Jump to content



kαμμενα pixels


dasak14

Recommended Posts

Γεια! Ηθελα να ρωτήσω, εφόσον κάποιος ξέρει πόσο πιθανο είναι να καεί ένα pixel μετα από 6 μήνες από την αγορά της οθόνης. Επίσης ποσο θα κοστιζε να κανει καποιος μια επισκευη καμμένου pixel στην αντιπροσωπεια και αν θα μπορουσε να το φτιάξει μόνος του! Επίσης εχετε ακούσει για κάποια εταιρεία γενικά που έχει κακή υποστήριξη (π.χ eizo, philips κυριώς philips ου σκέφτομει να αγοράσω); Δηλαδή να καθυστερούν να έρθουν να τη πάρουν ή να αργούν την επισκευή κτλ. Η προσωπικές εμπειρείες σας στον τομέα θα βοηθούσαν πολύ.

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Αν εισαι μεσα στην εγγυηση λογικα τσαμπα!Κακη υποστιριξη λεμε συνηθως τις εταιριες οπου σου αντικαθιστουν την οθονη οταν εχουν καει 2-3 pixel.Καλη υποστιριξη(lg)λεμε τις εταιριες οπου εστω και 1 καμενο pixel να υπαρχει σου αντικαθιστουν την οθονη.

Ελπιζω να σε βοηθησα λιγο!

Link to comment
Share on other sites

Βασικα τις παιρνει πισω η εταιρεια κ της αλλαζει ολη την μασκα για να κανει μια αλφα αποσβεση. Για επισκευη δεν παιζει ομως. Παντως απο ελλαδα δεν δινουν πολλες εταιρειες 0 pixel εγγυηση.

Link to comment
Share on other sites

Σε πολλές philips οθόνες είδα καμένα πίξελ με το που τις έβγαζα από τα κουτιά τους και είχε τότε τουλάχιστον 3 πίξελ για την αντικατάσταση από εκεί και πέρα αν μία οθόνη έχει on site εγγύηση επικοινωνείς με αλμαν και είσαι καθαρός σε 5 εργάσιμες

κοίτα και τις lg

edit

μορφέα η lg δίνει 3 χρόνια 0 πίξελ η eizo έχω την εντύπωση 3-5

Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδια ειστε σιγουροι για τις Philips ότι δινουν μόνο 1 ετος για καμενα; Τα νεα μοντελα εχουν 0 pixel και subpixel εγγυηση (όχι όλα τα μοντελα) και νομιζω και για τα 3 χρονια. Οι eizo δινουν 6 μηνες 0 pixel απο αντιπροσωπεια και μετα παει στα 3 νομιζω (class II) από την εταιρεία. Εγω ρωτησα και για στατιστικα και υποστηριξη ( χρόνο επισκευης, χρονο που κανουν να ερθουν για την οθονη, τυχον απατεωνιες που μπορει να έχουν κανει στο παρελθον διαφορες εταιρειες κτλ) επειδη ειμαι αναμεσα σε eizo m1700 και philips 170p6 και φυσικα έχουν αλλη εγγυηση. Επειδη και οι 2 οθονες έχουν TN panel ίσως στο τομεα των pixel να παρουσιαζουν κάποια μεγαλύτερη ευαισθησια. Δεν ξερω, λέω. Παρεπιπτοντως δεν ξερω αν εχει κανεις χρησιμοποιήσει τις οθονες. Αν ναι ας πει καμια γνωμη.

Αραγε αν καποιος μετα την εγγυηση και αφου φυσικα η τεχνολογια θα εχει εξελιχθει, θα μπορουσε θεωρητικα να αγορασει ενα καλύτερο panel μονο και να το βαλει στην οθόνη του χρησιμοποιώντας τα υπαρχοντα ηλεκτρονικά της;

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.