dimanast Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2005 καλημερα σας παιδια. ξεκιναω σημερα ενα νεο μοδ στο πισι μου , και θελω την βοηθεια σασ ... στην θεσσαλονικη που εχει φτηνα Πλεξι γκλας και λαστιχα για αυτα ? ευχαριστω
DMylonas Δεκέμβριος 8, 2005 #2 Δεκέμβριος 8, 2005 Plexy Glass εγώ παίρνω από το Praktiker, αλλά έχει και ένα μαγαζί στην Δωδεκανήσου. Τώρα για λάστιχα θέλω και εγώ, αν βρεις πες μου από που.
dimanast Δεκέμβριος 8, 2005 Author #5 Δεκέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από orion Αι ρε που θες και mod στο pc σου..ταγαροπλασμα εσυ τι μιλας τωρα ? ποιος σου εδωσε το δικαιωμα ?
orion Δεκέμβριος 9, 2005 #6 Δεκέμβριος 9, 2005 Το πηρα μονος μου ρε...αιντε να στησεις καμια κεραια που μου εμαθες τα μοντ..
dimanast Δεκέμβριος 10, 2005 Author #7 Δεκέμβριος 10, 2005 Τελικά το έφτιαξα το παράθυρο που ήθελα στον Η/Υ μου. Πήρα Πλέξι από το Practiker 9 ευρώ 510χ1010 και μια σιλικονουχα κολλά διαφανή 3 ευρώ. Λάστιχο πήρα από ένα μαγαζί που φτιάχνει παρμπριζ στην καρακαση λίγο πιο κάτω από τα παλιά κτελ Χαλκιδικής . Εκεί τσιμπάει λίγο 5 ευρώ το μέτρο Δείτε το tutorial που έφτιαξα . http://www.dimanast.gr/window/window.htm Ορίστε και μια φωτο από το παράθυρο
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.