Jump to content

DELL 3007WFP

unstoppable

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ετοιμαζει 30αρα και η dell

"Here are the specs from Dell pre-release techsheet

Display Size: 30 inch

Response Time: 14ms

Brightness: 400cd/m2

Contrast: 700:1

Viewing Angle: 178/178

Native Resolution: WQXGA (2560 x 1600)

PC Connectivity: DVI-D (Dual link) x 1 with HDCP

Others: 4-Port USB Hub, 9-in-1 Multimedia Card Reader/Slots, Height Adjustable Stand, Swivel & Tilt. (No pivot)

Release for North America is scheduled for December 21"

post-41514-1133502981.jpg

Πολυ ωραια ειναι φυσικα αλλα που πρεπει να ειναι για να βλεπουμε καλα?

2-3 μετρα?Κατα ποσο αυτο ειναι λειτουργικο και βολικο δεν ξερω!

Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 14:16]

Native Resolution: WQXGA (2560 x 1600)

έλεοc.

Με δύο 7800GTX σε SLI παίζεις άνετα... :p

Πάντως αν και εντυπωσιακή η οθόνη πιστεύω ότι είναι υπερβολή. ( Όχι ότι θα με χαλούσε να την είχα :p )

Αρχική απάντηση από vdeseris

Με δύο 7800GTX σε SLI παίζεις άνετα... :p

Πάντως αν και εντυπωσιακή η οθόνη πιστεύω ότι είναι υπερβολή. ( Όχι ότι θα με χαλούσε να την είχα :p )

λογικά θα κάνει 2-3 χιλιάρικα, οπότε:

www.betandwin.com

ή τζόκερ (για πιο μεγάλα - και πιο γρήγορα- κέρδη)

Αντιστοιχη αναλυση εχει και η 30αρα της Apple που εχει 2500, για κανα 1500 το κοβω με τις προσφορες της dell, μην ξεχνατε τα 2 DVI που χρειαζετε.

αν το βαλεις για μονιτορ στον ΗΥ , λεω αν , θα εχεις στραβωθει πιστευω σε κανα 6 μηνο χαλαρα

Αρχική απάντηση από unstoppable

Αντιστοιχη αναλυση εχει και η 30αρα της Apple που εχει 2500, για κανα 1500 το κοβω με τις προσφορες της dell, μην ξεχνατε τα 2 DVI που χρειαζετε.

άλλη ερώτηση τώρα: π.χ. η δικιά μου gpu έχει 2 dvi, (6800u), αλλά δε λέει πουθενά dual link (δεν το χω ψάξει αν είναι). ποιες κάρτες είναι dual link? νομίζω υπάρχουν κάποιες ειδικές εκδόσεις για apple, οι λοιπές μπορούν με κάποια soft/hard μετατροπή να γίνουν? (όχι ότι θα δώσω 1500 ευρά για οθόνη, απλά λέμε)

αυτη αν εχει 1200-1500 μπορει να ειναι καλη για HDTV(η 24 το υποστηριζει αρα και αυτη λογικα).Για μονιτορ δεν το συζηταμε...καταρχας μην ειστε τοσο σιγουροι για τα 14 μσ...χωρια που οπως λεει και ο ea6 σε ενα 6 μηνο στραβωθηκες...

Αρχική απάντηση από Nos-Dio

αυτη αν εχει 1200-1500 μπορει να ειναι καλη για HDTV(η 24 το υποστηριζει αρα και αυτη λογικα).Για μονιτορ δεν το συζηταμε...καταρχας μην ειστε τοσο σιγουροι για τα 14 μσ...χωρια που οπως λεει και ο ea6 σε ενα 6 μηνο στραβωθηκες...

1200-1500 έχει at the moment η 24άρα, οπότε μην κάνουμε τόσο τρελά όνειρα. νομίζω ότι στην καλύτερη περίπτωση (με εκπτώσεις κλπ) η τιμή θα είναι στα 2000.

Αρχική απάντηση από sotiris

1200-1500 έχει at the moment η 24άρα, οπότε μην κάνουμε τόσο τρελά όνειρα. νομίζω ότι στην καλύτερη περίπτωση (με εκπτώσεις κλπ) η τιμή θα είναι στα 2000.

που τα βρηκατε τα λεφτα εσεις οι λινουξαδες ρα?:hehe:

Αρχική απάντηση από sotiris

άλλη ερώτηση τώρα: π.χ. η δικιά μου gpu έχει 2 dvi, (6800u), αλλά δε λέει πουθενά dual link (δεν το χω ψάξει αν είναι). ποιες κάρτες είναι dual link? νομίζω υπάρχουν κάποιες ειδικές εκδόσεις για apple, οι λοιπές μπορούν με κάποια soft/hard μετατροπή να γίνουν? (όχι ότι θα δώσω 1500 ευρά για οθόνη, απλά λέμε)

οι νεες καρτες γραφικων 7800(μια) και X1800(δυο) εχουν dual link DVI.

H 30αρα της apple παιζει και με 6800ultra... To αναφερει στα specs της.

Τωρα το θεμα ειναι οτι εγω χαλαρα γουσταρω τυφλωση απο 30αρα... παρα τυφλωση απο 15αρα :)

Aμα ειχα την παραμικρη υπονοια οτι θα μπορουσα να παιξω κατι παραπανω απο... word με την ταπεινη gto2, σε 2500χ1600 θα σκεφτομουνα σοβαρα το "πεζοδρομιο" στον αξονα Πυργου-Πατρας-Αιγιου και 3-4 "βιζιτες" στον υπαλληλισκο (της κακιας ωρας) στην Ιρλανδια για καμμια εταιρικη 5-10% εκπτωση προκειμενου να την αποκτησω....

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.