bleo8onhs Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2005 Έχω εκνευριστεί αρκετά γιατί έχω εγκαταστήσει 4 microsoft mouse optical και τα 4 όποτε αυτά αποφασίσουν πηγαίνουν στην επάνω αριστερά γωνία. Παίζεις οποιοδήποτε παιχνίδι στυλ lineage, max payne, fear κτλ και όποτε αποφασίσει το ποντίκι (αρκετά συχνα) ο χαρακτήρας βρίσκεται να κοιτάει επάνω και να γυρνάει γύρω γύρω.Ξέρετε αν υπαρχεί λύση ή τα ποντίκια της microsoft είναι μπαλαρίνες?
Chosen Δεκέμβριος 5, 2005 #2 Δεκέμβριος 5, 2005 Ρε βάλε ποντίκι linux λέμε![-I hate M$!!!!11!!ιλέβεν!!!1!-]
Κοπρίτης Δεκέμβριος 5, 2005 #3 Δεκέμβριος 5, 2005 Ρε bleo8onh αυτο μου συμβαινει με δυο παλια optical ποντικια της labtec & Logitechσε ενα παλιο συστηματακι που εστησα προσφαταμπας και δεν εχουν προβλημα τα ποντικα καθαυτα αλλα καλωδιο/θυρα/ir ή τπτ αλλο?εβαλα τελικα ενα ασυρματο σετακι της MS και το προβλημα προς το παρον λυθηκε.
bleo8onhs Δεκέμβριος 5, 2005 Author #4 Δεκέμβριος 5, 2005 Και τα τέσσερα ρε φίλε σε διαφορετικά συστήματα? Και με usb και με τον αντάπτορα ps/2. (Btw το κουτί φίλε είναι φοβερό, η δουλειά είναι τρομερή, δεν έχω λόγια, το είδα την προηγούμενη βδομάδα στο multirama, και η τρύπα στο πλέξι πολύ καλή ιδέα! Μπράβο!) Αρχική απάντηση από Chosen Ρε βάλε ποντίκι linux λέμε! [-I hate M$!!!!11!!ιλέβεν!!!1!-] Και είπα να γράψω μην αρχίσετε τα βάλε άτι και λοιπά...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.