Dagalidis Αύγουστος 18, 2006 #361 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2006 Μα ειναι δυνατόν τέτοιες γωνίες με αυτό το Contrast να προέρχονται από P-MVA Panel ? Mήπως τελικά η δική μου έχει ΟΝΤΩΣ S-IPS Panel ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceblade Αύγουστος 18, 2006 #362 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2006 τι να σου πω dag και μένα οι γωνίες μου σαν τη δική σου είναι και έχω μπερδευτεί. έστειλα Mail στη Philips να δούμε τι θα πεί. πάντως φαίνεται από τη φωτογραφία ότι υπάρχει αλλαγή στο constrast (το μωβ στα πέταλα του λουλουδιού "ασπρίζει") Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Αύγουστος 18, 2006 #363 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2006 Αρχική απάντηση από iceblade [Σήμερα, στις 13:49] τι να σου πω dag και μένα οι γωνίες μου σαν τη δική σου είναι και έχω μπερδευτεί. έστειλα Mail στη Philips να δούμε τι θα πεί. πάντως φαίνεται από τη φωτογραφία ότι υπάρχει αλλαγή στο constrast (το μωβ στα πέταλα του λουλουδιού "ασπρίζει") Ναι αλλά αυτή η γωνία είναι σχεδόν στο όριο των SPECs 178 μοίρες οπότε είναι απόλυτα φυσιολογική η χρωμματική απόκλινση που στη συσκεκριμένη περίπτωη είναι΄ελάχιστη.. Σα να μου φαίνεται ότι ψαχνουμε ψύλους στα άχυρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Αύγουστος 18, 2006 #364 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2006 Αρχική απάντηση από iceblade [Χθες, στις 19:57] Ουφ συγχίστηκα πάλι. NoDsl φέρε λίγο τη Yoruichi από δω να έρθω στα ίσια μου ΜΕγάλε σόρρυ κιολας αλλά κάτω τα χέρια απο την Yoruichi. Γρατζουνάω για πάρτη της Αχχχχχ. Yoruichi-sama τι μας κάνεις...:daisy: :giveup: :flower: !!!!! :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Αύγουστος 20, 2006 #365 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2006 α ρε iceblade με το fma της μας θυμιζεις :<alphonso kai eduardo eric rules λεμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceblade Αύγουστος 20, 2006 #366 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2006 Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- [Σήμερα, στις 14:58] α ρε iceblade με το fma της μας θυμιζεις :< alphonso kai eduardo eric rules λεμε! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Αύγουστος 20, 2006 #367 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2006 Aφου η οθονη ικανοποιει και ΕΧΕΙ τις φοβερες γωνιες θεασης,λιγο με νοιαζει τι πανελ φοραει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos007 Αύγουστος 21, 2006 #368 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2006 Αφου ειμαι ευχαριστημενος απο την οθονη ια ελεγα οτι δεν με ενδιαφερει τι πανελ φοραει. Αλλα μια μερα πριν την αγορασω πηρα τηλεφωνο τη philips κα ρωτησα για το πανελ που φοραει και μου απαντησαν κατηγορηματικα IPS. Απο κει και περα εγω πιστευω πως αν καποιος ανοιξει τη δικια του και δει οτι δεν φοραει το συγκεκριμενο πανελ μπορει να τη γυρισει πισω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceblade Αύγουστος 21, 2006 #369 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2006 Αρχική απάντηση από Nikos007 [Σήμερα, στις 07:13] Αφου ειμαι ευχαριστημενος απο την οθονη ια ελεγα οτι δεν με ενδιαφερει τι πανελ φοραει. Αλλα μια μερα πριν την αγορασω πηρα τηλεφωνο τη philips κα ρωτησα για το πανελ που φοραει και μου απαντησαν κατηγορηματικα IPS. Απο κει και περα εγω πιστευω πως αν καποιος ανοιξει τη δικια του και δει οτι δεν φοραει το συγκεκριμενο πανελ μπορει να τη γυρισει πισω. Πότε την αγόρασες; Αυτές που ήταν κατασκευασμένες πρίν το 2006 (φαίνεται στο serial) έχουν S-IPS 16ms, αυτές που είναι μετά 01/01/2006 έχουν ή P-MVA ή S-IPS 8ms (και εγώ προσωπικά θα ήθελα να ξέρω ΑΚΡΙΒΩΣ τι πάνελ έχουν)Επίσης το ότι η Philips αλλάζει "μουλωχτά" τον τύπο του πάνελ, το βασικό χαρακτηριστικό της οθόνης, με τσαντίζει αρκετά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jobous Αύγουστος 21, 2006 #370 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2006 Παιδιά επειδή νοιώθω ότι έχει αρχίσει η Eizo που έχω , να μας αφήνει σιγα σιγά (μυρίζει αρκετά !!! δεν ξέρω πραγματικά τι μπορεί να είναι) ή γενικα θέλω μια καινούρια οθόνη, ενδιαφέρομαι για την Philips. Σκεφτόμουν την 200W6 αλλά θα κυκλοφορήσει η 203WP7ES (την έχω βρεί και 450 , αλλά ξέρω ακόμα αν κυκλοφορεί) άρα πάμε για αυτήν. Έχω 2 ερωτήματα : 1) Ξέρετε αν έχει υποστήριξη HDCP? Όπου και να έχω κοιτάξει δεν έχω διαβάσει κάτι σχετικό? 