Dagalidis Αύγουστος 17, 2006 #341 Αύγουστος 17, 2006 Λοιπόν έχω νέα σχετικά με το RMA της οθόνης μου το οποίο ΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 μήνες εκρεμμεί.... Τα νέα είναι καλά όμως γιατί πλέον ΔΕΝ υπάρχει stock πουθενά από 200W6CS και η Phillips Ολλανδίας που έδωσε δύο επιλογές.... Α) ΕΠισκευή της οθόνης που έχω... Β) Να περιμένω περίπου στο μήνα ακόμη και θα μου στείλουν σε αντικατάσταση μία 200WP7ES ... :worship: :worship: :clap: Και φυσικά χωρίς δεύτερη σκέψη επέλεξα την κουρτίνα 2 ... Λέτε να έκανα μαμακία ?
Dagalidis Αύγουστος 17, 2006 #343 Αύγουστος 17, 2006 Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 08:12] βρε σιγουρα δεν εισαι η κοπελα απο το "just my luck"? Ναι αλλά και 3 μήνες αναμονής κάπως πρέπει να αποζημιωθούν.... Ακου λέει εαν θέλω να την στείλω για επισκευή σε περίπτωση που βιάζομαι και δεν μπορώ να περιμένω... Μοιάζει σαν ανέκδοτο όταν μου το είπαν...
magicman Αύγουστος 17, 2006 #344 Αύγουστος 17, 2006 dag δλδ σε ενα μηνα θα κυκλοφορησουν οι 200wp7 ???? και εγω αυτην περιμενω!
Dagalidis Αύγουστος 17, 2006 #345 Αύγουστος 17, 2006 NAI, μου είπαν ότι περίπου σε ένα μήνα θα έχω την οθόνη στα χέρια μου. Χονρικά μου είπε σε ΕΝΑ μήνα χωρίς αυτό όμως να είναι απόλυτο αφού η διάθεση θα ξεκινήσει σε 2 εβδομάδες, αλλά τα RMA waiting lists θα εξυπηρετηθούνε λίγο αργότερα.. Σε κάτι Γερμανικά on-line shops που έψαχνα να δώ μπας και έχει κυκλοφορήσει πουθενά, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ διαθέσιμη και σε αρκετά από αυτά έγραφαν auftragsbezogen möglicher Liefertermin 01.09.2006 που μάλλον συμαίνει πως η διαθεσιμότητα θα αρχίσει από 1/09/06....
Dagalidis Αύγουστος 17, 2006 #347 Αύγουστος 17, 2006 Αρχική απάντηση από iceblade [Σήμερα, στις 13:45] Μήπως η 200w6 έχει P-MVA panel τελικά; Eντάξει τώρα άμα εμπιστευτείς οποιοδήποτε SITE να σου πεί τι οθόνη φοράει η κάθε TFT την έβαψες... Αν την είχε το ΠΛΑΙΣΙΟ μπορεί να έλεγε ότι φοράει PLASMA ..... :D Στην τελική αυτό που έχεις σημασία για εμένα είναι αυτό που βλέπεις εσύ με τα ματάκια σου.... Εφ'όσον οι γωνίες θέασης είναι τρομερά μεγάλες σε οριζόντιο και σε κάθετο άξονα, γνώμη μου είναι ότι φοράει S-IPS Panel....
spc Αύγουστος 17, 2006 #348 Αύγουστος 17, 2006 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN dag δλδ σε ενα μηνα θα κυκλοφορησουν οι 200wp7 ???? Αρχική απάντηση από Dagalidisη διάθεση θα ξεκινήσει σε 2 εβδομάδες Σωστά, Ελλάδα έρχεται τέλος Αυγούστου.
