Snips Αύγουστος 21, 2006 #381 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2006 Ρε σύντροφοι ΕΛΛΑΔΑ με ποιον να μιλήσω; Μου βγαίνει μια τύπισα στα αγγλικα στο 00800 31221223... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Αύγουστος 21, 2006 #382 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2006 Αρχική απάντηση από Snips Ρε σύντροφοι ΕΛΛΑΔΑ με ποιον να μιλήσω; Μου βγαίνει μια τύπισα στα αγγλικα στο 00800 31221223... Σε αυτό αλλά ζητάς να μιλήσεις με Έλληνα (πες Greece, θα καταλάβει υποθέτω ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceblade Αύγουστος 21, 2006 #383 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2006 Αρχική απάντηση από Nikos007 [Σήμερα, στις 09:59] Την αγορασα πριν 15 μερες και ειναι κατασκευασμενη τον 03/06 εμένα είναι 02/06. Αυτοί πάντως που την άνοιξαν βρήκαν kinder έκπληξη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Αύγουστος 21, 2006 #384 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2006 Αρχική απάντηση από spc Είσαι άτυχος αλλά και τυχερός μαζί γιατί, κατά πάσα πιθανότητα, τώρα θα σου δώσουν το νέο μοντέλο. Μπα δυστυχώς έχουν stock στην 06.....Πέμπτη μου είπε η αγγλιδούλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Αύγουστος 21, 2006 #385 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2006 Αρχική απάντηση από Snips Μπα δυστυχώς έχουν stock στην 06.....Πέμπτη μου είπε η αγγλιδούλα... Καλά, δεν τρέχει και τίποτα μεταξύ μας.Ψυχολογικό είναι, καθώς, απ' ότι έχω καταλάβει, το ίδιο panel φοράνε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceblade Αύγουστος 21, 2006 #386 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2006 Έχοντας χαραμίσει υπερβολικά πολύ χρόνο θα κάνω 2 υποθέσεις 1) Philips 200w6 παραγωγή μέσα στο 2006: AUO P-MVA Panel M201EW01 8ms 2) Philips 200wp7: S-IPS Panel LM201W01 (8ms) --> δείτε το pdf (catalog) από το site της LG.Philips @snips μη τη στείλεις ακόμα πίσω περίμενε να τους τελειώσει το stock Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Αύγουστος 21, 2006 #387 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2006 "the "200WP7" will come in two flavors, one sporting a Quanta Display QD20AL01 panel (c/o LPL) and the other sporting an AUO M201EW01 panel. The AUO version, the HWP7200P, will also support five USB ports while the QDI version will only support two" Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceblade Αύγουστος 21, 2006 #388 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2006 Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- [Σήμερα, στις 11:53] "the "200WP7" will come in two flavors, one sporting a Quanta Display QD20AL01 panel (c/o LPL) and the other sporting an AUO M201EW01 panel. The AUO version, the HWP7200P, will also support five USB ports while the QDI version will only support two" Εντάξει αν ισχύει και αυτό έχασα τελείως τη μπάλαedit: μάλλον θα έχει το S-IPS panel που είπα (LM201W01) η 200wp7 (HWP7200P version) όπως φαίνεται και απο εδώ (δείτε εκεί που λέει LCD panel)Μάλλον κάναν λάθος στο dailytech που αναφέραν για AUO, αυτό που λες και εσύ δηλαδή (Από εκεί το πήρα το link) επειδή μοιάζουν τα μοντέλα των πάνελ της Philips και της AUO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Αύγουστος 21, 2006 #389 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2006 STOCK από 200W6CS υπάρχει ΜΟΝΟ για αυτούς που έχουν ξεπεράσει τις 2 εβδομάδες από την ημερομηνία αγοράς, και φυσικά θα παραλάβουν επισκευασμένη οθόνη ως αντικατάσταση τις δικής τους... SNIPS λυπάμαι βρε φίλε αλλά έτσι έχουν τα πράγματα... Στην περίπτωσή μου επειδή ο οθόνη μου δηλώθηκε ως DOA (Dead On Arrival) ήταν υποχρεωμένοι να μου στείλουν μία εντελώς καινούργια (του ΚΟΥΤΙΟΥ) ως αντικατάσταση. Κάτι τέτοιο όμως ΔΕΝ έγινε αφού μου έστειλαν μία ανοιγμένη - χρησιμοποιημένη.... Ετσι λοιπόν με 2ο τηλέφωνο που τους έκανα αναγνωρίσαν το λάθος τους αφού ο σειριακός αριθμός της οθόνης που μου στείλανε ήταν δηλωμένος στο σύστημά τους (Βάση δεδομένων) και αυτός ως DOA... Μου ζήτησαν συγνώμη για το λάθος και μου εξασφάλισαν ότι θα παραλάβω νέα οθόνη αλλά ΕΤΥΧΕ να σταματήσει η παραγωγή της 200W6CS και να μην υπάρχουν αποθέματα, και έτσι με έβαλαν σε λίστα αναμονής όταν στοκάρουν από το νέο μοντέλο 200WP7ES να μου το στείλουν ως αντικατάσταση.. Στο τηλέφωνο όμως εγώ επέμεινα να παραλάβω οθόνη που να έχει PANEL ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ με τα χαρακτηριστικά του 200W6CS γιατί διαφορετικά θα αναγκαστώ να προχωρήσω σε μυνήσεις, και μου διαβεβαίωσαν ότι η οθόνη που θα πάρω 200WP7ES θα έχει ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ S-IPS πάνελ.... Μένει τώρα να περάσει ο καιρός και να παραλάβω αυτό που μου