dasak14 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2005 Χαιρετε! Αυτον τον καιρο αναζητω 17αρα tft οθονη, καθως η προηγουμενη crt που ειχα καηκε! Βαση καποιων συγκριτικών που ειδα σε περιοδικά προσανατολιζομαι στην eizo M1700 ή στην Philips P6EG. Η 1η φαινεται να ειναι λιγο καλύτερη ποιοτικα και ισως πιο αξιοπιστη λόγω ονόματος , ενω η 2η δεν φαινεται να υστερεί ιδιαιτερα και εχει 0 πιξελ εγγυηση για 3 χρονια κάτι πολύ σημαντικό. Βασικά τη θέλω για πολύωρη εργασια γραφείου, αφού ειμαι φοιτητης πληροφορικής, να μπορώ όμως να δώ και καμια ταινία ή να παίξω και κανενα παιχνιδι χωρις να στραβώνομαι. Δεν εχω προλάβει να τις δω από κοντα, οπότε αν κάποιος τις εχει δει ή ακόμα καλύτερα τις εχει αγοράσει θα ήθελα τη γνωμη του. Επισης τυχον γενικα στοιχεια για τις εταιρειες θα ηταν χρήσιμα (π.χ παγιδες στην εγγυηση ή γενικότερη υποστηριξη προιοντων). Φυσικά δεχομαι προτασεις και για άλλα μοντελα που τυχον θεωρείτε καλά. Ευχαριστώ εκ των προτέρω όποιον απαντησει.Α! Μήπως ξερετε καμια ιστοσελίδα που λέει τι panel φοράει το κάθε μοντέλο (ειδικά τα τελευταία) και τις προδιαγραφές του κάθε μοντέλου panel;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.