Jump to content

Quick time σε dvd

dohc161416003179

Recommended Posts

Ένας φίλος έχει περάσει μικρά βιντεάκια από φωτογραφική Nikon A400 στον υπολογιστή του, τα οποία παίζουν με το Quick time. Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάψουμε τα βιντεάκια αυτά σε ένα dvd, το οποίο μπορούμε μετά να το παίξουμε σε επιτραπέζιο player?

WinMPG Video Convert (Google it)

WinMPG Video Convert is a complete solution for video file converting. It supports convert AVI to Mpeg1, AVI to Mpeg2, AVI to DVD, AVI to VCD, AVI to SVCD, all media file to DivX, and all to AVI. WinMPG Video Convert is a media file converter.

It supports almost all video file format, include AVI, Mpg, Mpeg, Mpeg1, Mpeg2, Mpeg4, VCD, SVCD, DVD, DivX, ASF, WMV.

It supports convert: AVI to DVD

AVI to Mpeg1

All to DivX

AVI to VCD

AVI to Mpeg2

MOV to AVI

AVI to SVCD

All to AVI

SWF to AVI

Τελικά, κάπου κολλήσαμε....

Μετατρέψαμε τα αρχεία από mov. σε avi. και από εκεί επιλέξαμε την επιλογή avi. σε dvd.

Το αποτέλεσμα ήταν να μου βγάλει τα αρχεία με κατάληξη .mov.avi.mpeg. Δηλαδή το όνομα του αρχείου και κατόπιν ως κατάληξη τα παραπάνω 3....

Τα έκαψα με το Νero επιλέγοντας δημιουργία δίσκου δεδομένων.... Το αποτέλεσμα ήταν το ντιβιντάκι να μην παίζει......πουθενά και να ανοίγει μόνο με το winamp....

Aν κάποιος φίλος μπορεί να βοηθήσει σχετικά....γιατί μάλλον θα εκτεθούμε.

Δοκίμασε το virtualdub το οποίο ανοίγει όλα τα αρχεία avi και μπορείς να το μετατρέψεις σε xvid η dvix, άν υπάρχουν οι αντίστοιχοι codec στο σύστημα σου και το dvd player τα υποστηρίζει. Για dvd compliant mpeg η καλύτερη λύση είναι tsunami mpeg encoder, με υποστήριξη mpeg2 για ένα μήνα, το demo. Μετατρέπει avi και με ένα αρχείο extension μετατρέπει και mov, υπάρχει επίσης και το Qencoder, για το οποίο έχω ακούσει αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.