Jump to content

Real-Time Video Streaming

FriD4Y

Recommended Posts

Νέος στο φόρουμ αλλά όχι και στον χώρο. Έχω μια ερώτηση για τους παουερ-εντ!!! χρήστες! για να δούμε λοιπόν πώς έχει το θέμα.

Μηχάνημα στημένο με Win2003 server και με μια video card της Pinnacle. Προορίζεται για real-time ροή βίντεο αλλα το πακέτο windows media encoder δεν αναγνωρίζει την καρτα βίντεο για να μπορέσει να εισάγει το βίντεο στα windows media services 9 series ώστε να γίνει το broadcast... αν όλα αυτά δεν σας φάνηκαν "κινέζικα" μέχρι εδώ τότε μάλλον είσαι το σωστό άτομο για να το διαβάσεις.

Προχωράω λοιπόν...

Η κάρτα βίντεο μετά από πολλές δοκιμές με διάφορους "οδηγούς" κατάφερα τελικά να την εγκαταστήσω στα 2003 μιας και δεν υποστηρίζει η εταιρία οδηγούς για αυτή την έκδοση του λειτουργικού. Ο Κωδικοποιητής παρ'ολ'αυτά όμως εξακολου8εί να μην την αναγνωρίζει ώς κάρτα εισόδου βίντεο. Στα Win XP όμως η συγκερκιμένη κάρτα δουλεύει μια χαρά. Το θέμα λοιπόν είναι αν μπορώ να βρώ κάπου το πακέτο του Windows Media Services και να το περάσω στα XP μιας και η Microsoft ναι μεν το αναφέρει αλλά δεν το δίνει πουθενά παρα μόνο αν έχεις τα 2003 server. Πώς λοιπόν είναι δυνατόν να το χρησιμοποιήσω σε άλλη έκδοση; μέχρι και στα NT,2000 έδινε ξεχωριστά τα services 7.1 αλλά τώρα τα έχει ενσωματώσει στα 2003. Υπάρχει τρόπος να τα βρώ (ή να τα περάσω μέσα απο τα 2003 σε εγκατάσταση των XP;) Είναι μια μικρή "παρατυπία" βέβαια... αλλά κανείς δεν κατάφερε το ακατόρθωτο με τον σταυρό στο χέρι!!! :D Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν νόμιμα γίνεται αυτό η να παραγγείλω άλλη κάρτα βίντεο που να συνεργάζεται πλήρως με τα Media Services και τον Encoder όπως αναφέρονται στην σελίδα της MicroSoft.

Ευχαριστώ και ελπίζω κάποιος να γνωρίζει σχετικά για να μου δώσει μια φυσιολογική απάντηση και οχι κάτι στο στυλ: "Δεν νομιζω να γινεται κλπ κλπ..."

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.