Jump to content

Πρόγραμμα για lan

geokokos

Recommended Posts

Γεια σας φίλοι μου είχα ακούσει παλιοτερα δεν ξέρω αν παιζει για ένα προγραμα το οποιο μπορείς απο ένα pc (server) να κάνεις εγκατασταση ενος προγραμματος στους υπολογιστές του δικτυου με μια κινηση και οχι να να το κανεις εγκατασταση εναν εναν το θέλω για να κατεβαζω τα update των xp απο ένα μηχανιμα (server) και να τα βάζω και στο lan (10pc) ταυτοχρονα με μία κήνηση

Αρχική απάντηση από geokokos

παρα πολυ ωραία ότι ήθελα σ'ευχαριστώ.Μιας και το εφερε και η κουβέντα υπάρχει και για αλλα προγράμματα γιατι αυτό ειναι μονο για τα updates

Ο μόνος τρόπος που γνωρίζω(υποθέτω υπάρχουν και άλλοι) είναι μέσω group policy σε domain controller. Υποστηρίζει *msi αρχεία αλλά με έναν re-packager μετατρέπεις τα *.exe σε *.msi.

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 16:04]

Ο μόνος τρόπος που γνωρίζω(υποθέτω υπάρχουν και άλλοι) είναι μέσω group policy σε domain controller. Υποστηρίζει *msi αρχεία αλλά με έναν re-packager μετατρέπεις τα *.exe σε *.msi.

ωραια μπορείς να μου πεις και εναν re-packager?

Wise for windows installer, μία basic έκδοσή του έχουν και τα 2000 αν θυμάμαι καλά. Αν βρω την ευκαιρία να ψάξω ένα δισκάκι 2000 θα σου πω ακριβώς το αρχείο.

Διαφορετικά πας σε αγοραστό όπως το wise ή το WinInstall LE.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.