Jump to content

Περιεργο προβλημα!

thrasher

Recommended Posts

Δε ξέρω πως δουλεύει το κατάστημα που τον αγόρασες, μάλλον θα περιμένεις να έρθει η αντικατάσταση

e-shop.Ωρε γαμωτο,δηλαδη θα περιμενω μερες?

of topic>>Eνας 80αρης ειναι αρκετος για λειτουργικο και προγραμματα?

ειναι υπεραρκετος φιλε μου,εκτος κι αν σκοπευεις να κανεις μεγαλη συλλογη απο παιχνιδια!!υπαρχουν παιχνιδια που πιανουν 4 gb...και παλι εχεις χωρο!!στο e-shop απο οσο ξερω θα περιμενεις αρκετα...δεν νομιζω να καλυπτουν οι ιδιοι την εγγυηση σε κατι...

Οχχχχχχχχχχ.Εχω ακουσει πολλα για την εγγυηση του e-shop,καταλαβα κανα μεταχειρισμενο σε 2 βδομαδες!:o;)

τουλαχιστον ετσι ξερω εγω για τον τροπο που λειτουργουν...θα το επιβεβαιωσεις αν τους παρεις ενα τηλ απο αυριο!!ειναι μεγαλη ταλαιπωρια,οντως...

Eνα off topic για να κλεισουμε.

Θα δω διαφορα σε εναν δισκο με ταχυτητα μεταφορας 74 ΜΒ-150ΜΒ?

Αρχική απάντηση από thrasher [Σήμερα, στις 00:05]

Eνα off topic για να κλεισουμε.

Θα δω διαφορα σε εναν δισκο με ταχυτητα μεταφορας 74 ΜΒ-150ΜΒ?

Τι ακριβως ενοεις?

Maxtor και γώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και φυσικά χαλασμένος ο δίσκος, μακριά απο Maxtor.Ελεος!!

Σου ζητήσανε και συγνώμη; Πολύ καλά σου έκατσε. Όσοι έχουν καμένους Maxtor γρήγορα για rma στο e-shop πριν φέρουν καινούριους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.