hayabusa Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2005 Ακουστε να δειτε τι επαθα. Εφτιαξα ενα δευτερο account στον υπολογιστη μου καικρατησα ως διαχειριστη το δικο μου. Οταν πηγα να μπω στο καινουργιο για να το σουλουποσω λιγακι μου ειπε πως πρεπει να κανω ενεργοποιηση μεσα σε τρεις μερες γιατι διαφορετικα δεν θα μπορω να μπω στα windows. Βεβαια ηταν μισο λεπτο δουλεια μεσω ιντερνετ και δεν ειχα προβλημα. Ομως γιατι μου το ζητησε; Αν φτιαξω και για αλλον ενα χρηστη θα το ξαναζητησει; Το λειτουργικο ειναι windows XP home(αυθεντικα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 5, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 λογικά όχι, δε νομίζω ότι έπρεπε να ζητήσει.δοκίμασέ το αν είναι, και αν στο ξαναβγάλει πάρε το support της ms και πρήξτους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Δεκέμβριος 5, 2005 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 Το έκανε και σε ένα φίλο όταν εγκατέστησε κι άλλο account. Περίεργο πρόβλημα. Αυτός το αγνόησε και τα windows κλείδωσαν. Το πρόβλημα λύθηκε με repair από το cd εγκατάστασης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 6, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2005 Εγω το εκανα κανονικα ενεργοποιηση και τωρα ειναι μια χαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 7, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2005 Ευτυχως δεν μου το ξαναζητησε. Α μου το ξαναζηταγε δεν ξερω και γω τι θα γινοτανε. @sotiris: Ωραιο το ρεκορ στο uptime.:clap: Σας ευχαριστω πολυ παιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.