την ανοιγω μια χαρα.....(HOL απο το γραφειο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Δεκέμβριος 8, 2005 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2005 δοκίμασε ένα ping+tracert στο σαιτ και πες τι βγάζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 8, 2005 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2005 sotorouter:~# host [url]www.fearclan.net[/url][url]www.fearclan.net[/url] CNAME fearclan.netfearclan.net A 65.98.99.34sotorouter:~#εγώ βγαίνω πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 8, 2005 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2005 HOL DNS * ns1.hol.gr (194.30.220.119) * ns2.hol.gr (194.30.220.118) * ns3.hol.gr (194.30.220.114) * ns4.hol.gr (194.30.220.117) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Δεκέμβριος 8, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2005 Με το tracert μου λεει "unable to resolve target system name www.fearclan.net"Δοκιμασα και με το the lab και ολα οκΔεν μπορω να καταλαβω τι παιζει...πολυ περιεργα πραγματαΜπορει καποιος απο σας να μου δει και να μου πει την Ip του site να την βαλω κατευθειαν στο browser? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 8, 2005 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2005 65.98.99.34 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Δεκέμβριος 9, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2005 Μπα ουτε και ετσι μπαινει wtf...στη δουλεια που ειμαι τωρα το βλεπω κανονικα αλλα απο οτι μου ειπε ενας admin τους κατι παιζει με το dns..Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι μερικοι το βλεπουν (πχ dinopoulos me ΗΟL) και αλλοι (εγω ...) οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
CelGaR Δεκέμβριος 9, 2005 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2005 1)Εμενα μου την ανοιγει κανονικα τη σελιδα αλλα πρεπει να εχει μερικα προβληματα2)Μπορει να ειναι βλακεια αυτο που θα πω αλλα γιατι δεν δοκιμαζεις αλλον browser!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 9, 2005 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2005 Με την ip δεν θα καταφέρεις να μπεις, είναι shared το site και όχι πάνω σε δικό του server.DNS πρόβλημα είναι, δεν ρωτάς κάνα παλικάρι από την clan σου(ingame) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.