Jump to content

Το καταραμένο Σάββατο...

Wizard!

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σας έχει τύχει μερικές φορές να πάει μιά μέρα στραβά από το πρωί? Και μέχρι το βράδυ να μην πηγαίνει τίποτα καλά? Ε, μια τέτοια μέρα για εμένα ήταν το Σάββατο που πέρασε (Black Sabbath???)

Το περίεργο της υπόθεσης ήταν ότι το πρωί ξεκίνησε καλά, γα***ντας... :whistling Κι ενώ είχε τις καλύτερες προοπτικές, μετά με πήγε εμένα έτσι... :blink:

Πίνωντας το καφεδάκι μας, θέλουμε να δούμε τιμές σε κάποιο online κατάστημα. Προσπαθώντας να μπούμε, κι ενώ δεν έβγαζε "DNS server not found" δεν έφερνε και τη σελίδα. Κοιτάω το Azureus, που δεν κάνει κάτι download, αλλά το upload δουλεύει άριστα. Το κλείνω, μήπως έτρωγε πολλές συνδέσεις και δεν μπορούσε να στείλει τα requests. Τίποτα... "Θα έχει πρόβλημα η σύνδεση" σκέφτομαι, αφού το κέντρο στο Κολωνάκι είναι ιδιαίτερα φορτωμένο και συμβαίνει αρκετές φορές.

Βάζουμε λίγο μουσικούλα, τελειώνουμε το πρωινό μας και παράλληλα κάνουμε προσπάθειες σε αρκετούς ιστότοπους μήπως δουλέψει και για να αποκλείσουμε το γεγονός ότι μπορεί να είχε πέσει μία γραμμή, όπου και δε θα βλέπαμε σύνολο από ιστότοπους. Αμ δε... :getlost:

Παίρνω τηλέφωνο την υποστήριξη, όπου ευγενέστατα τα παιδιά, προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να με βοηθήσουν. Για να μη σας κουράσω με λεπτομέρειες, θα σας πω ότι από τις 13:00 μέχρι τις 23: το βράδυ, όπου και αποφάσισα να τα παρατήσω για την ημέρα, κάναμε τα εξής χωρίς αποτέλεσμα:

1. Αλλαγή καλωδίου δικτύου

2. Αλλαγή καλωδίου τηλεφώνου

3. Αλλαγή κάρτας δικτύου

4. Reset to Factory Defaults το router

5. Αλλαγή του Router

6. Repair τα Windows

7. Δοκιμή με Ubuntu (όπου ενώ ήταν φρεσκοστημένο, αποφάσισε να μη δουλεύει και το έβαλα από την αρχή, όπου στη συνέχεια, δεν ήθελε να κάνει boot με τίποτα)

8. Δοκιμή με Suse 10.0 (κατά την εγκατάσταση δε διάβαζε τα πακέτα από το DVD κι αφού τα διάβασε κάποια στιγμή από άλλο player την έκοψα στη μέση γιατί έκανε ignore πάνω από 10-15... :mad: )

9. Δοκιμή με Suse 9.2 (ούτε αυτό έκανε download κι έτσι αποκλείσαμε την περίπτωση λειτουργικό)

10. Format και εκγατάσταση τα WinXp από την αρχή... τίποτα...

Μέσα σε όλα αυτά, χάλασα και το desktop του Suse 9.2, και δεν μπορώ να ξαναβάλω με τίποτα αυτό που έχει κατά την αρχική εγκατάσταση, όπου μου άρεσε και πολύ... Πως μπαίνει???? Ό,τι και να δοκίμασα, δεν είναι το ίδιο με το αρχικό... Επίσης πως μπορώ να το γυρίσω σε Gnome???

Πριν το βήμα 10, έκανα ένα διάλλειμα για να παίξω λίγο NFSMW, επειδή ήθελα να χαλαρώσω μιας και τα νεύρα μου είχαν γίνει λάστιχο... Μπαίνω στα XP, ξεκινάω το πρόγραμμα και παίρνω ένα όμορφο μηνυματάκι, ότι δεν βρίσκει το DVD... :blink: Σκέφτηκα ότι με τις πολλές αλλαγές, θα είχα αλλάξει και τη σειρά των drives και θα το έψαχνε στο άλλο... Για να μην πολυλογώ, αυτό που είχε συμβεί ήταν να έχει χάσει εντελώς τα drives από το λειτουργικό και ακόμα και μετά από δεκάδες δοκιμές κι ενώ τα έβλεπε στο BIOS, δεν τα έβλεπαν με τίποτα τα ΧΡ... :eek: Εκεί πήρα και την απόφαση για Format... :nothing:

Το μόνο κουσούρι που μου έμεινε είναι ότι δε βλέπει όλα τα usb... Ακόμα και με τη φρέσκια εγκατάσταση, βλέπει τα μισά hubs απ'όσα έχει πάνω η μητρική.... :...:

Το κουφό της υπόθεσης είναι ότι ακόμα και μετά την φρέσκια εγκατάσταση, δεν μπορούσα να δω κανένα ιστότοπο, όπου και πήγα για ύπνο πριν το τεμαχίσω σε μόρια και το πετάξω στην τουαλέτα :mad:

Προσπαθώ βέβαια να πάρω τηλέφωνο την κοπέλα μου όπου δούλευε, να της πω ότι θα πάω για ύπνο, κι έχω και εκεί πρόβλημα... Χρειάστηκε να πάρω 6 φορές με το κινητό για να μου δώσει γραμμή :help: Ευτυχώς αυτό γλίτωσε το format....

Φυσικά, την Κυριακή το πρωί, όταν άνοιξα την οθόνη, βρήκα να περιμένουν τα Windows Updates όπου και δούλευαν όλα κανονικά :worship: (εκτός από τα usb που ακόμα δε βρήκα λύση... :unsure: )

Και μετα μου λετε να μην πιστευετε στα ζωδια!!

Ειναι καθαρα προβλημα αναδρομου Ερμη στον Αρη !! Ειδικα αν εχεις οροσκοπο στην παρθενο....

Αρχική απάντηση από SLN

Και μετα μου λετε να μην πιστευετε στα ζωδια!!

Ειναι καθαρα προβλημα αναδρομου Ερμη στον Αρη !! Ειδικα αν εχεις οροσκοπο στην παρθενο....

ΩΡΟσκοπο ανορθογραφε, 4/10 και ελα το γεναρη

Αρχική απάντηση από ea6gka

ΩΡΟσκοπο ανορθογραφε, 4/10 και ελα το γεναρη

:p spc wannabe πφφφφφ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.