Makis Hourdakis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2005 Έχω παρατηρήσει οτι στο Limewire κυκλοφορεί ένα περίεργο αρχείο μεγέθους 134.4KB το οποίο δεν έχει σταθερό όνομα αλλά ό,τι γράψεις στην αναζήτηση στο βγάζει σαν όνομα του αρχείου. Την πρώτη φορά που το πέτυχα το αρχείο, ανυποψίαστος το κατέβασα και ήταν μια ηχογράφηση ενός τυπά που έβριζε τους Αμερικάνους κτλ κτλ. Εϊναι επικύνδυνο αυτό ή απλώς αυτό κάνει; Το έχει πετύχει κανείς άλλος;
Van Gerokost Δεκέμβριος 4, 2005 #2 Δεκέμβριος 4, 2005 Ναί, σε όλα τα search μου το βγάζει.Δέν ξέρω τι είναι και το αγνοώ..
kreach Δεκέμβριος 4, 2005 #3 Δεκέμβριος 4, 2005 Γενικώς ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ είναι ΚΑΤΩ από 1 ΜΒ ΔΕΝ το κατεβάζω (εκτός κι αν είναι εικόνα, text file, κ συναφή) Γενικώς τa p2p είναι ΓΕΜΑΤΑ με βιντεάκια κ software KATΩ από 1 ΜΒ τα οποία είναι είτε dialers είτε adware/+spyware
hayabusa Δεκέμβριος 12, 2005 #4 Δεκέμβριος 12, 2005 Βγαλε το limewire και βαλε καλυτερα το emule η το kazaa lite resurection. Καταπληκτικα προγραμματακια και τα δυο. Ακου με και δεν θα χασεις.
Solid Snake Δεκέμβριος 12, 2005 #5 Δεκέμβριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Έχω παρατηρήσει οτι στο Limewire κυκλοφορεί ένα περίεργο αρχείο μεγέθους 134.4KB το οποίο δεν έχει σταθερό όνομα αλλά ό,τι γράψεις στην αναζήτηση στο βγάζει σαν όνομα του αρχείου. Την πρώτη φορά που το πέτυχα το αρχείο, ανυποψίαστος το κατέβασα και ήταν μια ηχογράφηση ενός τυπά που έβριζε τους Αμερικάνους κτλ κτλ. Εϊναι επικύνδυνο αυτό ή απλώς αυτό κάνει; Το έχει πετύχει κανείς άλλος; Και εγω το εχω πετυχει κανα δυο φορες αυτο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.