jax7480 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2009 Λοιπον το προβλημα.Χθες αλλαξα την τηλεοραση στο σαλονι. Επανω στην τηλεοραση ειναι ο κανονικος υπολογιστης που χρησιμοποιω καθημερινα.Η τηλεοραση ειναι η LG 47LG6000 scarlet. Προσπαθω απο χθες να κανω τον υπολογιστη να παιξει σωστα video που εχω στα 1080p αλλα και στα 720p Και DVD playback αλλα παρατηρω συνεχομενα κοψιματακια στην ταχυτητα της ταινιας. Σαν για χιλιοστα του δευτερολεπτου να πεφτει το frame rate και να ξανα ανεβαινει.Τι μπορει να φταιει?Να πω οτι εχω δοκιμασει και τον MPC HC και τον KMplayer που χρησιμοποιω αποκλειστικα και εχω βαλει δοκιμαστικα σαν codecs τους CCCP, klite codec pack και coreavc.Καμια ιδεα τι μπορει να φταιει?Η τηλεοραση ειναι συνδεμενη με τον υπολογιστη με HDMI καλωδιο, υποτιθεται ειναι 100Ηz Full HD. Με την προηγουμενη που ηταν HD Ready, 720p δεν αντιμετωπισα τετοιο προβλημα.Δεν δοκιμασα με αλλη πηγη εκτος του υπολογιστη αλλα η χρηση της τηλεορασης ειναι 99.9% υπολογιστης οποτε με ενδιαφερει να δοθει λυση σε αυτο το θεμα.
sisman Φεβρουάριος 13, 2009 #3 Φεβρουάριος 13, 2009 Αυτο γινεται και οταν παιζουμε βιντεο NTSC σε PAL "τηλεωραση" Προσπαθησε να βρεις καπου μια επιλογη που να συνχρωνιζει τα καρε του NTSC σε PAL τηλεωραση.
kallileo Φεβρουάριος 13, 2009 #4 Φεβρουάριος 13, 2009 Αυτο γινεται και οταν παιζουμε βιντεο NTSC σε PAL "τηλεωραση" Προσπαθησε να βρεις καπου μια επιλογη που να συνχρωνιζει τα καρε του NTSC σε PAL τηλεωραση.Δεν υπαρχει NTSC και PAL σε hd ουσιαστικα...Το θεμα ειναι στα ποσα Hz κλειδωνει το σημα.Οπως ειπαν και πιο πανω κλεισε την επιλογη των 100Hz και πρεπει να δωσεις απο το pc 1080p 50 ή 60 Hertz.
sisman Φεβρουάριος 13, 2009 #5 Φεβρουάριος 13, 2009 Ζαχο δωκημασε να απενεργοποιησεις το True Motion στο ελαχιστο μπας και διορθωθει το προβλημα. Ριξε μια μιατια και σε αυτο το φορουμ: http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=805462&postcount=22
jax7480 Φεβρουάριος 14, 2009 Author #6 Φεβρουάριος 14, 2009 Το θεμα λυθηκε με αλλαγη του True Motion στο OFF. Το θεμα ειναι το εξης για μενα.Ποιος ο λογος να διαφημισεις 100Hz οταν αυτα στην ουσια δεν υπαρχουν. Δηλαδη. Υποτιθεται οτι με το true motion στο ON η τηλεοραση λειτουργει στα 100Hz.Αυτα ομως δεν μπορεις να τα δεις πραγματικα, γιατι πολυ απλα σε οτι πηγη και να συνδεσεις η TV θα κανει αυτα τα "σπασιματα" ανεβαζοντας με τον επεξεργαστη της τα 50 ή 60Hz της πηγης στα 100Ηz που πρεπει να δειξει. Αρα ποιος ο λογος υπαρξης αυτου? Marketing καθαρα? Δινω 100Hz, πληρωστε μ@λ@κες???
eleven Φεβρουάριος 14, 2009 #9 Φεβρουάριος 14, 2009 καταγγελια asapΜαλιστα ........Θα μπορούσες να μας τι ακριβως θα καταγείλει ??
sisman Φεβρουάριος 14, 2009 #10 Φεβρουάριος 14, 2009 Ζαχο μηπος να δωκημασεις να απενεργποιησεις το real cinema μπας και μπορεσει η TV να παιξει με 100Hz? Παντος τα φιλτρα της κανουν τη ζημια... ΕΛΕΟΡ Παντος διαβασε ολο το thread http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=814265&postcount=26 εδω λεει περισσοτερες λεπτομεριες στα ποσα HZ κλειδωνει η TV αναλογα με τη πηγη που την εχεις συνδεμενη.
xrist Φεβρουάριος 14, 2009 #11 Φεβρουάριος 14, 2009 Στη δική μου (Samsung LE40A656A1F) έχω ενεργοποιημένο το 100Ηz Motion plus αλλά δεν κάνει τέτοια κόλπα.Κάτι άλλο είναι.Επίσης έχει συγκεκριμένη είσοδο HDMI για pc όταν χρησιμοποιείς καλώδιο DVI/HDMI .. μήπως σου λέει το manual τίποτα παρόμοιο?
LastCrack Φεβρουάριος 14, 2009 #12 Φεβρουάριος 14, 2009 τα 100 hz ειναι το διπλασιασμα των 50 hz δουλευει σωστα μονο οταν το σημα ειναι στα 50 hz. Για τα HD σηματα εχουν βγαλει το 24p, αν δειτε και τα mkv ειναι στα 23,9 και κατι φραμεσ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.