thrasher Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2005 Λοιπον παιδες σημερα το απογευμα θα σκασω mediamarket(πιστευω ειναι το πιο φτηνο.αν υπαχει καπου φτηνοτερο πειτε μου)για ψηφιακη φωτογραφικη.Θελω να:-320εουρος το πολυ.-5-7MP-οθονη 2"+-εξωτερικη μνημη.ειμαι αναμεσα σε αυτες:1 2 3Aκουω σχολια και προτασεις! :banging: :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Δεκέμβριος 6, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2005 Σε φτηνες λυσεις εγω θα επαιρνα αυτό Τωρα βλεπω εσυ δεινεις περισσοτερα οποτε παρε αυτη που σου καθετε καλυτερα στο χερι και στο ματι... Παντως αμα πας σε sony να κοιταξεις να εχει Carl Zeiss φακο γιατι οι φακοι της sony δεν ειναι και τοσο καλοι. Η sony που λες εχει Carl Zeiss. Casio δεν εχω δοκιμασει ποτε, οποτε οτι και να σου πω....Αυτα απο μενα.Υ.Γ. Αμα πας στο media markt δες μια ποσο εχει την canon την 520 που σου προτεινω πιο πανω και ποσταρε τιμουλα. Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Δεκέμβριος 6, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2005 Καταρχην ευχαριστω που απαντησες!Αυτες που εχω βαλει εχουν τετοιο φακο.οκ θα δω και θα ποσταρω.Αν εχει κανεις την cybershot p200 ας ποσταρει γνωμες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Δεκέμβριος 6, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2005 Δες και αυτην.........>>αυτην<<Συστηνεται ανεπιφυλαχτα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Δεκέμβριος 6, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2005 Τελικα πηρα αυτην330ευρο.Μεχρι στιγμης εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος.+πολυ καλη ποιοτητα βιντεο και φοτογραφιας+πολυ μεγαλη οθονη +docking stationκαι αλλα πολλα που δεν εχω προλλαβει να δω γιατι φορτιζει.ΝTG Δεν μου εφταναν τα λεφτα για αυτην.370ευρο.Psychokiller.Δεν μπορεσα να δω αυτην,γιατι ειχε πολυ κοσμο και βιαζομουνα,αλλα προσεξα οτι εχει την 510 προσφορα 100ευρο.Την cybershot δεν την ειχε ουτε την s500 και ετσι κατεληξα σ΄αυτην,τελικα μου βγηκε σε καλο που δεν τις ειχε!!:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.