thermal Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2009 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΤΑ MAC LEOPARD 10.5 ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΑ ΚΑΝΩ ΕΓΓΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΠΟΥΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΝΑ ΕΚΚΙΝΗΣΟΥΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ INTEL KAI ΛΕΓΕΤΑΙ "ΙΑΤΚΟΣ".ΤΟ PC ΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΙΝΤΕΛ CORE Q9300, ASUS P5KC ΜΕ 4GB MNHMH, NVIDIA 8800GT, ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟ WD300GB.ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomtoub Φεβρουάριος 9, 2009 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2009 Ρίξε μια ματιά εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cebit Φεβρουάριος 18, 2009 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2009 Είναι σημαντικό να ξέρεις: Chipset υποστήριξης CPU (Π.Χ. P35/ICH9R) Chipset υποστήριξης ήχου (Π.Χ. Realtec ALC888) Chipset για το δίκτυο (Π.Χ. Marvell Yukon bla bla bla) Chipset της κάρτας γραφικών.M'αυτά δεδομένα, επιλέγεις τα κατάλληλα πακέτα στον Installer (όσο πιο μίνιμαλ γίνεται), περιμένεις το δεκαλεπτάκι και αρχίζεις το παιχνίδι με τα μήλα.Λογικά η μητρική σου θα είναι στο Hardware Compatibility List στο wiki της κοινότητας, τσέκαρε πρώτα στο 10.5.2 και προχώρα προς τα πάνω. Οι περισσότεροι χρήστες αναφέρουν την διανομή που χρησιμοποίησαν, αν, και ποια patches χρειάζονται για να είναι ΟΚ το installation.Θα ξεκινούσα με iDeneb v 1.3 ή JaS 10.5.4 Client/Server με κλίση προς το δεύτερο project (:respect:). Υπάρχουν και περισσότερο ενημερωμένα (deneb 1.4, iPC), αλλά μου φαίνονται κάπως άγουρα.To πρόβλημα με τα distros είναι η ώρα η ρημάδα των updates. Καλύτερα να διαβάσει κανείς για το Retail DVD/EFI Partition/Boot-132 method. Γιατί ? No more worries για τα updates! Ένα τέτοιο installation συμπεριφέρεται όπως ένα μαμίσιο Apple. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.