spc Σεπτέμβριος 24, 2006 #501 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2006 Αρχική απάντηση από FrOsT Συγνώμη κύριε spc που δεν πήρα τηλ. να δω αν υπάρχει Συγχωρεμενος Απλως λεω βρε οτι ακομα και σαν τιμη υπαρχει απο τον Ιουλιο, δεν ειναι τωρα που ''εσκασε μυτη'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Σεπτέμβριος 24, 2006 #502 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2006 Μαρέσει που δοκίμασα να κάνω παραγγελία και την πήρε το σύστημα κανονικά! :tongue: Τεσπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Σεπτέμβριος 25, 2006 #503 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2006 Λοιπόν εγώ μπορεί να αποφάσισα να μην ξανασχοληθώ με RMA (τελικά εντόπισα και 2 pixels), μετά την τρίτη 2η αλλαγή, αλλά δεν με αφήνει η PHILIPS. Αφού έφτασε φαίνεται η καταγγελία από τον αρμόδιο φορέα με πήραν τηλέφωνο και "απαίτησαν" να μου δώσουν ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΟΘΟΝΗ. Αλλά δεν είχαν κάτι σε stock οπότε θα περιμένω απάντηση αυτήν την εβδομάδα για το είδος της οθόνης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιούλιος 16, 2007 #504 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2007 Αρχική απάντηση από Snips [25-09-2006 10:50] Λοιπόν εγώ μπορεί να αποφάσισα να μην ξανασχοληθώ με RMA εγω απο την αλλη, αφου την προηγουμενη εβδομαδα που καηκε η 4η ανακαλυψα οτι εχω εγγυηση μεχρι το 2009, αποφασισα να συνεχισω τον αναζητηση μου για μια οθονη που δουλευει: ξανα rma μιας κι αυτη που ηρθε εχει καμμενο πιξελ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Ιούλιος 27, 2008 #505 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2008 Τελικά έτσι γίνεται... Entering Service menu!Δοκίμασα αυτό και μάλλον πιάνει... lol Δείτε το videaki μου.AU20 το panel μου. AU Optronics? specs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Ιούλιος 27, 2008 #506 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2008 Και γω αυτό το πάνελ έχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.