Jump to content

LoooooooooooooooooooooooL!!!!!!!!!!

fuz10n

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από nickstamat [Σήμερα, στις 19:09]

Παρεπιπτόντως, αυτό λέγεται περιτομή...

αυτο που προτεινουν αυτοι δεν ειναι τπτ απο τα δυο...

ειναι η μεθοδος John Bobbit

με το κουζινομαχαιρο και απο το παραθυρο....:rip:

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ---Zapotek--

Ναι, καμια σχεση με ευνουχισμο........

καμια σχεση - ευνουχισμος ειναι σε ακραια μορφη (κουζινομαχαιρο και αργες...κινησεις μπρος πισω)

δεν ξερω αν πρεπει να γελασω ή να τρομαξω με τους ηλιθιους

Ρε παιδια δηλαδη αυτοι τους λενε να κοψουν τη τσουτσου τους ή μονο το πετσακι??Are they fu**ing crazy??

Δεν λέω υπάρχει μια "σατυρική" υφή στο site αλλά όταν ένα παιδάκι, που δεν έχει μάθει ακόμα να ξεχωρίζει πραγματικότητα από το χιούμορ ή την σάτυρα, επισκεφτεί αυτό το εξίσου σατυρικό site τι να σκεφτεί; http://www.nra-kkk.org/

Πάντως αν επισκεφτήτε το forum του site θα διαβάσετε απίστευτα πράγματα.

Αρχική απάντηση από Chosen

Να υποθέσω ότι κανένας δεν ξέρει τι είναι η "σάτυρα";

Εγω αυτο το πραγμα δεν το θεωρω σατυρα αλλα κακογουστο χιουμορ...

NRA KKK: You know - they were probably trying to make little squirrels. "*******," as it were.

Kip: I don't know. But there was guts all over the place - like not just on the ground where they fell, but guts was hanging from the branches too. I bet there'll be lots of flies on those guts tomorrow. I'm gonna go back and see.

EleoX

Αρχική απάντηση από Chosen

Να υποθέσω ότι κανένας δεν ξέρει τι είναι η "σάτυρα";

Δεν νομίζω ότι αυτό είναι σάτυρα. Το site είναι καθαρά παραχριστιανική οργάνωση, γιατί να θέλει να σατυρίσει.

btw αυτό δεν είναι περιτομή, περιτομή είναι όταν κόβεις το πετσάκι γύρω απο το κέφαλακι και όχι το κεφαλάκι

Αρχική απάντηση από nobig

Δεν νομίζω ότι αυτό είναι σάτυρα. Το site είναι καθαρά παραχριστιανική οργάνωση, γιατί να θέλει να σατυρίσει.

btw αυτό δεν είναι περιτομή, περιτομή είναι όταν κόβεις το πετσάκι γύρω απο το κέφαλακι και όχι το κεφαλάκι

Καλά άστο, nevermind...

Αρχική απάντηση από nobig [Σήμερα, στις 21:46]

αν διαβασεις λιγο το "who we are"

θα δεις τι ειναι πραγματικα...

Δεν το πολυκαταλαβά ρε Γιώργη για να πω την αλήθεια. Στο τέλος μου φάνηκε σαν ειρωνία αλλά δεν ξέρω:...:

.....protected by federal copyright laws. The Landover Baptist Church is a complete work of fiction. It is a satire/parody. When you use landoverbaptist.org and/or landoverbaptist.com you are agreeing and consenting to these terms and conditions of use which we, at our sole discretion, may change in any way at any time. Your consent to these terms and conditions is herein described as........

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.