Jump to content

DDRII... Ποιά η γνώμη σας γενικά?

unseen

Recommended Posts

Για να δοκιμασω την asus p5wd2 χρειαζονταν ddr2. Πηρα 2 dimmακια του κιλου ( τα πιο φτηνα που βρηκα). Για την ακριβεια 2x1gb Kingston 533 με αγνωστα σε μενα τσιπακια "Μ".

Η πρωτη μου επαφη με ddr2 σε κλοκαρισμα ηταν αυτη. Μεχρι στιγμης οι εντυπωσεις μου ειναι πολυ καλες. Βγηκαν πολυ ανετα νουμερα που με as8+ddr(bh5) δεν ειχα καταφερει τα πιασω(μιλαω παντα για ιδιες συχνοτητες)

το 27αρι μου ηρθε κατω απο τα 4600

11ma.jpg

και το 26αρι κατω απο τα 4800

25us.jpg

με 3338 πανε μεχρι 332fsb κι εδω με 43310. Με 44412 που βαζει το spd δεν δοκιμασα μεχρι που φτανουν

30ac.jpg

Ολα τα παραπανω ειναι με τον 670(3,8) με 14 πολλαπλασιαστη . Για ψυξη χρησιμοποιησα watercooling. Mε τον επεξεργαστη δεν ασχοληθηκα που φτανει με νερο.

Απο tweaks μονο realtime.

Σκεφτομαι πως ειναι πολυ καλα για 2gb μνημης. Επεσα σε καλα κομματια ή ετσι πανε ολα?

Τα 2Gb αρχιζουν να γινονται απαραιτητα και σε ddr απλη αρκετος κοσμος θα δυσκολευτει να πιασει νουμερα...

Εσεις τι λετε?

ΥΓ. Παρακαλω οχι flames.

πολυ καλα αποτελεσματα, δεν ειναι μονο οι μνημες που πανε τοσο ψηλα, ειναι και το κομματι επεξεργαστη, που στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι ΠΟΛΥ καλο.

Ποσο δουλευει 24/7 stable?

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.