Dagalidis Σεπτέμβριος 6, 2006 #461 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από deninho [Σήμερα, στις 20:43] @Dagalidis: Απ'ευθείας με την Philips μίλησες ή με το εν Ελλάδι service (A(L)MAN)? Philips Ολλανδίας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Σεπτέμβριος 6, 2006 #462 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2006 μακαρι dag, αλλα δεν πιστευω. απο την εμπειρια μου μαζι τους, οτι και να τους πεις, "ναι" θα σου πουνε. το τι θα παρεις τελικα, ειναι αλλη ιστορια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Σεπτέμβριος 6, 2006 #463 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2006 Kαι αντε να τους αποδειξεις οτι αυτη που θα σου φερουν δεν εχει sips panel... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Σεπτέμβριος 7, 2006 #464 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2006 Λοιπόν σχετικά με την δικιά μου περίπτωση παρέλαβα χθες την νέα οθόνη η οποία βέβαια δεν είναι του κουτιού αλλά είναι πιο καινούργια σε εβδομάδα κατασκευής απο την δικιά μου και βέβαι αγρατζούνιστη χωρίς dead pixels και μάλιστα για να είναι ήσυχοι μου έστειλαν από 2 ζευγάρια καλώδια.... Αλλά για πείτε μου να μην ψάχνω 7 σελίδες....ποιες 2006άρες έχουν PVA και ποιες SIPS??????? Οπότε εγώ λέω να αράξω και αν έχω πρόβλημα αργότερα τότε να ξαναασχοληθώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Σεπτέμβριος 7, 2006 #465 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 06:43] Λοιπόν σχετικά με την δικιά μου περίπτωση παρέλαβα χθες την νέα οθόνη η οποία βέβαια δεν είναι του κουτιού αλλά είναι πιο καινούργια σε εβδομάδα κατασκευής απο την δικιά μου και βέβαι αγρατζούνιστη χωρίς dead pixels και μάλιστα για να είναι ήσυχοι μου έστειλαν από 2 ζυεγάρια καλώδια.... Αλλά για πείτε μου να μην ψάχνω 7 σελίδες....ποιες 2006άρες έχουν PVA και ποιες SIPS??????? Οπότε εγώ λέω να αράξω και αν έχω πρόβλημα αργότερα τότε να ξαναασχοληθώ. Aν σε ικανοποιεί αυτό που σου στείλανε μην κάνεις τον κόπο να μπείς πάλι σε διαδικασία RMA.... Θα μπλέξεις για μήνες και άκρη δε θα βγεί .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Σεπτέμβριος 7, 2006 #466 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2006 οσες ειναι του 2005 ειναι sips ,του 2006 ειναι pva.Το γραφει πισω στην οθονη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceblade Σεπτέμβριος 7, 2006 #467 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 08:11] οσες ειναι του 2005 ειναι sips ,του 2006 ειναι pva.Το γραφει πισω στην οθονη. του 2006 είναι P-MVA (Premium-Multidomain Vertical Alignment) και όχι PVA (Patterned Vertical Alignment)dag sorry που θα σε στενοχωρήσω αλλά αν συο έρθει 200w6 να ξέρεις ότι θα έχει 99% P-MVA panel. Να το πω αλλιώς. 200w6 με sips panel 8ms g2g ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΑρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 06:43] Αλλά για πείτε μου να μην ψάχνω 7 σελίδες....ποιες 2006άρες έχουν PVA και ποιες SIPS???????Οπότε εγώ λέω να αράξω και αν έχω πρόβλημα αργότερα τότε να ξαναασχοληθώ. ’ραξε και μην ξαναασχοληθείς γιατί το μόνο που θα γίνει είναι να χάσεις την ψυχική σου ηρεμία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Σεπτέμβριος 7, 2006 #468 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2006 ’ραξε και μην ξαναασχοληθείς γιατί το μόνο που θα γίνει είναι να χάσεις την ψυχική σου ηρεμία Βέβαια μπορεί σε κανα εξάμηνο να "χαλάσει"..:whistling :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceblade Σεπτέμβριος 7, 2006 #469 