Vadergr Σεπτέμβριος 5, 2006 #441 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 Υπαρχει τροπος να το καταλαβεις απο καποιο s/n στην οθονη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 5, 2006 #442 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από DagalidisΑν είναι να ψάχνουμε και για Stepping στις οθόνες τότε την βάψαμε..... Ναι, λες και δεν γίνεται ήδη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceblade Σεπτέμβριος 5, 2006 #443 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 10:24] Υπαρχει τροπος να το καταλαβεις απο καποιο s/n στην οθονη? Serialnumber consists of the following: XXXXAABBCCCCCCCCFirst XXXX are not importantAA yearBB weekαν το ΑΑ είναι 06 έχει P-MVA 8ms, αν είναι 05 ή προηγούμενο έχει S-IPS 16ms Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Σεπτέμβριος 5, 2006 #444 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 Πρέπει να βρούμε τρόπο να ανοίξουμε το Secret Menu της οθόνης.... Από εκεί θα καταλάβουμε εαν έχει ρυθμίσεις για AU Panel ή για S-SIPS panel... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceblade Σεπτέμβριος 5, 2006 #445 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από Dagalidis [Σήμερα, στις 10:32] Πρέπει να βρούμε τρόπο να ανοίξουμε το Secret Menu της οθόνης.... Από εκεί θα καταλάβουμε εαν έχει ρυθμίσεις για AU Panel ή για S-SIPS panel... και αυτό δε λέει τίποτα. έχω δει σε φόρουμ (δε θυμάμαι που take my word for it) ότι υπάρχει ΕΠΙΛΟΓΗ στο secret menu για να ΑΛΛΑΞΕΙΣ τον τύπο του panel που φαίνεται στο secret menu :bye: δυστυχώς ο μόνος αξιόπιστος τρόπος για να ξέρεις τον τύπο του πάνελ είναι να ανοίξεις την οθόνη (bye bye εγγύηση) Η πλάκα είναι ότι η Philips μου έχει στείλει σε απάντηση ότι η οθόνη μου έχει sips (ενώ έχει ΣΙΓΟΥΡΑ PMVA). Philips, you are lying you bitch and I know you are lying because you are just a lying bitch! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Σεπτέμβριος 5, 2006 #446 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 οταν παω σπιτι θα τσεκαρω απο περιεργεια.Την εχω αγορασει εδω και αρκετο καιρο τουλαχιστον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Σεπτέμβριος 5, 2006 #447 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 Kάποιος σε Forum έλεγε ότι πρέπει η οθόνη να είναι χωρίς είσοδο σήματος και όσο είναι σβηστή κρατάς πατημένο το menu και ταυτόχρονα το Power on και σου εμφανίζει το κρυφό menu.... Eαν είναι κάπιος αυτή τη στιγμή μπροστά σε μία 200W6CS ας κάνει την δοκιμή Please και να μας πεί τι βλέπει.... :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Σεπτέμβριος 5, 2006 #448 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 α ρε dagalidis καταστροφή είσαι. Το μόνο που κατάφερα ηταν αν σβήσω το philips που λέει στην αρχή και να λέει αντί για no input signal, aging... Προς στιγμή φρίκαρα αλλά μόλις πήρε σήμα επανήλθε. Και αυτό πατώντας το auto το ok και το power on ταυτοχρονα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Σεπτέμβριος 5, 2006 #449 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από NoDsl [Σήμερα, στις 12:08] Προς στιγμή φρίκαρα αλλά μόλις πήρε σήμα επανήλθε. Και αυτό πατώντας το auto το ok και το power on ταυτοχρονα. Σας μυρίζει κλανιά ή μου φαίνεται ? Ελπίζω η καρδιά σου να επανήλθε στην θέση της... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Σεπτέμβριος 5, 2006 #450 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από iceblade Serialnumber consists of the following: XXXXAABBCCCCCCCC First XXXX are not important AA year BB week αν το ΑΑ είναι 06 έχει P-MVA 8ms, αν είναι 05 ή προηγούμενο έχει S-IPS 16ms Αφου σας εχω πει, η οθονη μου ΜΑΜΑΕΙ! S-IPS ειναι 2005! