Makis Hourdakis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2005 Ψάχνω ένα ελαφρύ πρόγραμμα για DVD για να μπει σε ένα μηχάνημα με Celeron 733, 192MB Ram, TNT2M64 και Win2000. Έχει κανείς να προτείνει τπτ; Το Power DVD 5 το γωνάτιζε τελείως. Το 4 πάει κάπως καλύτερα αλλά είναι στο όριο (κάτω απο 90% δεν πέφτει το cpu usage...). Please κάποιος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Δεκέμβριος 3, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2005 δες τι παιζει με το dma και το hardware acceleration της vga διοτι εχω βαλει το 5 ακομα και σε celeron 300a@450 με s3 vga δεν ειχε προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 3, 2005 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2005 Μωρέ το 5 δεν έχει πρόβλημα, η ταινία έχει... Εδώ Celeron 300A, DMA ενεργοποιημένο και με 3D Blaster Banshee 16MB και κόλλαγε η ταινία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 3, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2005 Δοκίμασε το BS Player. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Δεκέμβριος 3, 2005 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2005 Δοκιμασε και το media player classic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Δεκέμβριος 3, 2005 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2005 Δοκίμασε το VLC ή το media player classic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Δεκέμβριος 3, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2005 Παίζει DVD το mpclassic; Δεν το ξερα! Γενικώς το χρησιμοποιώ μόνο για τα πολύ ζόρικα format οπότε δεν το έχω πολυψάξει... Το έχω βάλει ήδη πάνω αυτό. Ελπίζω να βολευτούμε... Όσο για το οτι κολλάει... Δοκίμασα 2 DVD και τα δυο πηγαίνανε ψιλοάθλια. Στο 5, με τα χαμηλότερα εφέ που κατάφερα να βάλω, το cpu usage ήταν κολλημένο στο 100%, έκανε σπασίματα η εικόνα και ο ήχος κτλ κτλ κτλ... Με το 4 αρκετά καλύτερη η κατάσταση αν και όχι τέλεια... Το DMA πάντως είναι ΟΚ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.