iceblade Αύγουστος 17, 2006 #349 Αύγουστος 17, 2006 Αρχική απάντηση από Dagalidis [Σήμερα, στις 14:01] Eντάξει τώρα άμα εμπιστευτείς οποιοδήποτε SITE να σου πεί τι οθόνη φοράει η κάθε TFT την έβαψες... Αν την είχε το ΠΛΑΙΣΙΟ μπορεί να έλεγε ότι φοράει PLASMA ..... :D Στην τελική αυτό που έχεις σημασία για εμένα είναι αυτό που βλέπεις εσύ με τα ματάκια σου.... Εφ'όσον οι γωνίες θέασης είναι τρομερά μεγάλες σε οριζόντιο και σε κάθετο άξονα, γνώμη μου είναι ότι φοράει S-IPS Panel.... Δες λίγο τη δεύτερη σελίδα από αυτό το review. Έχουν βγάλει το πανελ το οποίο πάνω γράφει κατασκευαστής AU Optronics (P-MVA). Εκτός αυτού εγώ παρατηρώ πτώση του contrast σχετικά μεγάλη σε αυτή την οθόνη όσο μεγαλώνει η γωνία, κάτι που επίσης με κάνει να πιστεύω ότι είναι P-MVA. Κρίμα όμως γιατί θα ήθελα S-IPS. Ίσως η 200WP7 να έχει SIPS
Dagalidis Αύγουστος 17, 2006 #350 Αύγουστος 17, 2006 Tελικά έχεις δίκιο ....sorry Nόμιζα πως υπήρχε 1 μόνο σελίδα αλλά γελάστηκα... Τι να πω. Ισως υπήρχαν παρτίδες που φόρεσαν P-MVA Panels. Kάτι τέεοιες μαμακίες κάνουν οι εταιρείες και χάνουμε την εμπιστοσύνη μας. Πάλι καλά που δε βρέθηκε να φοράει κανένα ΤΝ να μας φύγουν οι μασέλες...
iceblade Αύγουστος 17, 2006 #351 Αύγουστος 17, 2006 Αρχική απάντηση από Dagalidis [Σήμερα, στις 14:25] Tελικά έχεις δίκιο ....sorry Nόμιζα πως υπήρχε 1 μόνο σελίδα αλλά γελάστηκα... Τι να πω. Ισως υπήρχαν παρτίδες που φόρεσαν P-MVA Panels. Kάτι τέεοιες μαμακίες κάνουν οι εταιρείες και χάνουμε την εμπιστοσύνη μας. Πάλι καλά που δε βρέθηκε να φοράει κανένα ΤΝ να μας φύγουν οι μασέλες... Κανένα πρόβλημα. Πρέπει όλες οι 200w6 με τα 8ms (δηλαδή αυτές που κατασκευάστηκαν από τη 01/01/2006 και μετά) να φοράνε αυτό το πάνελ. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν θα φοράει το ίδιο και η 200wp7 αν και ίσως φοράει S-IPS, με τη λογική ότι στα specs της στις γωνίες λέει 178:178 ενώ στη 200w6 λέει 176:176. Τώρα βέβαια στο site της Philips λέει και ότι η 200w6 έχει 8ms response on/off . Στα specs της αλλού λέει ότι έχει 8ms on/off και αλλού 8ms G2G. Μπάχαλο λέμε
spc Αύγουστος 17, 2006 #352 Αύγουστος 17, 2006 Αρχική απάντηση από icebladeΜπάχαλο λέμε Ακριβώς αυτό.Γι' αυτό, η ουσία είναι:Αρχική απάντηση από DagalidisΣτην τελική αυτό που έχεις σημασία για εμένα είναι αυτό που βλέπεις εσύ με τα ματάκια σου....
iceblade Αύγουστος 17, 2006 #353 Αύγουστος 17, 2006 Θα ήθελα όμως και λίγο ακρίβεια στα specs. Γιατί αν πάω να αγοράσω αμάξι 1600cc και μου φαίνεται πολύ γρήγορο, αλλά ανακαλύψω τελικά ότι είναι 1400 τσαντίζομαι άσχημα. Βέβαια τώρα η Philips θα πει: "Μα εμείς ΠΟΥΘΕΝΑ δεν είπαμε ότι είναι S-IPS". Μα αυτό είναι το πρόβλημα κύριοι. Ότι ο τύπος του πανελ και τα χαρακτηριστικά του θα πρέπει να αναφέρονται με σαφήνεια
NoDsl Αύγουστος 17, 2006 #354 Αύγουστος 17, 2006 Δηλαδή ρε παιδιά η δική μου που έχει SN : VN 019*** είναι με άλλο πανελ? τελικά τι πάνελ φοράω? Αυτης που παρουσιάζουν στο σιτε είναι VN 048308 πολυυυυυυ μετα.τελικα πόσα ms να είνα η δική μου και τι πανε λνα φοράει(θα μου τη δώσει και θα την ανοίξω στο τελος)
iceblade Αύγουστος 17, 2006 #355 Αύγουστος 17, 2006 Αρχική απάντηση από NoDsl [Σήμερα, στις 15:05] Δηλαδή ρε παιδιά η δική μου που έχει SN : VN 019*** είναι με άλλο πανελ? τελικά τι πάνελ φοράω? Αυτης που παρουσιάζουν στο σιτε είναι VN 048308 πολυυυυυυ μετα.τελικα πόσα ms να είνα η δική μου και τι πανε λνα φοράει(θα μου τη δώσει και θα την ανοίξω στο τελος) Η δικιά σου είναι P-MVA 8ms g2g, καθώς είναι κατασκευασμένη το 2006 (το θυμαμαι γιατί σε μια εικόνα που είχες κάνει post φαινόταν το serial number). Αυτό που βγάζει όταν πατας το menu ΔΕΝ είναι το serial number. To s/n το γράφει στο πίσω μέρος της οθόνης. Το σ/ν της δικιάς σου είναι VN2C0603XXXXXX που σημαίνει ότι κατασκευάστηκε την τρίτη βδομάδα του 2006, άρα 8ms και P-MVA ώς φαίνεται.
