Jump to content

DSLcube: Εορταστική έκδοση για τα Χριστούγεννα

deadlock7

Recommended Posts

Την εορταστική έκδοση του DSLcube ανακοινώνει σήμερα η Vivodi, προσφέροντας 3 μήνες και άλλους 2 δώρο, για «σερφάρισμα» σε ταχύτητα 512/128Κbps, μαζί με δύο αρκετά ενδιαφέροντα «δώρα».

Πιο συγκεκριμένα, ο εορταστικός κύβος της Vivodi περιλαμβάνει:

- ADSL πρόσβαση και Internet για 3 μήνες + 2 δώρο*

- Εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών (ADSL modem/router) συμβατό με γραμμές PSTN/ISDN και υποστήριξη των λειτουργικών συστημάτων Windows/OSX/Linux κ.ά.

- Το τέλος ενεργοποίησης της ADSL πρόσβασης

- Πέντε (5) e-mail accounts και WebMail

- Δυνατότητα χρήσης static IP και υπηρεσιών Web Hosting

Η χριστουγεννιάτικη προσφορά του DSLcube, με συνολικό κόστος 99, αφορά σε συνδέσεις, τόσο μέσω του ιδιόκτητου δικτύου DSL της Vivodi, όσο και μέσω του δικτύου του ΟΤΕ σε όλη την Ελλάδα**, χωρίς μακροχρόνιες δεσμεύσεις συμβολαίων και χρεώσεις βάσει χρόνου ή /και όγκου.

Τα δύο «δώρα» της Vivodi που αναφέραμε τέλος, αφορουν:

1) Μηνιαία συνδρομή στο videosports.gr, για να βλέπετε videos με φάσεις και γκολ από την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση ποδοσφαίρου

2) 20 downloads ελληνικών τραγουδιών της επιλογής σας από τη μουσική βιβλιοθήκη του mpGreek.gr

Να σημειωθεί, ότι μετά τους πέντε (5) πρώτους μήνες, η συνδρομή σας ανανεώνεται αυτόματα, με μηνιαία ή προπληρωμένη χρέωση. Παράλληλα, μπορείτε να επιλέξετε την ταχύτητα πρόσβασης που επιθυμείτε, με τα ευέλικτα προγράμματα DSLaccess και DSLnet που διαθέτει η Vivodi (256Kbps 4096Kbps) ***. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 13880, να επισκεφθείτε ένα κατάστημα ΠΛΑΙΣΙΟ ή το δίκτυο εμπορικών συνεργατών της Vivodi. (http://dslcube.vivodi.gr)

Σημειώσεις:

- Οι προαναφερθείσες τιμές δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.

- Η χρήση του DSLcube προϋποθέτει ενεργή τηλεφωνική γραμμή και η διακοπή του μετά το πέρας του 5μήνου γίνεται μόνο με προηγούμενη ενημέρωση της Vivodi

*Η προσφορά ισχύει για αιτήσεις ενεργοποίησης συνδρομών έως 31/1/2006 και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων

**Όπου διατίθεται η υπηρεσία ADSL ανά την Ελλάδα

***Η μηνιαία χρέωση ή προπληρωμένη συνδρομή διαμορφώνεται σύμφωνα με τον εκάστοτε τιμοκατάλογο της Vivodi (DSLaccess + DSLnet), όπως αυτός αναρτάται στην ιστοσελίδα http://www.vivodi.gr

Αυτη η προσφορα πιστευω ξεπερναει το 12μηνο(6+6) Broadband της HOL,καθως και το 6μηνο(3+3) του adsl in a box Της Forthnet.:T:

ρε παιδια ειναι σιγουρο οτι μετα τους 5 μηνες μπορουμε να φυγουμε?εχω σκαλωσει γιατι παλια οταν δηναν το ipod δώρο σε δεσμευε μετα το περας τον 5 μηνων να εισαι αλους 7 μηνες σε αυτην :(

Φιλε μου σημερα αγορασα το πακετακι!Ο εξοπλισμος ΔΕΝ επιστρεφεται οπως ανεφεραν πιο πανω.Δινει το Πλαισιο δωρο webcam+headset.Οσο για την δεσμευση που λες δεν νομιζω οτι ισχυει..θα ειχε ακουστει στο adslgr που παρακολουθω.Μολις διαβασω τα παντα θα ενημερωσω..

