Jump to content

DSLcube: Εορταστική έκδοση για τα Χριστούγεννα

deadlock7

Recommended Posts

Ναι βρε αν τα πηγαινα ολα οκ.Το θεμα ειναι οτι σου δινουν εναν φακελο με προπληρωμενα τελη στον οποιο πρεπει να βαλεις ολο το χαρτομανι που ειπαμε παραπανω και να το στειλεις.Ποια φωτοτυπια ταυτοτητας χρειαζονται ομως?Οπως ειπα την εξουσιοδοτηση θα την κανει ο κατοχος λογικα και την αιτηση συνδεσως εγω που την αγορασα.

Αρχική απάντηση από deadlock7

Ναι βρε αν τα πηγαινα ολα οκ.Το θεμα ειναι οτι σου δινουν εναν φακελο με προπληρωμενα τελη στον οποιο πρεπει να βαλεις ολο το χαρτομανι που ειπαμε παραπανω και να το στειλεις.Ποια φωτοτυπια ταυτοτητας χρειαζονται ομως?Οπως ειπα την εξουσιοδοτηση θα την κανει ο κατοχος λογικα και την αιτηση συνδεσως εγω που την αγορασα.

Τους πηρα τηλεφωνο: Μονο την εξουσιοδοτηση (που παει στον οτε) πρεπει να υπογραψει ο κατοχος της γραμμης. Αιτηση ταυτοτητα κτλ μπορεις να κανεις στο ονομα σου...

Να σε ρωτισω κατι αλλο: εσυ την πηρες? γιατι εγω οταν ρωτησα απο που μπορω να την προμηθευτω μου ειπαν να αφησω τα στοιχεια μου και θα με παρουν τηλεφωνο γιατι ακομα δεν εχει βγει στην αγορα... την περιμενουμε απο Δευτερα..?:confused: εντομεταξυ ειναι η δευτερη βδομαδα που παιζει η διαφημηση...

Παιδες δεν ξερω τι λεει η vivo και αν το Cube αυτο εχει διαφορα απο ολα τα αλλα αλλα 2 φιλοι μου που βαλανε cube και γω που εβαλα απλη Vivo δεν χρειαστηκε καμοια εξουσιοδοτηση...

Τπτ αλλο...

Αρχική απάντηση από Psychokiller [Σήμερα, στις 12:08]

Τους πηρα τηλεφωνο: Μονο την εξουσιοδοτηση (που παει στον οτε) πρεπει να υπογραψει ο κατοχος της γραμμης. Αιτηση ταυτοτητα κτλ μπορεις να κανεις στο ονομα σου...

Να σε ρωτισω κατι αλλο: εσυ την πηρες? γιατι εγω οταν ρωτησα απο που μπορω να την προμηθευτω μου ειπαν να αφησω τα στοιχεια μου και θα με παρουν τηλεφωνο γιατι ακομα δεν εχει βγει στην αγορα... την περιμενουμε απο Δευτερα..?:confused: εντομεταξυ ειναι η δευτερη βδομαδα που παιζει η διαφημηση...

Oπως τα λες ειναι φιλε μου!Μονο την εξουσιοδοτηση συμπληρωνει ο κατοχος και βαζω φωτοτυπια της δικης μου ταυτοτητας μεσα,εφοσον εγω κανω την αιτηση.Αυτα μου απαντησαν σημερα σε mail απο την vivodi.Το DSLcube το πηρα απο Πλαισιο Στουρναρη χθες το μεσημερι και ειχε αρκετα πακετα(επειδη εχει ακουστει οτι δεν υπαρχουν το λεω).Οποτε σημερα θα στειλω τον φακελο με τα στοιχεια κι αντε να δω ποτε θα γινει η ενεργοποιηση..:p

Αρχική απάντηση από blade_pan

Παιδες δεν ξερω τι λεει η vivo και αν το Cube αυτο εχει διαφορα απο ολα τα αλλα αλλα 2 φιλοι μου που βαλανε cube και γω που εβαλα απλη Vivo δεν χρειαστηκε καμοια εξουσιοδοτηση...

Τπτ αλλο...

"Απλη" τι εννοεις? με γραμη απο τον οτε??? Γιατι αυτη η εξουσιοδοτηση που λενε ειναι για τον οτε..... Εαν χρησιμοποιεις γραμμη του οτε δεν χρειαζεται εξουσιοδοτηση... αλλα εαν χρησιμοποιεις γραμμη vivodi χρειαζονται εξουσιοδοτηση για να παρουν την γραμμη απο τον οτε και να την γυρισουν σε αυτους... Τωρα αμα εσυ ή ο κατοχος της γραμμης δεν την υπογραψατε τοτε πιθανων σας την "εφτιαξε" καιποιος απο την vivodi... Αλλα ο οτε να τους δωσει γραμμη χωρις την συγκαταθεσει του ιδιοκτητη κανονικα δεν παιζει.

