Jump to content

TAGAN - ENERMAX ? ?

HellhammeR

Recommended Posts

Λοιπόν εγώ έχω το tagan 580 easycon! Γενικά δεν έχω κανένα παράπονο... Οι τάσεις που παίρνω από το asus probe είναι 12.22, 4.999 και 3.296. Κυριλέ! Βάβαια δε το έχω φορτώσει ιδιαίτερα... Το συστηματάκι με τα αποσπόμενα καλώδια εμένα μου αρέσει καθώς δε χρησιμοποιώ πολλές γραμμές. Στην περίπτωση που χρησιμοποιείς πολλές γραμμές εξόδου τότε το κόλπο με τα καλώδια είναι μάλλον άχρηστο. Αλήθεια είναι ότι είναι λίγο σκληρά τα καλώδια αλλά περιέχονται velcro και δεματικά για να τα βάλεις σε τάξη... Όσων αφορά το θέμα του θορύβου εμένα μου ακούγεται το τροφοδοτικό και πραγματικά απορώ με όσους λάνε ότι είναι τελείως αθόρυβο!!! Δεν ενοχλεί αλλά ακούγεται...

2). Οι φωτος είναι από το silverstone lc14m. Δεν ξέρω αν σε βοηθάνε πολύ. Τις έβαλα επιτηδες για να δεις τι παίζει με τα καλώδια. Αν και στενάχωρα βλεπέις ότι δεν υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα...

post-3326-1416072322,1069_thumb.jpg

Δεν νομίζω οτι είναι τεραστιο προβλημα το σημαζεμα των καλωδίων, οπως και να έχει με καποιο τροπο τα σημαζευεις.

Για το Enermax Liberty 620W τι έχετε να πείτε..?:o

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.