Jump to content

Τι δωρα 8α κανετε για τα Χριστουγεννα?(εαυτο , συγγενεις , pc κλπ)

xylokastro

Recommended Posts

Δωσαμε...

Μονο αγαπη εμεινε για να ζεστανει τις αδειες τσεπες μας!

Πλακα πλακα σκεφτομαι να παρω εορτοδανειο για τιν A8N32 SLI... :D

λοιπον θελω καμια μπλουζα,το βιβλιο του κεβιν μιτνικ, ενα κουτι για το πισι... και κατι ακομα..

Αρχική απάντηση από SLN

Μονο αγαπη εμεινε για να ζεστανει τις αδειες τσεπες μας!

Αιτήσεις στον RootX.

Αρχική απάντηση από SLN

Πλακα πλακα σκεφτομαι να παρω εορτοδανειο για τιν A8N32 SLI... :D

Αιτήσεις στον Φράγμα.

Αρχική απάντηση από spc

Αιτήσεις στον RootX.

Αιτήσεις στον Φράγμα.

Σε εσένα γιατί κάνουμε αιτήσεις? :p

ελατε σε μενα παιδια μου.

εχω βρει τους καλυτερους δοσατζηδες και προσφορες με τους ευνοικοτερους ορους.

και για να ειμαστε ξηγημενοι:το επιτοκιο για δικη μου προμηθεια ειναι 3% το ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ της αγορας.ΣΤΑΘΕΡΟ και οχι κυμαινομενο οπως σας πασαρουν ολοι οι υπολοιποι

:hehe:

ξερα θα την περασουμε.. δεν υπαρχει σαλιο ουτε για να φτυσουμε.

αφου σκευτομαι να παω στο χωριο μου μονος μου να εχω καθε μερα το τζακι αναμενο γιατι το πετρελεο εχει .......... και να μενω σπιτακι να αρμεγω τις κατσικες και να τρωω μονο λαχανα ..

οπως καταλαβατε θα μου κανω δωρο μια ασκητικη ζωη τι καλυτερο

Επιτελους, μετα απο 3 και πλεον χρονια, θα μου κανω δωρο ενα σετακι Logitech Z-5500!!!

ενα συστημα ψυξης απο τον ΧΡΗΣΤΟ και τον Ιανουαριο ενα επεξεργαστη. Ας ειναι καλα τα αδελφια που θα τσονταρουν τα χρηματα

Αρχική απάντηση από kender

Είσαι καλά? :p

Τελευταία όχι και τόσο αλλά τέσπα... :p

Απο υλικά, ελπίζω να καταφέρω επιτέλους να κάνω δώρο στον εαυτό μου μια 12χορδη ηλεκτρακουστική κιθάρα. Παραπέρα βλέπουμε............

Μακη , ξερω τι μουσικοφιλος εισαι αλλα...την χρειαζεσαι την 12χορδη ηλεκτροακουστικη?

Δεν την παίρνω επειδή μου "χρειάζεται"... ;) Αν πάει έτσι δεν μου χρειάζεται ούτε η 6χορδη που έχω, ούτε η ηλεκτρική ούτε γενικώς κιθάρα... ;) Απλώς θεωρώ την αγορά μιας καλής κιθάρας ως καλή αγορά καθώς είναι κάτι που μπορεί να το κρατήσεις και για όλη σου τη ζωή... Επίσης μου αρέσει ιδιαίτερα ο ήχος της 12χορδης (έχω παίξει κιόλας 2-3 φορές) και επειδή περισσότερο παίζω ρυθμική κιθάρα πιστεύω οτι δεν θα πάει χαμένη... Επίσης έχω στο νου μου κάποια ωραία κομματάκια που θα μπορούσαν να φτιαχτούν με 12χορδη... :)

Μια LG plasma 42", έναν Opteronάκο (όταν καταφέρω να βρω πλέον...), πατάκια για το αμάξι (που είναι ακόμα "γυμνό") και τέλος, ένα σπίτι :)

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 17:20]

Μια LG plasma 42", έναν Opteronάκο (όταν καταφέρω να βρω πλέον...), πατάκια για το αμάξι (που είναι ακόμα "γυμνό") και τέλος, ένα σπίτι :)

ξεχασες τους πάκους με κολλες Α4 για να τυπωσεις τον Καζαμία:whistling

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.