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 11:46] Βέβαια μπορεί σε κανα εξάμηνο να "χαλάσει"..:whistling :whistling Στάνταρ... Να είμαστε σίγουροι ότι έχουν ξεστοκάρει τελείως και από 200w6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 7, 2006 #470 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2006 ρε παιδια μηπως εκανα βλακεια που παραγγειλα την 200wp7? ακουω(μαλλον βλεπω) ολα αυτα που λετε... :wassat: :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Σεπτέμβριος 7, 2006 #471 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN ρε παιδια μηπως εκανα βλακεια που παραγγειλα την 200wp7? ακουω(μαλλον βλεπω) ολα αυτα που λετε... :wassat: :...: Για ποιον λογο?Παραγγειλες την ολοκαινουργια οθονη με το καλο το πανελ.Σουπερ εισαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 7, 2006 #472 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2006 εχεις δικιο... βασικα ακουγα οτι η philips εχει πολυ καλο rma, και με αυτα που λεγαται λεω μηπως αλλαξε τπτ... περιμενω και εγω την οθονη. χθες ειδα μια acer 20αρα και ηταν λιγο αισχος,πρεπει να ειχε ghosting. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainHog1416003187 Σεπτέμβριος 7, 2006 #473 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2006 απο που την παραγειλες και ποσο εαν επιτρεπεται? την εχουν ετοιμοπαραδοτη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Σεπτέμβριος 7, 2006 #474 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN εχεις δικιο... βασικα ακουγα οτι η philips εχει πολυ καλο rma, και με αυτα που λεγαται λεω μηπως αλλαξε τπτ... περιμενω και εγω την οθονη. χθες ειδα μια acer 20αρα και ηταν λιγο αισχος,πρεπει να ειχε ghosting. Μα δεν λεγονται ασχημα πραγματα εδω για την Φιλιπς.Απλα σε ενα μοντελο αλλαξε το πανελ.Παλι κορυφη ειναι σε rma.Δεν εχεις να φοβηθεις κατι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 7, 2006 #475 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από CaptainHog [Σήμερα, στις 14:57] απο που την παραγειλες και ποσο εαν επιτρεπεται? την εχουν ετοιμοπαραδοτη? στειλε πμ να σου πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Σεπτέμβριος 7, 2006 #476 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2006 Eγώ πάλι δεν κατάλαβα εφ'όσον έχει σταματήσει η παραγωγή της 200W6CS και αντικαταστάθηκε με την σειρά 7, ΠΟΥ στο καλό θα βρούν να μου στείλουν μιά εντελώς καινούργια-συσκευασμένη 200W6CS ????? Πέφτει πολύ δούλεμα μου φαίνεται, ή ο καθένας που μιλάω στο Help Desk δεν ξέρει τι του γίνεται και λέει τα δικά του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Σεπτέμβριος 7, 2006 #477 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2006 Mπορεί να εχουν stock για RMA... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Σεπτέμβριος 7, 2006 #478 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από jogi [Σήμερα, στις 13:10] Mπορεί να εχουν stock για RMA... Βρε άμα είχαν STOCK θα μου την έστελναν αμέσως... Δε θα περίμενα 2+ μήνες RMA... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 7, 2006 #479 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2006 μαλλον θα λεει ο καθενας τα δικα του. εκτος και αν παρεις παλι καμια μεταχειρισμενη. 6αρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Σεπτέμβριος 7, 2006 #480 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN [Σήμερα, στις 13:13] μαλλον θα λεει ο καθενας τα δικα του. εκτος και αν παρεις παλι καμια μεταχειρισμενη. 6αρα. Λέγε τέτοια να σε κάνω εχθρό μου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.