ea6gka Δεκέμβριος 5, 2005 #21 Δεκέμβριος 5, 2005 ειναι αντιμετωπιση αυτη ομως ? , ενταξει μωρε δε τους θελουν οι αλλοι για αυτο δε θα τους βαλουνεΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ? εστω κατι κακο ή καλο? τιποτα ρε διπλωματια 0 , του κωλου που λενεασε να μη πω καλυτερα.
greekfragma Δεκέμβριος 5, 2005 #22 Δεκέμβριος 5, 2005 μαλλον εμεις φταιμε που χουμε τετοια αντιμετωπιση μιας και οι πολιτικοι μας αλλα και η γενικοτερη εξωτερικη μας πολιτικη ειναι για κλαματα............
makio Δεκέμβριος 5, 2005 #23 Δεκέμβριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragmaκαι συλλογισου αμεσως μετα τι θα συμβει μετα την ένταξη της τουρκιας στην ΕΕ και τι θα συμβει αντιστοιχα εαν φανε χυλοπιτα. αληθεια τι θα συμβει κατα τι γνωμη σου ? κι εχοντας λαβει υπ οψιν σου τι συμπεριφορα τους στο προσφατο παρελθον και τις αντιδρασεις τους στην 'αρνηση' των ευρωπαιων (οχι τη δικη μας)δες το απο πολιτικη σκοπια κι οχι σαν ''λαος'' ....εκει εχουμε αλλα να πουμετο θεμα ειναι -πρωτα λογικη και μετα συναισθημα ή τ αναποδο.....
Snips Δεκέμβριος 5, 2005 #24 Δεκέμβριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από cozzyz Ότι μπορεί κάνει ο κά8ε ένας... αυτοί μας ρίχνουν σελίδες, εμείς τους ρίχνουμε αεροπλάνα όταν μπένουν στα αναέρια για να κάνουν μαγκιές. Κόψε κάτι βρε αγόρι μου. Black midnight U know???
cozzyz Δεκέμβριος 6, 2005 #25 Δεκέμβριος 6, 2005 Γιατί ψέματα είναι ρε μαγκάκο? διάβασε καλά το post.
greekfragma Δεκέμβριος 6, 2005 #26 Δεκέμβριος 6, 2005 μαγκακο για δειξε μου καποιο στοιχειο που να λεει οτι τα ελληνικα μαχητικα ΚΑΤΕΡΡΙΨΑΝ τουρκικα που μπηκαν στον εναεριο χωρο μας.και να προσθεσω κατι ακομα.εχεις την εντυπωση οτι οι δικοι μας ειναι ''καλα'' παιδια?ξερεις ποσες παραβιασεις και παραβασεις εναεριου χωρου εχουμε κανει?σε πληροφορω οτι και τα δικα μας καλοπαιδα εχουν φτασει 100χιλιομετρα εξω απο την αγκυρα ετσι για ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.και απο την αλλη εχουμε τον καθε καραγκιοζακο ρεπορτερ του μεγκα του αντενα και αλλων καναλιων να μας βομβαρδιζουν με τουρκικες προκλησεις στο αιγαιο.ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ.......πολεμο δεν εχουμε και ολες οι αερομαχιες ειναι παιχνιδια των μεγαλων για εκπαιδευση και ψησιμο των πιλοτων.
Chosen Δεκέμβριος 6, 2005 #27 Δεκέμβριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma μαγκακο για δειξε μου καποιο στοιχειο που να λεει οτι τα ελληνικα μαχητικα ΚΑΤΕΡΡΙΨΑΝ τουρκικα που μπηκαν στον εναεριο χωρο μας.και να προσθεσω κατι ακομα.εχεις την εντυπωση οτι οι δικοι μας ειναι ''καλα'' παιδια?ξερεις ποσες παραβιασεις και παραβασεις εναεριου χωρου εχουμε κανει?σε πληροφορω οτι και τα δικα μας καλοπαιδα εχουν φτασει 100χιλιομετρα εξω απο την αγκυρα ετσι για ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.και απο την αλλη εχουμε τον καθε καραγκιοζακο ρεπορτερ του μεγκα του αντενα και αλλων καναλιων να μας βομβαρδιζουν με τουρκικες προκλησεις στο αιγαιο.ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ.......πολεμο δεν εχουμε και ολες οι αερομαχιες ειναι παιχνιδια των μεγαλων για εκπαιδευση και ψησιμο των πιλοτων. I agreek σε όλα, εκτός από το τελευταίο. Ο κύριως λόγος είναι για να έχεις έναν τρομοκρατημένο και πλήρως ελεγχώμενο λαό, που δεν θα διαμαρτυρηθεί ποτέ που ο προϋπολογισμός της ’μυνας είναι 10πλάσιος, από αυτόν της Παιδείας...
