aspirin Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2005 Λοιπόν. Έχω έναν παλιό ACER λαπτοπ. Τρώει μια φλασία ο δίσκος κ τον βγάζω έκτός του υπολογιστή. Τον βάζω σε μια θήκη κ βλέπω πώς ενώ είχε 2 παρτιτιον με fat32 system file τώρα ο δίσκος έχει χάσει τα πάντα. Μπορώ να επαναφέρω τα παρτιτιον αυτά και αν γίνεται μερικά δεδομένα? Είναι πολύ επείγον γιατί είχε μέσα κάποια δεδομένα που δεν αντικαθιστόνται. Σήμερα θέλω βοήθεια. Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Δεκέμβριος 5, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 Δοκιμασε καποιο file recovery προγραμμα π.χ R-Studio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 5, 2005 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 καταρχας αλλαξε τον τιτλο του θεματος για να εχεις παραπανω ελπιδες οτι καποιος που γνωριζει περι δισκων θα μπει να διαβασει το ποστ σου.κατα δευτερον τι εννοεις εχει χασει τα παντα?τα παρτισιον φαινονται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Δεκέμβριος 5, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 ευχαριστώ όλους σας. Δοκίμασα το easyrecovery και βρήκα τα δεδομένα που ήθελα σχεδόν χωρίς καμία απώλεια. Από παλιότερα είχα άσχημη εμπειρία με επαναφορά δεδομένων αλλά να που στα΄θηκα τυχερός. Ο συναγερμός έληξε. Ευχαριστώ πολύ. Για την ιστορία είχα χάσει τα 2 παρτισιον κ φαίνόταν σαν ένα χωρίς file system Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 8, 2005 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2005 Το προγραμματακι που ανεφερες κανει οντως πολυ καλη δουλεια. Φανηκε αλλωστε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Δεκέμβριος 8, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2005 πραγματικά με έσωσε. Μου βρήκε όλο το παρτιτιον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.