Jump to content

Prince of Percia:The two thrones

street warrior

Recommended Posts

Ρε παιδιά για βοηθήστε λίγο.

Είμαι στο πρώτο boss και αφού του καρφώνω τα δύο

μάτια τρελαίνεται και κουνάει το σπαθί δεξιά αριστερά και

με σκοτώνει.

Πως πεθαίνει τελικά;

• 6 months later...
  • Replies 73
  • Created
  • Last Reply

εγω τωρα το 3εκινησα αλλα με sand locked διοτι μου εσπασε τα νευρα που δεν κανει save oπου 8ελεις.Αλλα ενα πραγμα δεν μπορω να καταολαβω γιατι δεν εχει αναλυση 1280 ? ενω ειναι ενα πολυ α3ιολογο παιχνιδι.

φιλε ασε εγω εχω φαει μεγαλο κολλημα αν και στη πορεια με κουρασε λιγο, ειμαι ακριβως στη μεση και δεν 3ερω και γω ποσες ωρες εχω παι3ει,ειναι δυσκολο και αυτο σε κανει να κολλας ¨)

αναλυση σε μενα δειχνει μεγιστη 1024χ768 σε εσενα πως δειχνει 1280χ960?

χμμ εμενα εχει και 1280*960 και 1600*τοσο.. προσπαθουσα να τραβηξω screenshot για να δεις αλλα για καποιο λογο δε μπορω να τραβηξω μεσα απο το παιχνιδι, δεν ξερω γιατι.

Αρχική απάντηση από louis_gas [Σήμερα, στις 22:25]

χμμ εμενα εχει και 1280*960 και 1600*τοσο.. προσπαθουσα να τραβηξω screenshot για να δεις αλλα για καποιο λογο δε μπορω να τραβηξω μεσα απο το παιχνιδι, δεν ξερω γιατι.

Αποθηκεύονται στον φάκελο του παιχνιδιού... ;)

post-745-1416072820,3045_thumb.png

Τον τελευταίο αρχηγό τον έχει βγάλει κανείς?Αν είναι ο τελευταίος....Αυτόν στη στρογγυλή αρένα με τις κολόνες εννοώ.Εγώ ξενέρωσα με τη πάρτη του και τα παράτησα εδώ και μήνες.Βγαίνει και τελειώνει ή συνεχίζει?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.