Jump to content

Mod σε 6600gt Leadtek pcixpress

BeetleJuice

Recommended Posts

χαιρετω κορμια

1) βρε παιδες τι μοντ σηκωνει η καρτουλα αυτη?

Vcore και Vmem?

εψαξα στο νετ αλλα δεν ξερω καποιο σιτε που να ειναι εγκυρο και με φωτο κτλ

2) επειδη απο gpu δεν κατεχω πολλα , βοηθηστε λιγο να αρχισω να εξοικειωνομαι τωρα που εγινα ανθρωπος και εχω μια καρτα της προκοπης

ας πουμε τωρα την κλοκαρω 550/1100 με τα μαμα software , σχετικα καλα ειναι

θορυβο κανει παντως και ζεσταινεται ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑΑΑΑ

να τα ξηλωσω ολα και να παιξω με rivatuner και οδηγους κατευθειαν απο nvidia? (81.χχ νομιζω οι last..?)

3) εχει νοημα να κανω αυτα τα κολπα με bios Mod κτλ ή οχι?

4) επισης ηθελα να ξερω ποσα watt ναναι περιπου οταν την εχω τερμα γιατι θα παιξει νερο και τεκ καποια στγμη , αν ξερει κανεις...

5) ενα τελευταιο αν θελει καποιος να μου εξηγησει γιαυτα τα Pipes και αν ανοιγουν κιαλλα σαυτο το μοντελο

ευχαριστω παιδες

5) ενα τελευταιο αν θελει καποιος να μου εξηγησει γιαυτα τα Pipes και αν ανοιγουν κιαλλα σαυτο το μοντελο

Εχει 8 Pixel Pipelines....δεν ανοιγουν αλλα.Αλλα για τα Vertex δεν ξερω τι παιζει...

Λοιπόν το vgpu της συγκεκριμένης κάρτας είναι 1.4v και δεν μπορείς να το αλλάξεις μέσω bios. Υπάρχει βέβαια το mod με το οποίο κολλάς μια μεταβλητή αντίσταση σε ένα σημείο και δίνεις όσο vgpu θέλεις. Για το συγκεκριμένο mod στείλε π.μ. στον doom που το έκανε. Επειδή και γω αυτήν την κάρτα σε agp έχω, τα 550 1100 τα είχα πανεύκολα με μαμά ψύξη και ούτε χρειάζεσαι κάποιο mod γι' αυτό. Τώρα που είμαι με νερό bench-άρει στα 615 στον πυρήνα και είμαι για κάθε μέρα 590 1150. Και δεν μπορείς να ξεκειδώσεις ούτε Pipelines ούτε Vertex

ευχαριστω μαν

αντε ρε συ , ανεβαινει τοσο με νερο? δεν το περιμενα τοσο...

το 550/1100 ειναι timmings ultra?

ρε παιδια οταν το παρακανουμε με τη συχνοτητα στις μνημες τι συμβαινει? εχουμε artefacts?

το overclock σε 2D δεν μου ειπε καποιος αν χρειαζεται και σε τι. εγω το βλεπω οτι κουραζει την καρτα χωρις λογο και ανεβαζει τις θερμοκρασιες γιακαθε μερα , εχω καπου λαθος?

PCI-E

I've found pencil Vmem mod.

The point is changing (decreasing)of resistance of R36 (outlined by red).

Before this mod: Vmem = 2.05V. R36 = 410Ohm. To measure Vmem everyone should use yellow caps.After this mod: Vmem = 2.25V.R36 = 365Ohm.

P.S. DON'T resolder this one to resistor with resistance equals 365Ohm. The real resistance of this one is 1.54KOhm. If nevertheless you wanna resolder R36, your should APPROXIMATELY use other one which resistance equals to 1KOhm.

results?get a better mem oc?

post-124-1416072321,9835_thumb.jpg

θεος λεμε , που το βρικες ρε ανθρωπε...

αρα με μνημες κατι θα παρουμε απο κει

τωρα μενει το vcore , αυτο λογικα ειναι με αντισταση και κολημα

αμα το βρουμε βλεπουμε αν θα το κανω...

thnx a lot man !!!

GOOGLE DUDE GOOGLE

archive

Nvidia original card

Gainward GeForce 6600 GT PCI-E

Αντε για δοκίμασε να δούμε .. το θέμα είναι πως σκεφτομουν να κάνω τπτ και στις δικιές μου αλλά πίσω είναι διαφορετικές...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.