Εμενα με πηραν τηλεφωνο χθες και μου ειπαν να μου το στειλουν με κουριερ χωρις εξοδα... Οπoτε το περιμενω απο Τριτη... :) Απο την μερα που κανεις την αιτηση λενε θελουν 15 εργασιμες για την ενεργοποιηση... Τωρα που παιζουν και οι γιορτες αντε να βγαλουμε ακρη με το ποιες ειναι εργασημες και ποιες οχι...

@blade_pan σε σενα ποσο εκανε να μπει η γραμμη απο την μερα οπυ εκανες την αιτηση?

Α δεν καταλαβα οτι θα εβαζε vivo γραμμη+πρόσβαση...Οτε εχω γι'αυτο δεν μου ζητησαν τπτ!

Ειχα καποια μπερδεματα στην αρχη.Εκανα αιτηση 29 αυγουστου και εγινε ενα λαθος στην αιτηση...τους παιρνω μετα απο 5 μερες και το λυσαμε - δηλ μου ειπαν ΟΚ κανενα προβλημα και τετοια. Περιμενω.............περιμενω,τπτ! τους παιρνω 29 Σεπ τηλ, και προφανως με ειχαν ξεχασει!!!!

Τεσπα ουσιαστικα ξαναεγινε αιτηση στις 29 και πρεπει να ειχα internet μεσα οκτωβρη...

Ειναι αναλογος τις μερες,αν εχεις και αργιες και τετοια αστα!Θα είσαι δλδ πολυ τυχερος αν το εχεις πριν το νεο ετος...Χλωμο βεβαια.

Αρχική απάντηση από blade_pan

Α δεν καταλαβα οτι θα εβαζε vivo γραμμη+πρόσβαση...Οτε εχω γι'αυτο δεν μου ζητησαν τπτ!

Ειχα καποια μπερδεματα στην αρχη.Εκανα αιτηση 29 αυγουστου και εγινε ενα λαθος στην αιτηση...τους παιρνω μετα απο 5 μερες και το λυσαμε - δηλ μου ειπαν ΟΚ κανενα προβλημα και τετοια. Περιμενω.............περιμενω,τπτ! τους παιρνω 29 Σεπ τηλ, και προφανως με ειχαν ξεχασει!!!!

Τεσπα ουσιαστικα ξαναεγινε αιτηση στις 29 και πρεπει να ειχα internet μεσα οκτωβρη...

Ειναι αναλογος τις μερες,αν εχεις και αργιες και τετοια αστα!Θα είσαι δλδ πολυ τυχερος αν το εχεις πριν το νεο ετος...Χλωμο βεβαια.

Προς στιγμην παραλιγο να παθω ενα εγκεφαλικο αλλα την γλυτωσα...

Η προσφορα που λεμε εχει και γραμμη και προσβαση,

γιατι με το ποστ σου με εβαλες σε σκεψεις :-O

Αλλα εν τελη οπως τα ειχα καταλαβει ηταν. :happy:

Δηλαδη εκανε 1,5 μηνα να μπει η γραμμη ε?

Αμα κανει και σε μενα ετσι σωθηκα... Το Μαι θα παω φανταρος....:weep:

παιδια εγω δν πηρα καποιο πακετο απο αυτα που λενε connx,cube κ ιστοριες τετοιες..

απλα πηρα 134 τους ειπα θελω να κανω την pstn - dsl κ παρειγγειλα ενα μοντεμ

σε 4 μερες η γραμμη ηταν ετοιμη οπως κ το μοντεμ ειχε ερθει σπιτακι μου κ απλα μου δωσαν ενα user k pass κ ολα ΟΚ!

εσεις γτ κανετε τοσο πολυ??1,5 μηνα????αν ειναι δυνατον!

Αρχική απάντηση από amgamer

παιδια εγω δν πηρα καποιο πακετο απο αυτα που λενε connx,cube κ ιστοριες τετοιες..

απλα πηρα 134 τους ειπα θελω να κανω την pstn - dsl κ παρειγγειλα ενα μοντεμ

σε 4 μερες η γραμμη ηταν ετοιμη οπως κ το μοντεμ ειχε ερθει σπιτακι μου κ απλα μου δωσαν ενα user k pass κ ολα ΟΚ!

εσεις γτ κανετε τοσο πολυ??1,5 μηνα????αν ειναι δυνατον!

δεν το κανουν αυτοι ,αλλα η εταιρεια παροχης του κουτιου...

Αρχική απάντηση από Psychokiller

...Δηλαδη εκανε 1,5 μηνα να μπει η γραμμη ε?

Αμα κανει και σε μενα ετσι σωθηκα... Το Μαι θα παω φανταρος....:weep:

Δεν κανει 1,5 μηνα για κανενα λογο...ειχε γινει λαθος τοτε....απλα να υπολογιζεις 2-3 βδομαδες...

Α και κατι αλλο,το πιο χρονοβορο στο δικο μου ειναι να κανει ο ΟΤΕ την γραμμη DSL...

Σε εσενα που εχεις και τα 2 vivo μπορει να ειναι και πιο γρηγορα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.