έταξαν.... γιατί διαφορετικά θα προβώ σε 3ο RMA με ταυτόχρονη μύνηση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceblade Αύγουστος 22, 2006 #390 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2006 Στο τηλέφωνο όμως εγώ επέμεινα να παραλάβω οθόνη που να έχει PANEL ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ με τα χαρακτηριστικά του 200W6CS γιατί διαφορετικά θα αναγκαστώ να προχωρήσω σε μυνήσεις, και μου διαβεβαίωσαν ότι η οθόνη που θα πάρω 200WP7ES θα έχει ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ S-IPS πάνελ.... Μένει τώρα να περάσει ο καιρός και να παραλάβω αυτό που μου έταξαν.... γιατί διαφορετικά θα προβώ σε 3ο RMA με ταυτόχρονη μύνηση.... Εγώ μπορώ να τους κάνω μήνυση που αλλάζουν στα μουλωχτά τον ΤΥΠΟ του panel χωρίς να το αναφέρουν πουθενά; :TD: Έχοντας τσεκάρει τις γωνίες σε σχέση με ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ S-IPS πάνελ και ένα MVA panel μπορώ να πω με ΣΙΓΟΥΡΙΑ πλέον ότι η οθόνη έχει πράγματι MVA panel Philips :TD: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Αύγουστος 22, 2006 #391 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2006 Φόλα - φόλα στο μαύρο το σκύλο (Phillips) .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceblade Αύγουστος 22, 2006 #392 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2006 Αρχική απάντηση από Dagalidis [Σήμερα, στις 10:33] Φόλα - φόλα στο μαύρο το σκύλο (Phillips) .... εσύ μη μιλάς , τυχερός είσαι θα πάρεις sips, εμείς που φάγαμε τη φόλα τι να πούμε. Μ' αρέσει που ο άλλος σου είχε πει ότι η δικιά σου 200w6 είχε AS-IPS!!!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Αύγουστος 22, 2006 #393 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2006 Αρχική απάντηση από iceblade [Σήμερα, στις 10:35] εσύ μη μιλάς , τυχερός είσαι θα πάρεις sips, εμείς που φάγαμε τη φόλα τι να πούμε. Μ' αρέσει που ο άλλος σου είχε πει ότι η δικιά σου 200w6 είχε AS-IPS!!!. Kάτσε να δούμε πρώτα, γιατί αυτούς τους δύο μήνες έχω ακούσει ότι μαμακία θέλεις από την Philips. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Αύγουστος 23, 2006 #394 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2006 Λοιπόν ήρθε ή ας πούμε καινούργια οθόνη. Παρέλαβα ένα χιλιοσκισμένο κουτί που δεν είχε TO DVI καλώδιο το οποίο βέβαια εγώ ο μαμακας είχα την υποχρέωση να το επιστρέψω. Επίσης μέσα στο κουτί υπήρχε μια οθόνη γδαρμένη στις γωνίες της. ΜΕ εντονότερο BACKLIGHT. Λοιπόν πριν πάρω και τους ξεχέσω (την ALMAN πρώτα και μετά την PHILIPS ) μου λέτε αν μπορώ να απαιτήσω καινούργια ή ακόμα καλύτερα αν το "σπρώξω" πιο πολύ το θέμα να μου γυρίσουν τα χρήματα τα μου πίσω. Ειλικρινά τα έχω πάρει. Υποτίθεται παίρνουμε καινούργιο πράγμα αλλά αν μας τύχει σκάρτο "ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ";;;;; EDIT και μόλις έτρεξα και το BF2 όπου παρατήρησα κάτι ...άλλες γραμμές Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 23, 2006 #395 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2006 σε βλεπω και σενα dagalidis no2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Αύγουστος 23, 2006 #396 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2006 LOL καλά πάμε....τρέχοντας και το tft-test να σου και ένα καμμένο....Ε ρε τι έχουν να ακούσουν.EDITΑ καλά......να μην αναφέρω και το γεγονός ότι αν την πρώτη την ένιωθα ζεστή....αυτή θέλει water για να μπορείς να την αγγίξεις στην κορυφή του panel της..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Αύγουστος 23, 2006 #397 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2006 Να ρωτήσω κάτι διαδικαστικό. Επειδή η αλλαγή έγινε και η πρώτη οθόνη ήδη ταξιδεύει για ΑΛΜΑΝ η οποία μετά τις 4 δεν σηκώνει τηλέφωνα αλλά ούτε και στο 00800 κτλ το ελληνικό βρίσκω κανέναν...μήπως γνωρίζει κανείς κανένα τρίτο τηλέφωνο....Δεν γίνεται...σήμερα θέλω να βρίσω....αύριο θα έχω ηρεμήσει λίγο και είναι κρίμα για τα αυτάκια τους...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Αύγουστος 23, 2006 #398 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2006 AΛΜΑΝ RELOADED..Μετά από υποψία φίλου του forum αποδείχτεικε ότι ή συγκεκριμένη οθόνη .........άκουσον άκουσον......είχε σταλεί και σε αυτόν για ΚΑΛΗ. Και επιστράφηκε βέβαια πάλι..... Οπότε μιλάμε για συγκεκριμένη πολιτική ξεφορτώματος σκάρτων οθονών και σε όποιον κάτσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 23, 2006 #399 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2006 μην μου πεις οτι ειναι η ιδια που πηγε στον dag???? :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceblade Αύγουστος 23, 2006 #400 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2006 Η απάτη η ίδια είναι τα άτομα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.