helloween Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2005 Ξέρει κανείς γιατί δεν μου βγάζει score το pc mark 2005 και μου βγάζει αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Δεκέμβριος 4, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2005 Το κείμενο λέει System Suite must be selected and run pc mark to obtain score Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Δεκέμβριος 4, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2005 Τι έγινε ρε παιδιά κανένας ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudarxos Δεκέμβριος 4, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2005 Το οτι δεν εχει επιλεγει κανενα απο τα τεστ cpu-memory κτλ κτλ δεν παιζει ρολο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Δεκέμβριος 4, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2005 Δηλαδή πρέπει να επιλέξω όλα τα τεστ να τρέξει ; δεν είναι σαν το 3d mark που αν θέλεις δεν επιλέγεις τα cpu τεστ και σου βγάζει τεστ ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudarxos Δεκέμβριος 4, 2005 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2005 Δεν το εχω τρεξει ποτε απλα μια υποθεση εκανα δοκιμασε δεν χανεις τπτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Δεκέμβριος 4, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2005 ok θα σου ποστάρω το αποτέλεσμα της πρότασης σου γιατί δεν το δοκίμασα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Δεκέμβριος 4, 2005 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2005 Λοιπον ....εισαι ετη φωτος μπροστα απο ολους μας .....απλα δεν το εχεις καταλαβει :D Δεν μπορει να σε μετρησει ουτε το pc mark 2005... Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Δεκέμβριος 6, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2005 Σωστόόόόόόόός !!!Με ανέβασε το ποστ σου.Για να περάσω και στην πραγματικότητα τα έκανα επιλογή όλα τα τεστ να τρέξει και πάλι τζίφος η δουλειά τι γίνεται έχει κανείς καμιά ιδέα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revils Δεκέμβριος 7, 2005 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2005 Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Από ότι είδα σε ξένα site, λένε πως φταίει το ότι δεν έχει εγκατασταθεί ο Media Player 10 και ο Video encoder 9. Tα ξαναεγκατέστησα αλλά τζίφος και πάλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Δεκέμβριος 7, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2005 οχι δεν είναι αυτό τα έχω και τα δύο. Κάτι άλλο πρέπει να παίζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimcar Δεκέμβριος 7, 2005 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2005 τρέχει και δε σου βγάζει αποτέλεσμα, ή δε τρέχει καθόλου;πάτα details και δες αν έτρεξαν όλα τα τεστ..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Δεκέμβριος 7, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2005 Tα τρέχει όλα κανονικά το pc mark 2005 κάνει 34λεπτά περίπου για να ολοκληρώσει τα τέστ και μετά τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudarxos Δεκέμβριος 9, 2005 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2005 Το ιδιο βγαζει και σε μενα. Απ'οτι ειδα απαιτειται directx 9c και windows media encoder 9 για να βγαλει αποτελεσματα. Το βλεπω το βραδακι και τα ξαναλεμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.