blade_pan Ιούλιος 11, 2006 #221 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2006 Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 10:33] Ρε WIZ βλέπω την S1910 δίπλα στις turbo-X!!!! του πλαισίου και ψάχνω διαφορές. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ βοήθησε με να τις βρώ. ΤΙ να πω στους πωλητές να βάλουν να παίζει; Αστο snips...σε μαγαζια η φαση ειναι ακυρη.εχουν ενα pc για ολες... Πριν παρω την Philips ειχα παει multi και η philips ετρεχε 1600*1200 και του λεω γινεται να την βαλουμε σε 1680*1050 να την δω κανονικα?παπ τον μπερδεψα...και τεσπα εφυγα γιατι δεν εβγαζα ακρη.... ή αλλη μια φορα ασχετο αλλα τωρα που το θυμηθηκα...χαχα...ειχα παει σ'ενα μαγαζι και εψαχνα για wide γενικα.το παλικαρι μου εδιξε μια samsung 21 την 214 νομιζω και του λεω οτι αυτη ειναι τετραγωνη αφου εγραφε και στο κουτι 1600*1200.χμμμ μου λεει για να δω,και κοιτουσε το κουτι,τωρα οταν το κοιτουσε μαλλον σκεφτονταν τι θα κανει το βραδυ αφου μου λεει το καταπληκτικο...,οχι οχι...ειναι wide.Οκ λεω κ'φυγα! :tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιούλιος 11, 2006 #222 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2006 Αρχική απάντηση από blade_pan ....χμμμ μου λεει για να δω,και κοιτουσε το κουτι,τωρα οταν το κοιτουσε μαλλον σκεφτονταν τι θα κανει το βραδυ αφου μου λεει το καταπληκτικο...,οχι οχι...ειναι wide.Οκ λεω κ'φυγα! 'Επρεπε να φύγεις από το "χμμμ..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούλιος 11, 2006 #223 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2006 Αρχική απάντηση από Snips 'Επρεπε να φύγεις από το "χμμμ..." Δεν έπρεπε να πάει καθόλου :devil:Πέραν της πλάκας πάντως, ελάχιστα πλέον έχει να προσφέρει μία βόλτα στα μαγαζιά σε έναν ενημερωμένο και με γνώσεις επί του θέματος αγοραστή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιούλιος 11, 2006 #224 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2006 Μα αυτο ειναι το θεμα...αν κανεις το χαζο και βλεπεις τις απροσμενες προσπαθειες το πωλητη να σου πουλησει μια μαλακι@...κανεις τον χαβαλε σου και γουσταρεις!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 11, 2006 #225 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2006 Αρχική απάντηση από spc Δεν έπρεπε να πάει καθόλου :devil:Πέραν της πλάκας πάντως, ελάχιστα πλέον έχει να προσφέρει μία βόλτα στα μαγαζιά σε έναν ενημερωμένο και με γνώσεις επί του θέματος αγοραστή. Διαφωνώ, είναι πολύ διασκεδαστική εμπειρία, αρκεί να μη θες να ψωνίσεις (τα καλύτερα πάντως μου τά χουν πει στο M.....ama - όχι στο καινούριο τουλάχιστον, στο παλιό). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιούλιος 26, 2006 #226 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2006 Ρε παιδιά πείτε μου ένα τρόπο να παίζω το BF2 σε true wide και την πήρα αύριο την άτιμη την philips....Αν επιλέξεις 4/3 ανάλυση σου βγάζει μπάρεις αριστερά δεξιά ή σου κόβει από το πάνω κάτω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιούλιος 26, 2006 #227 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2006 Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 15:01] Ρε παιδιά πείτε μου ένα τρόπο να παίζω το BF2 σε true wide και την πήρα αύριο την άτιμη την philips....Αν επιλέξεις 4/3 ανάλυση σου βγάζει μπάρεις αριστερά δεξιά ή σου κόβει από το πάνω κάτω; Αυτό το έχεις δοκιμάσει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούλιος 26, 2006 #228 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2006 Αρχική απάντηση από SnipsΑν επιλέξεις 4/3 ανάλυση σου βγάζει μπάρεις αριστερά δεξιά ή σου κόβει από το πάνω κάτω; Αν έχεις επιλέξει να κρατά το ratio βάζει μπάρες, αν έχεις επιλέξει να είναι fullscreen κάνει stretch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιούλιος 26, 2006 #229 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2006 Αρχική απάντηση από vdeseris Αυτό το έχεις δοκιμάσει?? Εϊναι σαν να λες τον πεινασμένο...."Δοκίμασες να φας;" :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
dioptra999 Ιούλιος 26, 2006 #230 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2006 Αρχική απάντηση από spc [03-05-2006 16:24] Δεν είναι μόνο η σύγκριση με την NEC.Αν σκεφτείς ότι με 470 παίρνεις 20αρα wide με 0 pixel εγγύηση (εκτός των DVI κλπ), ο ανταγωνισμός για τις μικρότερες (αλλά ίσως και για τις μεγαλύτερες) διαστάσεις είναι πλέον πολύ έντονος. υπάρχει μήπως κανένα λινκ απο ελλαδα????για την philips την 20αρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούλιος 26, 2006 #231 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2006 Αρχική απάντηση από dioptra999 υπάρχει μήπως κανένα λινκ απο ελλαδα????