sotiris Δεκέμβριος 6, 2005 #28 Δεκέμβριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen I agreek σε όλα, εκτός από το τελευταίο. Ο κύριως λόγος είναι για να έχεις έναν τρομοκρατημένο και πλήρως ελεγχώμενο λαό, που δεν θα διαμαρτυρηθεί ποτέ που ο προϋπολογισμός της ’μυνας είναι 10πλάσιος, από αυτόν της Παιδείας... αυτή είναι και η δική μου γνώμη, ότι ασχολούμαστε με μπούρδες και αφήνουμε τα πραγματικά προβλήματα του κόσμου πίσω. αλλά είναι παγκόσμιο το φαινόμενο, κάπου έλεγε το ράδιο αν για 8 λεπτά (αναλογικά) από τα παγκόσμια έξοδα για εξοπλισμό τα δίναμε στην υγεία, θα δίνονταν εμβόλια για όλο τον κόσμο για τα hot νοσήματα - επιδημίες. όταν όμως παίζουμε στο pc το f22 kill 'em all μας αρέσει, έτσι είναι και η πραγματικότητα δυστυχώς, προτιμούμε το παιχνίδι και το συμφέρον το δικό μας (ατομικό κλπ) από το οικουμενικό - παγκόσμιο.
dohc161416003179 Δεκέμβριος 6, 2005 #29 Δεκέμβριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 15:03] μαγκακο για δειξε μου καποιο στοιχειο που να λεει οτι τα ελληνικα μαχητικα ΚΑΤΕΡΡΙΨΑΝ τουρκικα που μπηκαν στον εναεριο χωρο μας. Οι συγγενείς του μακαρίτη πιλότου Erdogan είχαν καταφύγει στο δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων ζητώντας αποζημίωση από την ελληνική πολιτεία, καθότι υποστήριζαν πως ελληνικά α/φ είχαν καταρίψει το αεροπλάνο του το 1996...Όντως τότε είχε πέσει ένα Τουρκικό α/φ(2θέσιο)μετά από εμπλοκή ε και είχε σκοτωθεί ο co -pilot...Κατά αυτούς λοιπόν, το κάναμε....Η περίφημη υπόθεση του 1974 με πρωταγωνιστή τον Ντινόπουλο και μαρτυρίες να επιβεβαιώνουν την απώλεια τουρκικού F102 σε αερομαχία με ελληνικά F5. Ακόμα και το ΝΑΤΟ στις λίστες του είχε καταγράψει την απώλεια του συγκεκριμένου α/φ αν και καμιά πλευρά δεν το παραδέχθηκε.Πραγματικά, αδιάσειστα στοιχεία, ποτέ δεν θα δούμε από καμία πλευρά. Οι επίπτώσεις θα ήταν μεγάλες. Το μόνο που εμφανίζεται είναι "αποχρώσες ενδείξεις"Το θέμα των παραβιάσεων είναι μεγάλο. Αν πετάμε έξω από την ’γκυρα, που δεν το κάνουμε καθότι δεν μπορούμε δεν σημαίνει ότι με αυτό το τρόπο εξασκούμε εθνική πολιτική...Κάτι που ακριβώς αντίθετο συμβαίνει με τους απέναντι, που με αυτό το τρόπο συνεχώς αμφισβητούν τα διεθνώς (από το 1930) παραδεγμένα όρια FIR και εθνικού εναέριου χώρουτονίζοντας συνέχεια ότι πετάνε σε διεθνή εναέριο χώρο.
cozzyz Δεκέμβριος 6, 2005 #30 Δεκέμβριος 6, 2005 @greekfragma: στήλε μου prive το τηλεφωνο σου να σε παρω να σου πω καμιά 10αρια περιπτωσεις μαζί με τις πηγές και όλα τα σχετικά. Δεν το κάνω post γιατί εκτός του οτι πρέπει να γράψω 20 σελίδες για να εξηγήσω με λεπτομέρια δεν μπορώ να γράψω για τις πηγές σε δημόσιο φορα. Πόστ χωρίς πηγές είναι άχρηστο. Θα με πείτε τρελό και με το δίκιο σας. Και κάτι άλλο. Δεν το είπα για μαγκιά οτι τους ρίχνουμε αεροπλάνα. Απλά κάνοντας τις μαγκιές τους την τρώνε οι ίδιοι. Ως γνωστόν οι τούρκοι έχουν απο τους χειρότερους πιλότους του πλανήτη ενώ εμείς μαζί με τους ισραηλινούς έχουμε τους καλύτερους. μετά αμερική και πάει λέγοντας. Ένα ποσοστό παραπάνω του 40% των τούρκων πιλότων έχει την γνωστή ασθένεια ουρανός = θάλασσα & θάλασσα = ουρανός. Πολλές φορές σε εικονική αναχαίτιση τα χάνουν και πέφτουν μόνοι τους σαν τα κουνούπια (αρκεί να τους αναγκάσεις να κάνουν συγκεκριμένες κινήσεις, πράγμα πολύ εύκολο για τους Έλληνες πιλότους). Στο θέμα της οικονομίας καλύτερα να μην πω πόσο κάνουν τα ελαστικά των μαχητικών και πόσο συχνά θέλουν άλαγμα καθώς και για το πόσο κοστίζει μία βόμβα (άμα οπλιστεί πρέπει να φύγει, δέν γίνετε να προσγειωθεί αεροσκάφος με οπλισμένη βόμβα). δηλαδή μία εισβολή τουρκικών μαχητικών (δεν το κάνουν για πλάκα, αλλα για να χτυπάνε την οικονομία μας) κοστίζει στον Ελληνικό λαό κάποια εκ ευρά. Οι Έλληνες μπένουν σε τουρκικό χώρο (δεν είναι παναγίες) ακόμα και για τον χαβαλέ τους, αλλά δεν πέρνουν καμιά εντολή για να μπούν. Αντιθέτος οι τούρκοι αμα μπούν 10 8α μπούν και τις 10 με εντολή.Φιλικά.
