Jump to content

help για sata 2

Red-Dragon

Recommended Posts

Παιδια εχω την m/b K8N Neo2 Platinum , και μου εκαναν δωρο ενα σκληρο sata 2. Αλλα οταν το συνδεω δεν ενφανιζεται...τι προβλημα παιζει?

Eνεργοποιεις τον sata controller μεσα απο το Bios και μετα τους αναγνωριζει.Καναλια ενεργοποιεις μονο αυτα που σου χρειαζονται,πχ αν τον εβαλες στο sata1 ενεργοποιησε μονο τα sata1/2.Για να ενεργοποιησεις το sata2(3GB/s) ισως χρειαστεις ενα προγραμμα σαν το Hitachi Feature Tool

δες λιγακι και το jumperaki του.το προγραμμα που λεει ο deadlock δεν στο λεει για το sata2 καναλι αλλα για το sata2 πρωτοκολλο μεταφορας.μην μπερδευεσαι.

δοκιμασε αλλο μολεξ ρευματος.τον ακους να στροφαρει κατα την εκκινηση του υπολογιστη?ζεσταινεται καθολου?

αφου πας εκει λογικα θα δεις τον δισκο σαν unknown disc αν θυμαμαι καλα.θα κανεις δεξι κλικ κατω χαμηλα στην εικονα που σου λεει disk 0/disk 1 στο δισκο που σου βρηκε σαν αγνωστο και θα κανεις create logical partition

για τον δισκο που σου δωσανε μιλαω.............δωρο δεν στον εκαναν?για να μην στο βλεπει μεσα στα παραθυρα παει αν πει οτι ειναι αφορμαριστος ακομα.....του κουτιου που λεμε.........

εκανα οτι μου ειπες προς το παρον και μου εβγαλε:

δισκος 1 (αγνωστο) [με ενα σημαδακι απο το σημα του στοπ στις πινακιδεσ που εχουν]

και λιγο πιο διπλα μου λεει (δεν εχει εκχωρηθει)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.