phovos Δεκέμβριος 7, 2005 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2005 LoL Ναι οΚ αυτο το εκανα κατευθειαν...Μετα γυρισα το μοχλό και εκλεισαν δυο πραγματα σαν ξυλινες πόρτες στον απεναντι τοιχοΜετα τι κανουμε όμως???Πρεπει να πηδήξω καπου απο το μπαλκόνι???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Δεκέμβριος 7, 2005 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από micron LoL Ναι οΚ αυτο το εκανα κατευθειαν...Μετα γυρισα το μοχλό και εκλεισαν δυο πραγματα σαν ξυλινες πόρτες στον απεναντι τοιχοΜετα τι κανουμε όμως???Πρεπει να πηδήξω καπου απο το μπαλκόνι???? Πηδα παλι κατω και μερακινησε το κιβωτιο μπροστα απο τις ξυλινες πορτες που εκλεισαν, ξαναανεβα στο μπαλκονι, ξαναγυρισε τον διακοπτη, ξανακατεβα κατω ανεβα στο κιβωτιο και πηδα στο κενο εκει που εκλεισαν οι πορτες πριν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
phovos Δεκέμβριος 7, 2005 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2005 LoL thanks usntoppable!!!Μου τι σπαει όταν τρωω ηλίθια κολληματα στο παιχνίδι και στη προκειμενη περίπτωση νομίζω ότι θα εχουμε παααρα πολλα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ακις 64 Δεκέμβριος 7, 2005 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από stratos1978 [Σήμερα, στις 07:50] Βρε παιδες τι starforce killer ψαχνεται οταν υπαρχει το "ιδιοτητες" "υλικο" "διαχειριση συσκευων" & disable ολα τα drives εκτος απο deamon...... ???? Ετσι παιζει το game χωρις κανενα ΑΠΟΛΥΤΩΣ προβλημα. Μετα ομως χωρις drives θα λειτουργει ο υπολογιστης?Αν ναι δεν ειναι καλη λυση Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Δεκέμβριος 7, 2005 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Ακις 64 [Σήμερα, στις 14:51] Μετα ομως χωρις drives θα λειτουργει ο υπολογιστης?Αν ναι δεν ειναι καλη λυση Να 'ξερες ΠΟΣΟ δικιο εχεις .... ενω δουλευει μια χαρα με τον τροπο που σου αναφερω ....το ΘΕΜΑ ειναι να μην κανεις "ξαχασμενος" καμια "απροσμενη" επανακκινηση....οπως εκανα εγω και δεν λεει το PC να ξεκινησει το γ@μ**** . Αντε τωρα και οι "μπλε οθονες" αντε και απο την αρχη γαμωτο:cry: ........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Δεκέμβριος 7, 2005 #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2005 Καθηστε δεν καταλαβα...Εγω εχω δοκιμασει να απενεργοποιησω τα drives (cd-dvd) και ΠΑΛΙ δεν δουλευει!Μονο αν ξυλωσω τα ρευματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ακις 64 Δεκέμβριος 8, 2005 #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2005 Εγω ακομα και να ξυλωσω τα ρευματα παλι δεν παιζει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Δεκέμβριος 8, 2005 #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Ακις 64 Εγω ακομα και να ξυλωσω τα ρευματα παλι δεν παιζει! Χρησιμοποιεις DT4 υποθετω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Δεκέμβριος 8, 2005 #29 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2005 Σε όποιους δεν παίζει ας αγοράσουν το αυθεντικό. Περισσότερες πληροφορίες μόνο με πμ.... (Και δεν εννοώ σε μένα....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Δεκέμβριος 9, 2005 #30 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2005 Ενταξει καλο παιχνιδι αν και οχι κατι ιδιαιτερα πρωτοτυπο Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Δεκέμβριος 9, 2005 #31 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2005 Απο τα κορυφαια του ειδους το, ειδικα για εμας τους fan της σειρας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Δεκέμβριος 9, 2005 #32 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2005 Και βρε παιδια μετα απο ολα αυτα και παρ'οτι εχω απεγκαταστησει και ξαναεγκαταστησει τους Nvidia Drivers 81.95 & 81.85 , την στιγμη που παει το κ@λ@παιχνιδο να κανει loading αφου δειξει το Intro ......