Αρχική απάντηση από deadlock7

Φιλε μου σημερα αγορασα το πακετακι!Ο εξοπλισμος ΔΕΝ επιστρεφεται οπως ανεφεραν πιο πανω.Δινει το Πλαισιο δωρο webcam+headset.Οσο για την δεσμευση που λες δεν νομιζω οτι ισχυει..θα ειχε ακουστει στο adslgr που παρακολουθω.Μολις διαβασω τα παντα θα ενημερωσω..

Εγώ αυτή την εντύπωση είχα για την προσφορά με το ipod. Δέσμευση και ο εξοπλισμός πίσω.

οι χρηστες της υπηρεσιας μεριζομενης προσβασης 384 μπορουν να παρουν αυτο το πακετο αμεσα; χωρις διακοπη της υπηρεσιας; το εχει ρωτησει κανεις; Γιατι αυτη τη στιγμη πληρωνω 28,32 Ευρω το μηνα, νομιζω οτι με συμφερει!

''Να σημειωθεί, ότι μετά τους πέντε (5) πρώτους μήνες, η συνδρομή σας

ανανεώνεται αυτόματα, με μηνιαία ή προπληρωμένη χρέωση και

δεν υπάρχει 12μηνη δέσμευση . ''

&

''Η χρήση του DSLcube προϋποθέτει ενεργή τηλεφωνική γραμμή και η διακοπή του μετά το

πέρας του 5μήνου γίνεται μόνο με προηγούμενη ενημέρωση της Vivodi ''

δλδ ειναι απλα για ενα 5μηνο!ειναι τσαμπα για 5 μηνες 512/128!

το χεντσετ που δινουν δωρο φιλε μου τι λεει ειναι καλό?δινει μοντεμ η ρουτερ?εχω ηδη αρχισει να ψηνομε να το πάρω!

Δεν ειχα ποτε DSL και δεν εχω δοκιμασει τιποτα.Το modem φαινεται καλο.Ειναι το Microcom 2636 με usb+ethernet.Σαφως δεν εχει δεσμευση για 12μηνο.Μετα απο 4 μηνες τους λες οτι το κοβεις και εισαι οκ.Αυτο που δεν γνωριζω ειναι τα χαρτια που πρεπει να στειλω για την ενεργοποιηση!Ελπιζω να βρω ακρη και να τα στειλω..:confused:

Αρχική απάντηση από deadlock7 [Σήμερα, στις 03:29]

Δεν ειχα ποτε DSL και δεν εχω δοκιμασει τιποτα.Το modem φαινεται καλο.Ειναι το Microcom 2636 με usb+ethernet.Σαφως δεν εχει δεσμευση για 12μηνο.Μετα απο 4 μηνες τους λες οτι το κοβεις και εισαι οκ.Αυτο που δεν γνωριζω ειναι τα χαρτια που πρεπει να στειλω για την ενεργοποιηση!Ελπιζω να βρω ακρη και να τα στειλω..:confused:

Παπ...εκανα λαθος!

Τα χαρτια ειναι απ'οτι ξερω η αιτηση που την εχει μεσα,φωτοτυπια ταυτοτητας και λογ.οτε...

Αυτο εννοεις?Αν δεν την εχει μπεσ και κατεβασε την απο τη vivodi...

Ναι τελικα απ'οτι βλεπω σωστα τα λες.Το μονο προβλημα ειναι οτι δεν ειμαι κατοχος της γραμμης.Επομενως εγω συμπληρωνω την αιτηση σαν αγοραστης και ο κατοχος την εξουσιοδοτηση.Σωστα?Το τελευταιο μου προβλημα ειναι ποια φωτοτυπια ταυτοτητας να βαλω..την δικη μου ή του κατοχου?:o

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.