2) Τι πάνελ φοράει η εν λόγω οθόνη P-MVA ή S-IPS ? Πάντως εχει απόκριση 8 ms (G/G) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceblade Αύγουστος 21, 2006 #371 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2006 Αρχική απάντηση από jobous [Σήμερα, στις 09:11] Παιδιά επειδή νοιώθω ότι έχει αρχίσει η Eizo που έχω , να μας αφήνει σιγα σιγά (μυρίζει αρκετά !!! δεν ξέρω πραγματικά τι μπορεί να είναι) ή γενικα θέλω μια καινούρια οθόνη, ενδιαφέρομαι για την Philips. Σκεφτόμουν την 200W6 αλλά θα κυκλοφορήσει η 203WP7ES άρα πάμε για αυτήν. Έχω 2 ερωτήματα : 1) Ξέρετε αν έχει υποστήριξη HDCP? Όπου και να έχω κοιτάξει δεν έχω διαβάσει κάτι σχετικό? 2) Τι πάνελ φοράει η εν λόγω οθόνη P-MVA ή S-IPS ? Πάντως εχει απόκριση 8 ms (G/G) 1) Δεν έχει2) η 200w6 κατασκευασμένη μέσα στο 2006 έχει κατά πάσα πιθανότητα P-MVA 8ms η 200wp7 θα έχει κατά πάσα πιθανότητα S-IPS 8msΠερίμενε και πάρε τη 200wp7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 21, 2006 #372 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2006 μαλλον θα εννοεις την 200wp7. την 203wp7 δεν νομιζω να την βρηκες 450 ευρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jobous Αύγουστος 21, 2006 #373 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2006 Στάνταρ έχουν κάνει λάθος . Αλλά για κοίτα εδώ.Από διαθεσιμότητα έμαθα για τέλος του μήνα . ’ρα αρχές Σεπτέμβρη. Αν και το όχι HDCP δεν μου πολυάρεσε να σας πώ την αλήθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 21, 2006 #374 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2006 ναι το ειδα εκανα search στο σκρουτζ. εχει λαθος το mg systems. στην αρχη νομιζα εννοουσες την 230wp7 που ειναι 23αρα και λεω αποκλειεται να την βρηκες τοσο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jobous Αύγουστος 21, 2006 #375 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2006 Ok το διορθώσανε. Ας είμαι εγώ καλά Πάντως η 23 έχει 970. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Αύγουστος 21, 2006 #376 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2006 ΤΙ ωραίο πράμα να γυρίζεις από διακοπές και να βλέπεις αυτό.... άντε να δούμε τώρα... Να σας πω μπορείς να πάρεις την PHILIPS και να της ζητήσεις να σου δώσουν οθόνη άλλης εταιρίας;;;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Αύγουστος 21, 2006 #377 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2006 Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 11:46] ΤΙ ωραίο πράμα να γυρίζεις από διακοπές και να βλέπεις αυτό.... άντε να δούμε τώρα... Να σας πω μπορείς να πάρεις την PHILIPS και να της ζητήσεις να σου δώσουν οθόνη άλλης εταιρίας;;;;;;;; Είσαι άτυχος αλλά και τυχερός μαζί γιατί, κατά πάσα πιθανότητα, τώρα θα σου δώσουν το νέο μοντέλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos007 Αύγουστος 21, 2006 #378 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2006 Αρχική απάντηση από iceblade Πότε την αγόρασες; Αυτές που ήταν κατασκευασμένες πρίν το 2006 (φαίνεται στο serial) έχουν S-IPS 16ms, αυτές που είναι μετά 01/01/2006 έχουν ή P-MVA ή S-IPS 8ms (και εγώ προσωπικά θα ήθελα να ξέρω ΑΚΡΙΒΩΣ τι πάνελ έχουν)Επίσης το ότι η Philips αλλάζει "μουλωχτά" τον τύπο του πάνελ, το βασικό χαρακτηριστικό της οθόνης, με τσαντίζει αρκετά. Την αγορασα πριν 15 μερες και ειναι κατασκευασμενη τον 03/06 Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 21, 2006 #379 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2006 τι εχει παθει? αυτο λεγεται καπως? δλδ αυτες τις γραμμες...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Αύγουστος 21, 2006 #380 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2006 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN τι εχει παθει? αυτο λεγεται καπως? δλδ αυτες τις γραμμες...? Δεν λέγεται κάπως αλλά το έχω ξαναδεί στο συγκεκριμένο μοντέλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.