Makis Hourdakis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2005 Ερώτηση: Μήπως σε βάθος χρόνου αυξάνεται ο χρόνος απόκρισης; Ρωτάω γιατί μου φαίνεται πως τελευταία το ghosting έχει αρχίσει να γίνεται κάπως πιο έντονο απο ότ,ι ήταν στην αρχή... Ή απλά έτσι μου φαίνεται;;;
Revils Δεκέμβριος 6, 2005 #3 Δεκέμβριος 6, 2005 Χωρίς να το ξέρω τεκμηριωμένα δεν είναι κάτι παράλογο. Όλα φθείρονται, γιατί όχι και οι οθόνες και ειδικά οι TFT που δεν είναι δοκιμασμένες σε βάθος χρόνου;
Manolof_Ps Δεκέμβριος 6, 2005 #4 Δεκέμβριος 6, 2005 Maki ποσο καιρό έχεις την οθόνη? Μετά από πόσο καιρό άρχισες να βλέπεις διαφορά? Παράλογο δεν το βρίσκω ούτε και εγώ, αν είναι θέμα φυσιολογικής φθοράς. Θα βοηθούσε αν μας έλεγες και ποια οθόνη έχεις, ώστε να δούμε αν έχει παρατηρήσει και άλλος το ίδιο πρόβλημα με εσένα.
Makis Hourdakis Δεκέμβριος 7, 2005 Author #5 Δεκέμβριος 7, 2005 Έχω μια EIZO L568 εδώ και σχεδόν 1 χρόνο (Φλεβάρης 2005) με 1192 ώρες λειτουργίας μέχρι αυτή τη στιγμή. Η οθόνη στα χαρτιά έχει μικρό χρόνο απόκρισης (25ms). Στην αρχή δεν είχα παρατηρήσει κάτι που να με πείραξε. Το ghosting που έχω παρατηρήσει τώρα τελευταία το έχω παρατηρήσει συγκεκριμένα με την κίνηση του κέρσορα στο γκρι backround και γενικώς κατα την κίνησή του σε σκουρόχρωμες περιοχές. Εκεί το mouse φαίνεται να αφήνει μια περίτεχνη ουρά (λες και έχει πάρει φωτιά είναι... )... Σε παιχνίδια ακόμα δεν έχω παρατηρήσει κάτι αλλά αυτό αρχίζει να με προβληματίζει...
sotiris Δεκέμβριος 7, 2005 #6 Δεκέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka μαλλον συνηθισες την οθονη και σου φαινεται αργη.
Papas Δεκέμβριος 7, 2005 #7 Δεκέμβριος 7, 2005 Δεν ειναι κατι μηχανικο για να πεφτει ο χρονος αποκρισης. Μαλλον δεν το ειχες προσεξει τοσο καιρο! Αυτο που λες λογικο ειναι με τις σκουροχρωμες περιοχες το mouse που ειναι ασπρο με μαυρο backround . Αν δεν κανω λαθος σε αυτο αναφερεται το 25ms.Δηλαδη να κλεινει και να ανοιγει τελειως τα τρανζιστορ στην οθονη. Αν κανω λαθος διορθωστε παιδια!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.