Jump to content

NVIDIA G71 & G80 Info

FrOsT

Recommended Posts

NVIDIA CFO Marv Burkett and VP Michael Hara at CSFB Annual Technology Conference 2005 revealed more about the GeForce 7 series where the 90nm G72 (GeForce 7200) and G73 (GeForce 7600) will be announced in Q1 next year. G72 will be 64-bit and support TurboCache technology. Marv Burkett revealed that GeForce 7200 and 7600 series will last between one to one and half year. G71 will be 90nm and is expected to be much higher clocked at 750MHz. As for G80, the development process has been smooth and is slated for mid 2006 release which i suppose during Computex 2006. Also G80 will support Shader Model 4.0.

VR-Zone

(G71) Geforce 7900 Ultra to be announced at Q1 2006

http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=60956

Ουφφφ ουτε 6 μηνες δεν περασαν και αντε παλι καινουργιες λυσεις....και μετα απο μερικους μηνες να σου μεσα στον ιδιο χρονο και το G80 με υποστηριξη Shader 4.0

Οτι και να αγορασεις (να ηταν και φτηνα παει στα κομματια) εχει αντικατασταθει κιολας σε πολλη μικρο χρονικο διαστημα

Ρε Xbox360 και PS3 μου φαινεται σου ρχομαι...

Η κάρτα είναι σαν την γυναικα οσο κοιτάς βρίσκεις & καλύτερη , αν δεν αποφασίσεις [και θελεις sony και καλά την καλύτερη απο ολους] μένεις για πάντα ανύπαντρος . :hehe:

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 09:37]

Vasot μου θυμιζεις τον αναποφασιστο αγοραστη στην ΕΤ3 , "επι τροχων"

Mε την καθε καινουργια λυση που βγαζουν καθε τρεις και λιγο τι θες να κανω

Εγω φταιω ??

Πανε οι καλες παλιες μερες που ηξερες οτι η καρτα γραφικων σου (και οχι μονο) ηταν "the Best" και οτι θα κρατουσε για ενα χρονο και βαλε :(

Axxx πανε οι μερες του Geforce 4:inlove:

Αρχική απάντηση από Vasot [Σήμερα, στις 11:45]

Πανε οι καλες παλιες μερες που ηξερες οτι η καρτα γραφικων σου (και οχι μονο) ηταν "the Best" και οτι θα κρατουσε για ενα χρονο και βαλε :(

Γιατι ρε συ? Έχω μια 5700 (όχι λε, όχι ουλτρα) που μια φορά και ένα καιρο, ήταν (σχεδον) "the best" αλλά δεν μπορώ να πω ότι έχω και παράπονο.... Παίζει τα πάντα στα 1024χ768 χωρίς anti-aliasing (αν και Half Life 2 παίζει με όλα ον και ΑΑ2x ΑF2x) και ζορίζεται μόνο στην μηχανή του δουμ3...

Ακόμα και 6800gt να πάρει κάποιος σήμερα (που δεν είναι καινούρια κάρτα) έχει διάρκεια ζωής τουλάχιστον άλλα 2 χρόνια...

Και αν πουλήσω την 5700 (για πχ 40ε) δίνω άλλα 100-120 και παίρνω μια 6600GT που είμαι σίγουρος ότι σε 2 χρόνια θα παίζει τα τότε παιχνίδια στα 1024χ768 με όλα ον εκτός, πιθανότατα, ΑΑ και ΑF...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.