Jump to content

Νέο set cpu/mobo

synaptic.activity

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Χαιρετώ τα τσακάλια!

Θέλω τις προτάσεις σας για αγορά νεου cpu/mobo με αρκετό περιθώριο για overclocking ;)

Ένδιαφέρομαι για επιδοσεις κ όχι για να βγάλω score στο o/c. αλλά το budget μου είναι λιγο περιορισμένο, οπότε μεχρι 500-600 ευρώπουλα σύνολο.

η εργασία μου είναι 3d γραφικά κυρίως, οπότε υπολογίζω κ σε μία καλή gpu.

Επίσης σκέφτομαι αρχικά να κινηθώ σε αερόψυξη. [τι λέτε, αξίζει η υδρόψυξη? - τι διαφορά θα δω σε θερμοκρασία?απο αυτά που διάβασα, η διαφορα θα είναι μικρή με φτηνά συστήματα,δηλ 300ευρώ. οπότε λέω δν αξίζει...]

επίσης θέλω μπόλικη ram, οπότε μαλλον θα κινηθώ σε ddr2 που ειναι πιο φτηνή.

Ε, και ετοιμάζω την αγορά μες τη βδομάδα. βιαστείτε ;)

ευχαριστώ προκαταβολικά.

καλως ηρθες φιλε! :)

διαβασα το ποστ σου 2-3 φορες και ομολογω οτι μπερδευτικα.

στην αρχη μιλας για σετακι CPU-mobo, μετα βαζεις και καρτα γραφικων. Στην συνεχεια μπαινουν και οι RAM.

ψαχνεις να κανεις ενα συστημα απο την αρχη, ή εχεις μερικα κομματια και θελεις να παρεις τα υπολοιπα; Στην 2η περιπτωση γραψε μας τι εχεις ήδη.

επιπλεον, αν μπορεις ξεκαθαρισε την φραση "η εργασία μου είναι 3d γραφικά κυρίως", γιατι αν μιλαμε για rendering γραφικων χρειαζεσαι τετραπυρηνο ενω αν μιλαμε για gaming δεν ειναι απαραιτητος.

Σωστός,

θέλω quad core για τρελό overclocking κ μια mobo για ddr2 - γιατι είναι πιο φτηνη;)

δεν εχω τιπτ ακομη, αλλα cpu/mobo ειναι σε προτεραιότητα.

Ναι, το θέλω για γραφικά. Βασικά ψάχνω για κάτι φτηνο-παλιό, που θα ανέβει αρκετά με το o/c.

Θέλω τις προτάσεις σας για αγορά νεου cpu/mobo με αρκετό περιθώριο για overclocking ;)
Ένδιαφέρομαι για επιδοσεις κ όχι για να βγάλω score στο o/c.
η εργασία μου είναι 3d γραφικά κυρίως, οπότε υπολογίζω κ σε μία καλή gpu.
θέλω quad core για τρελό overclocking
δεν εχω τιπτ ακομη, αλλα cpu/mobo ειναι σε προτεραιότητα.

Ρε παιδιά μόνο εμένα με μπερδεύει αυτό το ποστ;;;;

Θες gpu ή δεν θες;

Θες τρελό o/c ή όχι;

Τελικά τι είναι προτεραιότητα για 'σένα

Αν θες κάνε ένα νέο (τελευταίο) ποστ που να ξεκαθαρίζει τι θες (ακριβώς τι θες) και πόσα (ακριβώς) χρήματα μπορείς να διαθέσεις!

Ευχαριστώ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.