Red-Dragon Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2005 Παιδια εχω την m/b K8N Neo2 Platinum , και μου εκαναν δωρο ενα σκληρο sata 2. Αλλα οταν το συνδεω δεν ενφανιζεται...τι προβλημα παιζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 5, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 εχεις ενεργοποιησει απο το bios τα Sata channels? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 5, 2005 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 Να είναι απενεργοποιημένα τα sata κανάλια(ή ο controller) από το bios?Γράψε λίγο τι άλλους δίσκους έχεις, πως τους έχεις συνδέσει, κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red-Dragon Δεκέμβριος 5, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 εχω ενα sata 160GB και εναν ide 80ari Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Δεκέμβριος 5, 2005 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 Eνεργοποιεις τον sata controller μεσα απο το Bios και μετα τους αναγνωριζει.Καναλια ενεργοποιεις μονο αυτα που σου χρειαζονται,πχ αν τον εβαλες στο sata1 ενεργοποιησε μονο τα sata1/2.Για να ενεργοποιησεις το sata2(3GB/s) ισως χρειαστεις ενα προγραμμα σαν το Hitachi Feature Tool Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red-Dragon Δεκέμβριος 5, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 εφοσον τον αλλο sata τον εχω στο sata1 (και τον βλεπει) και τον αλλον στο sata2(δεν τον βλεπει) θα δοκιμασω αυτο το προγραμα που μου λες Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 5, 2005 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 δες λιγακι και το jumperaki του.το προγραμμα που λεει ο deadlock δεν στο λεει για το sata2 καναλι αλλα για το sata2 πρωτοκολλο μεταφορας.μην μπερδευεσαι.δοκιμασε αλλο μολεξ ρευματος.τον ακους να στροφαρει κατα την εκκινηση του υπολογιστη?ζεσταινεται καθολου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red-Dragon Δεκέμβριος 5, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 στο BIOS τον εμφανιζει κανονικα...ρευμα δεινω απο το ιδιο καλωδιο που δεινω και στον αλλον sata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red-Dragon Δεκέμβριος 5, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 ααα jumperaki δεν εχω, νομιζω οτι στους WESTERN DIGITAL χωρις jumperaki ειναι οκ δουλευει σαν master Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 5, 2005 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 μισο λεπτακι.......πριν που ειπες δεν εμφανιζεται νομιζαμε οτι ελεγες ακομα και στο bios.εαν δεν φαινεται στα windows πολυ απλα να χρειαζεται format και create logical partition Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 5, 2005 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 start---->settings---->control panel---->administrative tools και μετα δες τις εικονες Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 5, 2005 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 και εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 5, 2005 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 αφου πας εκει λογικα θα δεις τον δισκο σαν unknown disc αν θυμαμαι καλα.θα κανεις δεξι κλικ κατω χαμηλα στην εικονα που σου λεει disk 0/disk 1 στο δισκο που σου βρηκε σαν αγνωστο και θα κανεις create logical partition Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red-Dragon Δεκέμβριος 5, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 το φορματ δεν γινεται να το αποφυγω ? :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 5, 2005 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 για τον δισκο που σου δωσανε μιλαω.............δωρο δεν στον εκαναν?για να μην στο βλεπει μεσα στα παραθυρα παει αν πει οτι ειναι αφορμαριστος ακομα.....του κουτιου που λεμε......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red-Dragon Δεκέμβριος 5, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 εκανα οτι μου ειπες προς το παρον και μου εβγαλε:δισκος 1 (αγνωστο) [με ενα σημαδακι απο το σημα του στοπ στις πινακιδεσ που εχουν]και λιγο πιο διπλα μου λεει (δεν εχει εκχωρηθει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red-Dragon Δεκέμβριος 5, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 να σε καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 5, 2005 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 καλο γεμισμα στο δισκο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.