deadlock7 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2005 Την εορταστική έκδοση του DSLcube ανακοινώνει σήμερα η Vivodi, προσφέροντας 3 μήνες και άλλους 2 δώρο, για «σερφάρισμα» σε ταχύτητα 512/128Κbps, μαζί με δύο αρκετά ενδιαφέροντα «δώρα».Πιο συγκεκριμένα, ο εορταστικός κύβος της Vivodi περιλαμβάνει: - ADSL πρόσβαση και Internet για 3 μήνες + 2 δώρο* - Εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών (ADSL modem/router) συμβατό με γραμμές PSTN/ISDN και υποστήριξη των λειτουργικών συστημάτων Windows/OSX/Linux κ.ά. - Το τέλος ενεργοποίησης της ADSL πρόσβασης - Πέντε (5) e-mail accounts και WebMail - Δυνατότητα χρήσης static IP και υπηρεσιών Web Hosting Η χριστουγεννιάτικη προσφορά του DSLcube, με συνολικό κόστος 99, αφορά σε συνδέσεις, τόσο μέσω του ιδιόκτητου δικτύου DSL της Vivodi, όσο και μέσω του δικτύου του ΟΤΕ σε όλη την Ελλάδα**, χωρίς μακροχρόνιες δεσμεύσεις συμβολαίων και χρεώσεις βάσει χρόνου ή /και όγκου. Τα δύο «δώρα» της Vivodi που αναφέραμε τέλος, αφορουν: 1) Μηνιαία συνδρομή στο videosports.gr, για να βλέπετε videos με φάσεις και γκολ από την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση ποδοσφαίρου 2) 20 downloads ελληνικών τραγουδιών της επιλογής σας από τη μουσική βιβλιοθήκη του mpGreek.gr Να σημειωθεί, ότι μετά τους πέντε (5) πρώτους μήνες, η συνδρομή σας ανανεώνεται αυτόματα, με μηνιαία ή προπληρωμένη χρέωση. Παράλληλα, μπορείτε να επιλέξετε την ταχύτητα πρόσβασης που επιθυμείτε, με τα ευέλικτα προγράμματα DSLaccess και DSLnet που διαθέτει η Vivodi (256Kbps 4096Kbps) ***. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 13880, να επισκεφθείτε ένα κατάστημα ΠΛΑΙΣΙΟ ή το δίκτυο εμπορικών συνεργατών της Vivodi. (http://dslcube.vivodi.gr) Σημειώσεις: - Οι προαναφερθείσες τιμές δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. - Η χρήση του DSLcube προϋποθέτει ενεργή τηλεφωνική γραμμή και η διακοπή του μετά το πέρας του 5μήνου γίνεται μόνο με προηγούμενη ενημέρωση της Vivodi *Η προσφορά ισχύει για αιτήσεις ενεργοποίησης συνδρομών έως 31/1/2006 και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων **Όπου διατίθεται η υπηρεσία ADSL ανά την Ελλάδα ***Η μηνιαία χρέωση ή προπληρωμένη συνδρομή διαμορφώνεται σύμφωνα με τον εκάστοτε τιμοκατάλογο της Vivodi (DSLaccess + DSLnet), όπως αυτός αναρτάται στην ιστοσελίδα http://www.vivodi.gr Αυτη η προσφορα πιστευω ξεπερναει το 12μηνο(6+6) Broadband της HOL,καθως και το 6μηνο(3+3) του adsl in a box Της Forthnet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 7, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2005 μειωσεις θελουμε γμτ , και αλλο κατω . Ο οΤΕ ειναι κοντα στη βιβο , παλια ειχανε διαφορα καμποση Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Δεκέμβριος 7, 2005 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2005 δε νομιζω πως ξεπερναει τη hol. Αν ειχε και 1mb κατι θα γινοταν. Eπισης πρεπει να πληρωνεις και το κοστος της γραμμης ενω με τη hol ειναι ηδη μεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Δεκέμβριος 7, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2005 Aφού λέει ίντερνετ και γραμμή. Δηλαδή με 119 5 μήνες έστω 512/128 24/7 καλό μου ακούγεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Δεκέμβριος 7, 2005 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2005 Ολα μαζι ειναι και ιντερνετ και γραμμη και ρουτερ και τελος ενεργοποιησεις... Και μολις τελειωσει το 5μηνο το σταματας αμα θελεις... Μολις τους πηρα τηλ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Δεκέμβριος 7, 2005 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2005 Ωχχ , κατάλαβα , πάλι άρχισε τις μειώσεις και τις προσφορές η βίβο και πάλι θα υποφέρουμεΛες και το έχουν συμφωνημένο κάθε δεκέμβριο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Δεκέμβριος 7, 2005 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2005 και τον εξοπλισμό τον επιστρέφεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Δεκέμβριος 7, 2005 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2005 Γιατί να μην τον επιστρέφεις? Αρχίζω και ψήνομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Δεκέμβριος 7, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired [Χθες, στις 21:44] και τον εξοπλισμό τον επιστρέφεις... Αυτο ισχυει και για το DSL Cube?