red alert Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2005 Έχω ένα πρόβλημα και δεν μπορώ να συνδεθώ στο messenger έχω antivirous (panda).μάλλον κάποιος ιός πρέπει είναι η κάτι τέτοιο. Θέλω να το φτιάξω αλά δεν βρίσκω τίποτα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
G101416003215 Δεκέμβριος 3, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2005 μάλλον κάποιος ιός πρέπει είναι η κάτι τέτοιο-------------------------------------------------------------δοκίμασε και καποιο αλλο antivirus για να το σιγουρεψειςΘέλω να το φτιάξω αλά δεν βρίσκω τίποτα .----------------------------------------------------------δοκίμασε καποιον αλλον messenger Link to comment Share on other sites More sharing options...
red alert Δεκέμβριος 4, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2005 Ποιο messenger ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Van Gerokost Δεκέμβριος 4, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2005 Trillian, πολύ καλός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Δεκέμβριος 4, 2005 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2005 Αν και ολίγον buggy...σ εμένα τουλάχιστον Link to comment Share on other sites More sharing options...
red alert Δεκέμβριος 4, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2005 Αυτέ αυτό δουλεύει γιατί ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.