NoDsl Απρίλιος 29, 2006 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2006 Για X1900 κάνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Απρίλιος 29, 2006 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2006 Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 17:42] Πως στο καλό στερεώνουμε το ψυγείο στο πάτο του STACKER???? Ριξε μια ματια εδω Εχω χρησιμοποιησει 2 βιδες Μ4 (αν θυμαμαι καλα) Χρειαστηκε να μεγαλωσουν λιγο οι τρυπες στην σιτα του στακερ Το ψυγειο πιανει βεβαια απο την μια πλευρα μονο αλλα δεν υπαρχει προβλημα ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΜΗΚΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΒΙΔΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΤΡΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΕΣ @NoDsl Βεβαιως Ειναι συμβατο Με τις 6ΧΧ,7ΧΧΧ,Χ1ΧΧ Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Απρίλιος 29, 2006 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2006 χρήσιμη η φωτογραφία αυτή eleven. Κάποιο vga block που να πιάνει και μνήμες έχεις, ή τις μνήμες μόνο με ψυκτράκια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Απρίλιος 29, 2006 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2006 Εμένα το δικό μου [nexxos xtreme 2] θυληκώνει ακριβώς στα αυλάκια περιμετρικα . [αν παιξεις δηλ λιγο στον πατο με τα περιθώρεια σε μια φάση ''κουμπώνει'' και δεν κουνιέται . Αλλα και πάλι στον πάτο του κουτιου και αλλο ψυγειο να ειναι που να μην γατζωνει απλα αν το ξαπλώσεις καλα δεν ειναι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Απρίλιος 29, 2006 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2006 Ε, καλό θα είναι να μην κάνει βόλτες άμα κουνήσεις τον πύργο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Απρίλιος 29, 2006 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2006 Αρχική απάντηση από deninho χρήσιμη η φωτογραφία αυτή eleven. Κάποιο vga block που να πιάνει και μνήμες έχεις, ή τις μνήμες μόνο με ψυκτράκια; Τα block μου ψυχουν μονο τον πηρυνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.