για την philips την 20αρα http://www.megamarket.gr/philips20200w6cswide-p-14506.html?page=2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιούλιος 27, 2006 #232 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από FrOsT Αν έχεις επιλέξει να κρατά το ratio βάζει μπάρες, αν έχεις επιλέξει να είναι fullscreen κάνει stretch ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούλιος 27, 2006 #233 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από blade_pan ????? Size->_____Full Screen-> κάνει stretch σε 16.10 όλες τις αναλύσεις_____Fill with aspect-> κρατά τις αναλογίες της ανάλυσης (δεν κάνει stretch), αν έχεις βάλει 4/3 ανάλυση πχ αφήνει μαύρα κενά αριστερά και δεξιά._____Native Mode-> απεικονίζει την κάθε ανάλυση με βάση την native Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos007 Ιούλιος 29, 2006 #234 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2006 Μετα απο μια ωρα διαβαζοντας ολες τις σελιδες και τα link που εχετε γραψει ολοι σε αυτο το thread μπορω να πω οτι πειστηκα για την αγορα της Philips. Το μονο που με χαλαει ειναι οτι αν συμβει κατι πρεπει να μιλησω με την Alman με την οποια εχω βριστει προ 6 μηνων, καθως μου αλαξανε 4 φορες μια οθονη viewsonic και τελικα δεν πηρα ποτε σφραγισμενη. Και αν και απευθυνθηκα απευθειας στη viewsonic με e-mail στο εξωτερικο απλα δεν μπηκαν στον κοπο ουτε να μου απαντησουν. Οσο για τον αν θα επρεπε να κινηθουμε νομικα προσωπικα πιστευω οτι εκανα βλακεια που δεν το εκανα. Ειμαι δε σιγουρος οτι απο αυτην τη σταση που διατηρουν εποφελουνται καινουριες οθονες. Αυτα τα γραφω μονο και μονο για να ξαλαφρωσω λιγο.Στο θεμα τωρα. Θελω να παρω την Philips αλλα με χαλαει λιγο το χρωμα της μιας και ολα τα εχω Black. Σκεφτομαι και για την Belinea 102035W με πανελ MVA. Την εχει παρει κανεις να μου πει εντυπωσεις? Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούλιος 29, 2006 #235 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2006 Δεν μιλάς με την Alman, αλλά με την Philips κατευθείαν και αυτοί κανονίζουν για το rma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos007 Ιούλιος 29, 2006 #236 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2006 Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 11:23] Δεν μιλάς με την Alman, αλλά με την Philips κατευθείαν και αυτοί κανονίζουν για το rma. Καλο αυτο. Καμμια γνωμη για την Belinea? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceblade Ιούλιος 29, 2006 #237 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2006 Αρχική απάντηση από Nikos007 [Σήμερα, στις 09:06] Μετα απο μια ωρα διαβαζοντας ολες τις σελιδες και τα link που εχετε γραψει ολοι σε αυτο το thread μπορω να πω οτι πειστηκα για την αγορα της Philips. Το μονο που με χαλαει ειναι οτι αν συμβει κατι πρεπει να μιλησω με την Alman με την οποια εχω βριστει προ 6 μηνων, καθως μου αλαξανε 4 φορες μια οθονη viewsonic και τελικα δεν πηρα ποτε σφραγισμενη. Και αν και απευθυνθηκα απευθειας στη viewsonic με e-mail στο εξωτερικο απλα δεν μπηκαν στον κοπο ουτε να μου απαντησουν. Οσο για τον αν θα επρεπε να κινηθουμε νομικα προσωπικα πιστευω οτι εκανα βλακεια που δεν το εκανα. Ειμαι δε σιγουρος οτι απο αυτην τη σταση που διατηρουν εποφελουνται καινουριες οθονες. Αυτα τα γραφω μονο και μονο για να ξαλαφρωσω λιγο.Στο θεμα τωρα. Θελω να παρω την Philips αλλα με χαλαει λιγο το χρωμα της μιας και ολα τα εχω Black. Σκεφτομαι και για την Belinea 102035W με πανελ MVA. Την εχει παρει κανεις να μου πει εντυπωσεις? Ευχαριστω Αυτό μη σε αγχώνει μιας και εσύ σε περίπτωση αντικατάστασης θα έχεις να κάνεις με τη Philips και όχι την ALMAN, η οποία Philips και θα είναι υπεύθυνη για το αν θα σου δώσει νέα ή reconditioned (εμένα πάντως στο RMA που έκανα τη philips μου φέρανε καινούρια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcmanol1416003162 Ιούλιος 29, 2006 #238 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2006 "Καλο αυτο. Καμμια γνωμη για την Belinea?" Απλά μακριά δεν εχει κατι το ιδιαιτερο.Μην τη κοιτάς,επειδη έχει το μηδενικό πίξελ?Η cpi την φέρνει.Δύσκολα θα την βρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos007 Ιούλιος 29, 2006 #239 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2006 Πηγα το μεσημερι και την ειδα τη Philips. Πραγματι εχει πολυ καλη απεικονηση. Θα παω απο βδομαδα να τη χτυπησω. Μενει μονο μια ερευνα για την καλυτερη τιμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιούλιος 31, 2006 #240 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2006 Λοιπόν αφού την πήρα και γω διαπίστωσα όντως ότι χρωματικά είναι πολύ καλή. Έχω ένα πρόβλημα στο BF2, το οποίο αν δεν τρέχει σε 1280χ1024 αλλά σε widescreen βγάζει κάτι περίεργα κατά το scrolling. ¨Οχι ghosting που απλά δεν υπάρχει αλλά κάτι σαν "αόρατες" γραμμές. Kάτι με τα textures παίζει αλλά δεν το έκανε στην L1915S. Μήπως πρέπει να κάνω καμιά μυστήρια ρύθμιση στους Drivers της NVIDIA; Έχω βάλει κανονικά τους drivers οθόνης. Δυστυχώς δεν φαίνεται σε photo για να το "ανεβάσω". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.