Εγω νομιζα οτι μονο η HOL το κανει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Δεκέμβριος 8, 2005 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2005 Και η Vivodi. Αυτές οι δύο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aGka8lz Δεκέμβριος 14, 2005 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2005 ρε παιδια ειναι σιγουρο οτι μετα τους 5 μηνες μπορουμε να φυγουμε?εχω σκαλωσει γιατι παλια οταν δηναν το ipod δώρο σε δεσμευε μετα το περας τον 5 μηνων να εισαι αλους 7 μηνες σε αυτην Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Δεκέμβριος 14, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2005 Φιλε μου σημερα αγορασα το πακετακι!Ο εξοπλισμος ΔΕΝ επιστρεφεται οπως ανεφεραν πιο πανω.Δινει το Πλαισιο δωρο webcam+headset.Οσο για την δεσμευση που λες δεν νομιζω οτι ισχυει..θα ειχε ακουστει στο adslgr που παρακολουθω.Μολις διαβασω τα παντα θα ενημερωσω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Δεκέμβριος 14, 2005 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από deadlock7 Φιλε μου σημερα αγορασα το πακετακι!Ο εξοπλισμος ΔΕΝ επιστρεφεται οπως ανεφεραν πιο πανω.Δινει το Πλαισιο δωρο webcam+headset.Οσο για την δεσμευση που λες δεν νομιζω οτι ισχυει..θα ειχε ακουστει στο adslgr που παρακολουθω.Μολις διαβασω τα παντα θα ενημερωσω.. Εγώ αυτή την εντύπωση είχα για την προσφορά με το ipod. Δέσμευση και ο εξοπλισμός πίσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Δεκέμβριος 14, 2005 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2005 οι χρηστες της υπηρεσιας μεριζομενης προσβασης 384 μπορουν να παρουν αυτο το πακετο αμεσα; χωρις διακοπη της υπηρεσιας; το εχει ρωτησει κανεις; Γιατι αυτη τη στιγμη πληρωνω 28,32 Ευρω το μηνα, νομιζω οτι με συμφερει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aGka8lz Δεκέμβριος 14, 2005 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2005 ''Να σημειωθεί, ότι μετά τους πέντε (5) πρώτους μήνες, η συνδρομή σας ανανεώνεται αυτόματα, με μηνιαία ή προπληρωμένη χρέωση καιδεν υπάρχει 12μηνη δέσμευση . ''&''Η χρήση του DSLcube προϋποθέτει ενεργή τηλεφωνική γραμμή και η διακοπή του μετά το πέρας του 5μήνου γίνεται μόνο με προηγούμενη ενημέρωση της Vivodi ''δλδ ειναι απλα για ενα 5μηνο!ειναι τσαμπα για 5 μηνες 512/128!το χεντσετ που δινουν δωρο φιλε μου τι λεει ειναι καλό?δινει μοντεμ η ρουτερ?εχω ηδη αρχισει να ψηνομε να το πάρω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Δεκέμβριος 15, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2005 Δεν ειχα ποτε DSL και δεν εχω δοκιμασει τιποτα.Το modem φαινεται καλο.Ειναι το Microcom 2636 με usb+ethernet.Σαφως δεν εχει δεσμευση για 12μηνο.Μετα απο 4 μηνες τους λες οτι το κοβεις και εισαι οκ.Αυτο που δεν γνωριζω ειναι τα χαρτια που πρεπει να στειλω για την ενεργοποιηση!Ελπιζω να βρω ακρη και να τα στειλω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Δεκέμβριος 15, 2005 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2005 Εννοειται οτι πρεπει να στειλεις χαρτακι και να περιμενεις? Το μοντεμακι ειναι usb και δεν ειναι οτι καλυτερο! Οταν βαλεις dsl απλα κολλας τπτ αλλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Δεκέμβριος 15, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από deadlock7 [Σήμερα, στις 03:29] Δεν ειχα ποτε DSL και δεν εχω δοκιμασει τιποτα.Το modem φαινεται καλο.Ειναι το Microcom 2636 με usb+ethernet.Σαφως δεν εχει δεσμευση για 12μηνο.Μετα απο 4 μηνες τους λες οτι το κοβεις και εισαι οκ.Αυτο που δεν γνωριζω ειναι τα χαρτια που πρεπει να στειλω για την ενεργοποιηση!Ελπιζω να βρω ακρη και να τα στειλω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Δεκέμβριος 15, 2005 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2005 Παπ...εκανα λαθος!Τα χαρτια ειναι απ'οτι ξερω η αιτηση που την εχει μεσα,φωτοτυπια ταυτοτητας και λογ.οτε...Αυτο εννοεις?Αν δεν την εχει μπεσ και κατεβασε την απο τη vivodi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Δεκέμβριος 15, 2005 Author #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2005 Ναι τελικα απ'οτι βλεπω σωστα τα λες.Το μονο προβλημα ειναι οτι δεν ειμαι κατοχος της γραμμης.Επομενως εγω συμπληρωνω την αιτηση σαν αγοραστης και ο κατοχος την εξουσιοδοτηση.Σωστα?Το τελευταιο μου προβλημα ειναι ποια φωτοτυπια ταυτοτητας να βαλω..την δικη μου ή του κατοχου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.