Jump to content

Philips 200W6 My new screen

gfa3

Recommended Posts

• Replies 505
  • Created
  • Last Reply

Παλι μπελχτηκα λιγο. Εξακολουθει ναι ειναι πρωτη επιλογη η philips αλλα ειδα και την LG l203wt. Την εχει το πλαισιο. Πειτε μου οποιος ξερει καμμια γνωμη μεταξυ αυτων των δυο. Υποσχομαι οχι αλλο πρηξιμο αφου οτι αποφασισω θα το παρω αυριο.

Φιλε snips μηπως θα επρεπε να παιξεις λιγο με τα options του παιχνιδιου? Χρησιμοποιεις την ιδια συνδεση που ειχες και με την LG?

ΤΟ BF2 δεν υποστηρίζει true wide έτσι και αλλιώς. Αλλά γενικά μου ξένισε η όλη "υφή" της απεικόνισης. ΠΡΟΣΟΧΗ ..αναφέρομαι μόνο στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ξέρει κανείς γιατί σε επιλογή με aspect 1280χ1024 ή συνολική επιφάνεια (εκτός των μαύρων γραμμών εννοείται) είναι μικρότερη από αυτήν μια καθαρής 19άρας; Αφού η 20άρα "τα έχει" και τα 1280 αλλά και τα 1024!

Κάτι άλλο. Τι ρυθμίσεις έχετε γενικά στην οθόνη; Εκτός από αυτές του DAG δλδ.

Βρε OVAL είναι....όπως είπα κάτι στην όλη εικόνα με χαλάει με το scrolling......τεσπα....το αφήνουμε προς το παρών....γιατί κάνει και ζέστη....:nuke:

ΤΟ BRIGHTNESS το έχετε ψηλά ή χαμηλά; Της ΟΘΟΝΗΣ ΛΕΩ..

@Snips.

για δοκιμασε να γραψεις αυτο στο shortcut του BF2

"C:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 2\BF2.exe" +menu 1 +fullscreen 1 +szx 1680 +szy 1050

εμενα παντως δουλευει αψογα.εαν δεν δουλευε η NEC 20WGX2 εχει επιλογη για resolution notifier που σου λεει οτι δεν παιζεις στη Native.και δεν το βγαζει.

επισης δεν εχω και καμια παραμορφωση και η εικονα ειναι τελεια.

frost εχεις δικιο. Το οτι εχει αλλο panel το ειδα απο απαντηση της lg σε χρηστη του εξωτερικου που εκανε την ερωτηση. Τι να πω δεν ξερω ποιος εχει δικιο. Δεν καταλαβαινω αυτη τη μυστικοπαθεια των εταιριων.

Παρατηρήσεις συνέχεια.

1. Σε όλους σας ζεσταίνεται τόσο πολύ; (ιδίως από πάνω)

2. Να υποθέσω ότι δεν παίζει κανένα κρυφό μενού ala LG . Κάποιες LCD TV της Philips έχουν κάτι τέτοια περίεργα βέβαια.

3. ΤΕλικά αυτό που αναφέρω πιο πάνω ίσως να είναι αυτό που ο NODSL αναφέρει ως LAG. Είτε wide είτε me scaling διακρίνω ένα κάτι σαν σπάσιμο. (κίνηση mouse ας πούμε δεξιά αριστερά). Στην LG ήταν ομαλότατο. ΕΙλικρινά δεν ξέρω τι φταίει. Αν υπάρχει πρόβλημα ή αν ρυθμίζεται ή αν όντως η L1915S ήταν καλύτερη σε αυτόν τον τομέα.

TO Vsync το έχω OFF.

Μολις την παρελαβα. Η πρωτη εντυπωση ειναι πολυ καλη.

Snips δεν παρατηρω υπερβολικη θερμοκρασια. Μαλλον θα ελεγα οτι ειναι σε λογικα επιπεδα. Το vsync απο που απενεργοποιειται στους drivers της ati?

Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 19:33]

Παρατηρήσεις συνέχεια.

1. Σε όλους σας ζεσταίνεται τόσο πολύ; (ιδίως από πάνω)

2. Να υποθέσω ότι δεν παίζει κανένα κρυφό μενού ala LG . Κάποιες LCD TV της Philips έχουν κάτι τέτοια περίεργα βέβαια.

3. ΤΕλικά αυτό που αναφέρω πιο πάνω ίσως να είναι αυτό που ο NODSL αναφέρει ως LAG. Είτε wide είτε me scaling διακρίνω ένα κάτι σαν σπάσιμο. (κίνηση mouse ας πούμε δεξιά αριστερά). Στην LG ήταν ομαλότατο. ΕΙλικρινά δεν ξέρω τι φταίει. Αν υπάρχει πρόβλημα ή αν ρυθμίζεται ή αν όντως η L1915S ήταν καλύτερη σε αυτόν τον τομέα.

TO Vsync το έχω OFF.

1. Ναι καίει λέμε.

2. Μπα δεν νομίζω

3.Σπασήματα είναι θέμα vsync. Αυτό που αναφέρω εγώ έιναι η αργοπορημένη απόκριση του mouse με αυτή την οθόνη. Το έχω λύσει μάλλον βάζωντας vsync on απο το CCC(απο το game δεν είχε διαφορά WTF), αλλά πέφτουν πολύ τα fps σε 1680... Δεν ξέρω τι παίζει. πρέπει να στείλουμε κανα mail στην philips.

Την αργοπορία την έχεις γενικά στη χρήση...και στο desktop ας πούμε η επιλεκτικά σε κάποιες εφαρμογές;

:OT: Επίσης αυτό που μου την έσπασε είναι ότι πρέπει να κάνεις restart το PC αν αλλάξεις την σύνδεση "on the fly" από D-sub σε DVI και το αντίστροφο.:mad:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.