YDinopoulos Δεκέμβριος 6, 2005 #31 Δεκέμβριος 6, 2005 :OT: Αρχική απάντηση από dohc16Η περίφημη υπόθεση του 1974 με πρωταγωνιστή τον Ντινόπουλο και μαρτυρίες να Παρακαλω να σταματησουν τα ΡΜ με τις ερωτησεις !
Snips Δεκέμβριος 6, 2005 #32 Δεκέμβριος 6, 2005 Kαλά Αρχική απάντηση από cozzyz Γιατί ψέματα είναι ρε μαγκάκο? διάβασε καλά το post. ΤΟ διάβασα καλά το post και πέρα από 2 ορθογραφικά λάθη που παρατήρησα, επαναλαμβάνω ότι δεν ξέρεις τι λες. Και αυτό λογικό είναι επειδή είσαι "έξω από τον χορό". Και επειδή εδώ είμαστε σε δημόσιο χώρο και σίγουρα παρά είναι OFFTOPIC σου λέω μόνο πως σε μια αερομαχία ,έστω και εικονική, το να πέσει ένα Α/Φ από χειριστικό λάθος ή απο στιγμιαία αστοχία υλικου-μηχανική βλάβη (δεδομένου ότι εκείνη την στιγμή το Α/Φ είναι στα όρια του)*******, είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σχετικα εύκολα. Τώρα το αν η εκάστοτε αρχή αποφασίσει να το βαφτίσει ΚΑΤΑΡΙΨΗ ή απλώς ατύχημα είναι κάτι που χρίζει επίσης πολύ συζήτηση. ******* Τώρα εγώ ρωτάω-(που δεν ρωτάω)- Οταν έχεις μια δεδομένη κατάσταση που γνωρίζεις ότι ούτε εσύ, ούτε ο αντίπαλος είναι σε θέση να πατήσει το κουμπάκι, και αυτό γιατί στην δεδομένη πολιτική κατάσταση δεν πρόκειται να πάρεις ή να πάρει τέτοια εντολή, γιατί να φέρεις/φέρει το Α/Φ στα όρια του; 'Οσο για τις επίσκεψεις στην 'Αγκυρα: Με απλά μαθηματικά και μόνο αναλογιστείτε ένα Α/Φ να παθαίνει βλάβη και λογικό να μην προλαβαίνει να πέσει ούτε καν σε διεθνή ύδατα. Ποιος βρίσκεται χοντρά "ΑΠΟ ΚΑΤΩ" τότε; Πολλά ακούγονται για την περίοδο γύρω στο 74. Και συμφωνώ πως τότε ή φιλοσοφία και η γραμμή που υπήρχε ήταν πιο ωμή. Τεσπα δεν θα επεκταθώ άλλο. Απλώς να ημι!συμφωνήσω με τον ΣΩΤΗΡΗ. Δεν ξέρω αν σταματήσουν οι εξοπλισμοί αλλά αν σταματούσαν οι πτήσεις μόνο για λίγο καιρό το πόσα χρήματα θα βάζαμε στην άκρη για άλλους τομείς της δημόσιας ζωής δεν λέγεται. Αλλά από την άλλη δεν είμαι σίγουρος αν αυτά τα λεφτά προλάβαινε να τα χαρεί ο κοσμάκης.
cozzyz Δεκέμβριος 6, 2005 #33 Δεκέμβριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 20:00] Δεν ξέρω αν σταματήσουν οι εξοπλισμοί αλλά αν σταματούσαν οι πτήσεις μόνο για λίγο καιρό το πόσα χρήματα θα βάζαμε στην άκρη για άλλους τομείς της δημόσιας ζωής δεν λέγεται. Αλλά από την άλλη δεν είμαι σίγουρος αν αυτά τα λεφτά προλάβαινε να τα χαρεί ο κοσμάκης. Αυτό είναι. Και γενικά έχεις απόλυτο δίκιο και συμφωνώ γενικά με όλο το post σου, αλλά δεν έχει καμιά σχέση με αυτά που είπα εγώ (και μου έριξες το ειρωνικό <<Κόψε κάτι βρε αγόρι μου. Black midnight U know???>>) Στο δεύτερο μου post απλά αναφέρω κάποια πράγματα που συμβαίνουν χωρίς να δίνω απάντηση σε κάποιον και χωρίς να σημαίνει οτι είναι απέκταση του πρώτου post. *Και δυστυχώς είμαι έμεσα μέσα στον χορό και 3έρω πολύ καλά τι λέω. Μακάρι να μην ήξερα, καλύτερα θα ήμουν.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.