BeetleJuice Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2005 χαιρετω κορμια1) βρε παιδες τι μοντ σηκωνει η καρτουλα αυτη?Vcore και Vmem?εψαξα στο νετ αλλα δεν ξερω καποιο σιτε που να ειναι εγκυρο και με φωτο κτλ2) επειδη απο gpu δεν κατεχω πολλα , βοηθηστε λιγο να αρχισω να εξοικειωνομαι τωρα που εγινα ανθρωπος και εχω μια καρτα της προκοπηςας πουμε τωρα την κλοκαρω 550/1100 με τα μαμα software , σχετικα καλα ειναιθορυβο κανει παντως και ζεσταινεται ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑΑΑΑνα τα ξηλωσω ολα και να παιξω με rivatuner και οδηγους κατευθειαν απο nvidia? (81.χχ νομιζω οι last..?)3) εχει νοημα να κανω αυτα τα κολπα με bios Mod κτλ ή οχι?4) επισης ηθελα να ξερω ποσα watt ναναι περιπου οταν την εχω τερμα γιατι θα παιξει νερο και τεκ καποια στγμη , αν ξερει κανεις...5) ενα τελευταιο αν θελει καποιος να μου εξηγησει γιαυτα τα Pipes και αν ανοιγουν κιαλλα σαυτο το μοντελοευχαριστω παιδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Δεκέμβριος 3, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2005 Εγώ που την έχω πειράξει μόνο από ριβα συνεχίζει να ζεσταίνεται...Ζητάει ή waterblock ή καμία zalman... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G101416003215 Δεκέμβριος 3, 2005 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2005 5) ενα τελευταιο αν θελει καποιος να μου εξηγησει γιαυτα τα Pipes και αν ανοιγουν κιαλλα σαυτο το μοντελοΕχει 8 Pixel Pipelines....δεν ανοιγουν αλλα.Αλλα για τα Vertex δεν ξερω τι παιζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Δεκέμβριος 3, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2005 Λοιπόν το vgpu της συγκεκριμένης κάρτας είναι 1.4v και δεν μπορείς να το αλλάξεις μέσω bios. Υπάρχει βέβαια το mod με το οποίο κολλάς μια μεταβλητή αντίσταση σε ένα σημείο και δίνεις όσο vgpu θέλεις. Για το συγκεκριμένο mod στείλε π.μ. στον doom που το έκανε. Επειδή και γω αυτήν την κάρτα σε agp έχω, τα 550 1100 τα είχα πανεύκολα με μαμά ψύξη και ούτε χρειάζεσαι κάποιο mod γι' αυτό. Τώρα που είμαι με νερό bench-άρει στα 615 στον πυρήνα και είμαι για κάθε μέρα 590 1150. Και δεν μπορείς να ξεκειδώσεις ούτε Pipelines ούτε Vertex Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Δεκέμβριος 4, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2005 ευχαριστω μαναντε ρε συ , ανεβαινει τοσο με νερο? δεν το περιμενα τοσο...το 550/1100 ειναι timmings ultra?ρε παιδια οταν το παρακανουμε με τη συχνοτητα στις μνημες τι συμβαινει? εχουμε artefacts?το overclock σε 2D δεν μου ειπε καποιος αν χρειαζεται και σε τι. εγω το βλεπω οτι κουραζει την καρτα χωρις λογο και ανεβαζει τις θερμοκρασιες γιακαθε μερα , εχω καπου λαθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Δεκέμβριος 4, 2005 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2005 PCI-E I've found pencil Vmem mod. The point is changing (decreasing)of resistance of R36 (outlined by red). Before this mod: Vmem = 2.05V. R36 = 410Ohm. To measure Vmem everyone should use yellow caps.After this mod: Vmem = 2.25V.R36 = 365Ohm. P.S. DON'T resolder this one to resistor with resistance equals 365Ohm. The real resistance of this one is 1.54KOhm. If nevertheless you wanna resolder R36, your should APPROXIMATELY use other one which resistance equals to 1KOhm. results?get a better mem oc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Δεκέμβριος 4, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2005 θεος λεμε , που το βρικες ρε ανθρωπε...αρα με μνημες κατι θα παρουμε απο κειτωρα μενει το vcore , αυτο λογικα ειναι με αντισταση και κολημααμα το βρουμε βλεπουμε αν θα το κανω...thnx a lot man !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Δεκέμβριος 4, 2005 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2005 GOOGLE DUDE GOOGLEarchiveNvidia original cardGainward GeForce 6600 GT PCI-EΑντε για δοκίμασε να δούμε .. το θέμα είναι πως σκεφτομουν να κάνω τπτ και στις δικιές μου αλλά πίσω είναι διαφορετικές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.