xylokastro Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2005 καλησπερα:hi: :hi: εχω ενα προβλημα στο μικρο μου κουτακι...δλδ....στο stacker εχω βαλει στο crossflowfan το οποιο βοηθαει στην ψυξη του κουτιου , αλλα δεν βοη8αει στο μαζεμα καλωδιων :TD: και ετσι , τα καλωδια του τροφοδοτικου ειναι απο δω και απο κει και γενικως επικρατει ενα κλιμα πανικου στο εσωτερικο του κουτιου :TD: εχετε να προτεινετε τπτ?δυστυχως , photo δεν μπορω να βγαλω
Athens2004 Δεκέμβριος 4, 2005 #2 Δεκέμβριος 4, 2005 To δικό μου το crosflοw οχι μόνο βοήθησε στο μάζεμμα των καλωδίων , αλλά άνοιξε και άλλα 4 pipelines στην κάρτα γραφικών μου , δίνοντας έτσι 20sec λιγότερα στο spi32 . Πέρα απο την πλάκα δεν υπάρχει συγκεκριμένη μέθοδος η κάποια ορισμένη τακτική. για το μάζεμμα των καλωδίων , απλα τα περνας κρύβοντας τα οσο μπορεις και τα μαζέυεις με πιαστράκια πλαστικά [tie wraps] . Πώς τακτοποιούμε ένα δωμάτιο ? έτσι , το δικο μου ειναι διαφορετικο απο το δικό σου δεν θα σου πώ βάλε το χαλι στην βιβλιοθηκη , ισως εσύ να μην έχεις βιβλιοθήκη got it ? Eκτος και αν ανεβάσεις φωτό να δουμε-προτεινουμε τπτ.
kender Δεκέμβριος 4, 2005 #3 Δεκέμβριος 4, 2005 Δες βασικά τα κουτία των xrist22 και fuz10n οι οποίοι αν και σε διαφορετικό κουτί έχουνε κάνει πολύ καλή δουλεία και μετά πάλεψε το και μόνος λίγο.
ea6gka Δεκέμβριος 4, 2005 #4 Δεκέμβριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από kender Δες βασικά τα κουτία των xrist22 και fuz10n οι οποίοι αν και σε διαφορετικό κουτί έχουνε κάνει πολύ καλή δουλεία και μετά πάλεψε το και μόνος λίγο. στακερ λεει.
Snips Δεκέμβριος 4, 2005 #5 Δεκέμβριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka στακερ λεει. Μα το διευκρινίζει ο άνθρωπος. Αρχική απάντηση από kender ....... αν και σε διαφορετικό κουτί ..... Βασικά εγώ δεν θέλω να ανοίγω τρύπες στο πίσω του κουτιού..
Athens2004 Δεκέμβριος 4, 2005 #6 Δεκέμβριος 4, 2005 Δηλαδή αν του δειξω μια φωτό απο το δικό μου κουτί που δεν έχω τπτ μέσα μονο το mobo το psu και ενα dvd θα κανει δουλεια στο δικο του με watercool 5sata dvd-cdr-dvdr ???????? .
Snips Δεκέμβριος 4, 2005 #7 Δεκέμβριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Athens2004 Δηλαδή αν του δειξω μια φωτό απο το δικό μου κουτί που δεν έχω τπτ μέσα μονο το mobo το psu και ενα dvd θα κανει δουλεια στο δικο του με watercool 5sata dvd-cdr-dvdr ???????? . Η φιλοσοφία του που και πως να κρύψεις τα καλώδια είναι ίδια . Αλήθεια σκληρό δίσκο εσύ στο PC σου δεν έχεις;;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.