totally_wired Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2005 http://www.in.gr/tech/wifi-eexi-awmn-hellug-tei.asp Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 5, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired http://www.in.gr/tech/wifi-eexi-awmn-hellug-tei.asp Πιθανότατα θα είμαι κι εγώ εκεί, ίσως και ο trendy's που ακόμη ψήνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Δεκέμβριος 6, 2005 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2005 εγω πηγα παντως! (αν και ξεκαρφωτος...απο τμημα λογιστικης..loool )Παντως καλα ηταν...ειχατε παει κι εσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Δεκέμβριος 6, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2005 Μπααααααααααααααααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Δεκέμβριος 6, 2005 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από trendy Μπααααααααααααααααααα Ελεγε παντως ετσι για την εμπειριαΣτις 17 του μηνα στο Χατζηνικολαου θα γινει παλι καποιο σεμιναριο. Αυτη τη φορα με εμφαση στο στησιμο wifi. (Εισοδος ελευθερη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 6, 2005 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2005 ο άχρηστος ο slackwareάς δε με πήρε τηλέφωνο, κι έχω εξεταστική, οπότε... στις καλένδες. παίζουν κάθε δευτέρα νομίζω ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Δεκέμβριος 6, 2005 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2005 Ειχα εργαστήριο χθές και κατέβηκα τει αλλα δεν ειχα κοιμηθεί καλα την προηγούμενη και έτσι έφυγα νωρίς. Πάντως απορώ που χώρεσαν τοσος κόσμος στο εργαστήριο VLSI!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 6, 2005 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από aristos87 Ειχα εργαστήριο χθές και κατέβηκα τει αλλα δεν ειχα κοιμηθεί καλα την προηγούμενη και έτσι έφυγα νωρίς. Πάντως απορώ που χώρεσαν τοσος κόσμος στο εργαστήριο VLSI!!!! όλοι οι καλοί χωράνε κακώς, αφού πηγαίνεις που πηγαίνεις, δεν σου είναι τίποτα να πεταχτείς κι από εκεί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Δεκέμβριος 6, 2005 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2005 Δεν πειράζει θα πάμε σε άλλα. ’χρηστε Debianά έπρεπε να πάω στη μαρκέτα να πάρω νερό για το tank (μαζί με γάλα, ζαμπόν, τυρί, ψωμί τοστ, κακάο, μαλακτικό, μπύρες, κρακεράκια κλπ) και δεν προλάβαινα να πάμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.