hayabusa Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2005 Εχω ενα περιεργο προβλημα με τον media player που δεν το εχει ξανακουσει κανενας γνωστος μου. Ενω ο υπολογιστης ειναι ανοιχτος επι 3 μερες συνεχομενα και μεχρι ενος σημειου ακουγα μουσικη κανονικα οταν εκλεισα τον media player αυτος συνεχιζε να παιζει ακαθεκτος μουσικη. Επισης οταν δοκιμασα να τον ξανανοιξω ηταν σαν να ειχε κλεισει κανονικα αλλα και σαν να ειχε γινει ελαχιστοποιηση επισης. Νομιζω οτι θα φτιαξει με μια επανεκιννηση αλλα δεν θελω να κανω λογω του up time project.(εχω κανει αρκετα καλο χρονο). Παντως η microsoft φροντιζει συνεχως να μας δειχνει ποσο καλα λειτουργουν τα προιοντα της Ξερει κανεις πως μπορω να το διορθωσω χωρις επανναεκινηση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 8, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2005 ’νοιξε τον task manager και κοίτα στα processes αν τρέχει το wmplayer.exe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 8, 2005 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2005 κάνε restart. πόσο νομίζεις θα φτάσεις με windows που τα δουλεύεις συνέχεια?εμένα στις 15μέρες κράσαρε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 8, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 13:07] κάνε restart. πόσο νομίζεις θα φτάσεις με windows που τα δουλεύεις συνέχεια? εμένα στις 15μέρες κράσαρε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 8, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2005 Απο τον task manager δεν εχω κοιταξει. Λογικα εκει θα φανει. Θα το κοιταξω και τοτε τα λεμε. @sotiris: Οσο για το ποσο θα κρατησει ενας γνωστος μου το ειχει κρατησει παραπανω απο διμηνο. Σε εμενα γιατι να μην γινει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 8, 2005 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2005 Βέβαια, για να μην πληγώσω τον Σωτηράκι μας, το παρακάτω έχει συνήθως 6μηνο, μόνο σε διακοπές ρεύματος το κλείνουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 8, 2005 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2005 βασικά δεν είναι ότι δεν κρατάει. αν το αφήσεις ανοικτό να κάθεται θα κρατήσει (αν και θυμάμαι σε κάποια έκδοση των win υπήρχε κάποιο αντίστοιχο bug που μετά από κάποιες μέρες έκλεινε). όμως αν το δουλεύεις (δηλαδή παιχνίδια, java-azureus, κλπ κλπ) ε όλο και κάπου θα κρασάρει. Σε windows κατεβαστήρι που είχα, γύρω στον 1-2 μήνες τό χανα (χάναμε και από κάτι). Δε λέω ότι ψοφάει το λειτουργικό, συνήθως τα gui's κολλάνε, αλλά στα win είναι όλα in one οπότε τελικά κολλάει όλο πακέτο. (π.χ. αν μου κολλήσει ο explorer.exe και μπαίνω από remote desktop - rdp πώς θα το φτιάξω??? - και το KDE δεν υπογράφω ότι μπορεί να μην κρασάρει για 100 χρόνια, αλλά πάντα θα χεις και μια κονσολίτσα από κάτω που αν δεν κάνεις χοντράδα θα δουλεύει). Αρχική απάντηση από RootX Βέβαια, για να μην πληγώσω τον Σωτηράκι μας, το παρακάτω έχει συνήθως 6μηνο, μόνο σε διακοπές ρεύματος το κλείνουμε Έτσι έτσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 9, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2005 @root x: Eιχες απολυτο δικιο. Εγω μονο εκει δεν ειχα κοιταξει(βασικα δεν ειχε παει το μυαλο μου και κοιταγα μονο στα applications). Ευχαριστω πολυ@sotiris: Και εγω θα ηθελα να βαλω τον πιγκουινο αλλα δεν θελω να κανω πειραματα. Βεβαια καποια στιγμη στο μελλον ισως κανω κατι. Μεχρι τοτε βλεπουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.