spc Αύγουστος 17, 2006 #356 Αύγουστος 17, 2006 Αρχική απάντηση από icebladeΌτι ο τύπος του πανελ και τα χαρακτηριστικά του θα πρέπει να αναφέρονται με σαφήνεια 'Εχεις απόλυτο δίκιο. Επειδή μάλιστα τα χαρακτηριστικά (πχ ms) είναι πολύ ''αεράτα'', ο τύπος είναι αυτός που έχει μεγαλύτερη σημασία, είναι πιο ''καθαρό'' spec αλλά δυστυχώς και αυτό που δεν αναφέρεται σχεδόν ποτέ.... Αρχική απάντηση από NoDsl Δηλαδή ρε παιδιά η δική μου που έχει SN : VN 019*** είναι με άλλο πανελ? τελικά τι πάνελ φοράω? Αυτης που παρουσιάζουν στο σιτε είναι VN 048308 πολυυυυυυ μετα. τελικα πόσα ms να είνα η δική μου και τι πανε λνα φοράει(θα μου τη δώσει και θα την ανοίξω στο τελος) Α, ρε ψυχίατρο που θέτε λέμε
NoDsl Αύγουστος 17, 2006 #357 Αύγουστος 17, 2006 Αρχική απάντηση από Dagalidis [Σήμερα, στις 16:25] Πάλι καλά που δε βρέθηκε να φοράει κανένα ΤΝ να μας φύγουν οι μασέλες... Μαρεσει που συζητούσαμε για την άψογη χρωματική απόδωση κλπ κλπ της οθόνης....Αχχχ μου φαίνεται σε κανα μήνα θα τραγουδάω "πωλείται όπως είναι επιπλωμένο...":innocent: Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 17:14] Α, ρε ψυχίατρο που θέτε λέμε και έχει δροσίσει κιόλας τελευταία....
Dagalidis Αύγουστος 17, 2006 #358 Αύγουστος 17, 2006 Τι να πώ βρε παιδιά.... Πάντως οι φωτογραφίες που είχα βγάλει από την πρώτη οθόνη μου δείχνουν ξεκάθαρα ότι οι γωνίες είναι πολύ μεγάλες και μάλιστα με ελάχιστη απόκλιση χρώματος και Contrast. Eντάξει ... Για να παραλάβω από τους πρώτους την νέα 200WP7ES και να δούμε τι λέει. Πιθανότατα για να πιάσει στην αγορά και να πάρει καλά Reviews οι πρώτες οθόνες θα φοράνε S-IPS Panel και μετά που θα αρχίσουν να πουλάνε με τα μπούνια θα φορέσουν κανένα P-MVA που ίσως είναι ποιό φθηνό πάνελ. ΑΙΣΧΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΣΕ ΤΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ....
spc Αύγουστος 17, 2006 #359 Αύγουστος 17, 2006 Αρχική απάντηση από DagalidisΑΙΣΧΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΣΕ ΤΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.... Η Philips σε μάρανε....Το avatar σου το έχεις δει; Είναι αυτό avatar ανθρώπου που θέλει να αναθρέψει και παιδιά;
iceblade Αύγουστος 17, 2006 #360 Αύγουστος 17, 2006 Ουφ συγχίστηκα πάλι. NoDsl φέρε λίγο τη Yoruichi από δω να έρθω στα ίσια μου
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.