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 5, 2006 #451 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 κατσε να ερθει η δικια μου 200wp7 και θα σου πω εγω! :P :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Σεπτέμβριος 5, 2006 #452 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 176 μοιρες εναντιον 178 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Σεπτέμβριος 5, 2006 #453 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από iceblade [Σήμερα, στις 12:06] Η 200w6 που είναι κατασκευασμένη μέσα στο 2006 έχει P-MVA.Το έχω επιβεβαιώσει από τις γωνίες. δηλαδη μετα απο 2 κομματια του 2006 εκανα upgrade σε οθονη του 2005??(απο που φαινεται στο λινκ οτι εχει P-MVA?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Σεπτέμβριος 5, 2006 #454 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από .38-.45(απο που φαινεται στο λινκ οτι εχει P-MVA?) Model No.: m201ew01 -> http://www.auo.com.tw/auoDEV/products.php?sec=monitor&func=info&product_id=72&items_id=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceblade Σεπτέμβριος 5, 2006 #455 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 20:29] Model No.: m201ew01 -> http://www.auo.com.tw/auoDEV/products.php?sec=monitor&func=info&product_id=72&items_id=1 Αυτό ακριβώς Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Σεπτέμβριος 5, 2006 #456 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 αρα η philips αλλαξε υποκατασκευαστη κι οχι απλα οθονη. δε φαινεται να υπαρχει αλλη wide στη σελιδα της AUO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Σεπτέμβριος 6, 2006 #457 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2006 μπερδεύτηκα... τελικά αξίζει να αγοράσει κανείς την 200w6cs ή να πάει για την 200wp7? (αν αξίζουν τα παραπάνω ευρά που θέλει η 2η) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Σεπτέμβριος 6, 2006 #458 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2006 H 200w6 είναι εκτός παραγωγής άρα πας για 200wp7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Σεπτέμβριος 6, 2006 #459 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2006 Είναι παλαβοί στην Philips τελικά ...... Σήμερα που μίλησα με μιά κοπέλα μου είπε ότι σε μία εβδομάδα θα μου στείλουν μία καινούργια 200W6CS.... Mα τις λέω με άλλα τρία άτομα που μίλησα μου είπαν ότι επειδή ΔΕΝ παράγεται ποιά η 200W6CS και δεν υπάρχει πουθενά καινούργιο Stock, μου είπαν ότι θα πάρω την 200WP7ES ως αντικατάσταση.....:whistling Κένο 5 λεπτών για να μιλήσει με τους υπεύθυνους.... Μετά μου λέει ... σε μιά εβδομάδα από τώρα θα σας έρθει μιά εντελώς καινούργια 200W6CS.... Tραβάω τα βυζιά μου..... Ακούστε τις είπα ..... έχω κάνει ήδη 2 RMA και περιμένω πάνω από 2 μήνες.... εαν μου στείλετε οθόνη που φοράει P-MVA Panel θα κάνω 3ο RMA και δε θα αφήσω γωνιά του INTERNET που να μην περιγράψω το τι τράβηξα με το SERVICE σας. Αγόρασα την οθόνη σας έχοντας ως ΒΑΣΙΚΟ κρητήριο το S-IPS Panel που φορούσε και όπως καταλαβαίνεται ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ είδους συμβιβασμό.... Οποια οθόνη μου έρθει με διαφορετικό PANEL θα έχει την ίδια τύχη με τις προηγούμενες ακόμη και εαν χρειαστεί να κάνω 20 RMA.. Exετε υποχρέωση να μου επιστρέψετε αυτό που πλήρωσα και ΔΕΝ ΕΧΩ..... Σιγή άλλων 5 λεπτών για νέα συνενόηση με τους υπεύθυνους...... Συγνώμη για την αναμονή κύριε αλλά θα έχετε S-IPS Panel....... :blink: Λέτε να μου στείλουν S-IPS Panel σκέτο να το τοποθετήσω εγώ στο σασί που έχω...... ????? Θα σας έλεγε να ξανασκεφτείτε αρκετά πρωτού πάρετε μια Philips......:bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Σεπτέμβριος 6, 2006 #460 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2006 @Frost: επειδή την πέτυχα κάπου για αυτό ρώτησα.@Dagalidis: Απ'ευθείας με την Philips μίλησες ή με το εν Ελλάδι service (A(L)MAN)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.