τσαααααααφ ,,,,παρτα μωρη αρρωστη ....παρε μια "μπλε οθονη" με nv4_xxxxxκτλ κτλ.dll Τι αλλο να κανω βρε παιδια .....εχω καταφερει να το "τρεξω" αλλα οχι να το "παιξω" (αντε παλι στην ποιηση το εριξα) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Δεκέμβριος 10, 2005 #33 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από stratos1978 [Χθες, στις 21:37] Και βρε παιδια μετα απο ολα αυτα και παρ'οτι εχω απεγκαταστησει και ξαναεγκαταστησει τους Nvidia Drivers 81.95 & 81.85 , την στιγμη που παει το κ@λ@παιχνιδο να κανει loading αφου δειξει το Intro ......τσαααααααφ ,,,,παρτα μωρη αρρωστη ....παρε μια "μπλε οθονη" με nv4_xxxxxκτλ κτλ.dll Τι αλλο να κανω βρε παιδια .....εχω καταφερει να το "τρεξω" αλλα οχι να το "παιξω" (αντε παλι στην ποιηση το εριξα) . nv4_xxxxxκτλ κτλ.dllΝα υποθεσω οτι το παιχνιδι σου ειναι μη νομιμο ??Αν ναι μαλλον αυτο φταιει...Καποιο αρχειο σου λειπει η ειναι αλλοιωμενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Δεκέμβριος 10, 2005 #34 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2005 για όσους παίζουν με DT4 πως είναι τα γραφικά σας?γιατί εγώ τα έχω βάλει όλα τέρμα και είναι άθλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Δεκέμβριος 10, 2005 #35 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από Vasot [Σήμερα, στις 12:38] nv4_xxxxxκτλ κτλ.dllΝα υποθεσω οτι το παιχνιδι σου ειναι μη νομιμο ??Αν ναι μαλλον αυτο φταιει...Καποιο αρχειο σου λειπει η ειναι αλλοιωμενο Καμια απολυτως σχεση, μ'αρεσει η σιγουρια σου.Στρατο διαβασε το Readme, και θα δεις οτι πρεπει να βαλεις τους 78.01 Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Δεκέμβριος 10, 2005 #36 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2005 Παει και αυτη η τριλογια, τελικα το τελευταιο boss ηταν πιο ευκολο απο οτι πιστευα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ακις 64 Δεκέμβριος 10, 2005 #37 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από Malkav [Σήμερα, στις 10:41] για όσους παίζουν με DT4 πως είναι τα γραφικά σας?γιατί εγώ τα έχω βάλει όλα τέρμα και είναι άθλια. Το εχω παιξει και με το αυθεντικο το dvd και με το deamon tools.Δεν ειδα καμια διαφορα στα γραφικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Δεκέμβριος 10, 2005 #38 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 13:08] Καμια απολυτως σχεση, μ'αρεσει η σιγουρια σου. Στρατο διαβασε το Readme, και θα δεις οτι πρεπει να βαλεις τους 78.01 Αδερφε μου ....με εσωσες. Γλυτωσα και την εξομολογηση μετα απο τοσα μπινελικια που εκοψα με το γαμε ....(game) Αντε να δω και εγω χαρα,.... Thanx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Δεκέμβριος 10, 2005 #39 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από Ακις 64 Το εχω παιξει και με το αυθεντικο το dvd και με το deamon tools.Δεν ειδα καμια διαφορα στα γραφικα. αν δεν σου είναι δύσκολο, δοκίμασε μία και με το Alcohol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Δεκέμβριος 10, 2005 #40 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από Malkav [Χθες, στις 15:16] αν δεν σου είναι δύσκολο, δοκίμασε μία και με το Alcohol. :blink: δεν καταλαβαινω... αλλιως θα ειναι τα γραφικα με γνησιο, αλλιως με dt και αλλιως με alcohol? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.